Holiday 2014 | Catrice Viennart Limited Edition

A Catrice röpke idő alatt az egyik új kedvencemmé lépett elő és nagyon úgy néz ki, hogy a német márka tényleg nem tud mostanában hibázni, sorra mutatja be a jobbnál jobb kiadásokat és termékeket. A novemberi/decemberi limitált kollekció neve Viennart, az ihletet ezúttal a divat adta, elsősorban az ornamentális minták modernkori interpretációja a kifutókon. Én imádok mindent ami barokkos, giccses, ornamentális, szóval nálam abszolút nyerő ez a finom nőiességet sugárzó téma. A szemhéjpúderek nagyon wow hatásúak, bár a baked formula nem a kedvencem (a Check & Tweed palettánál magyarázom majd, hogy miért nem), de a barnás-lilás-zöldes árnyalat (helló MAC Club) must have-nek tűnik. A rúzsokat imádom, szép csillámos színeknek nézünk elébe, a pirosítót passzolom első blikkre, de előben lehet, hogy tetszeni fog. A csillámpúder viszont ha hasznos, ha nem, ha szükséges, ha nem jön haza, mert nincsen még ilyen fújkálós-illatos csodám itthon (ennek elméletileg finom virágos illata van). A körömlakkok szépek, a második duónak sikerült is lázba hoznia, de majd meglátjuk és még egy kis kompakt tükör is megtalálható lesz a display-en rajtuk kívül. És nyugi, lehet majd nálunk is kapni, én kb december elejére tippelem a megjelenést. Nektek hogy tetszik a kollekció???




Viennart Baked Eyeshadow - Pearly Plastering

Viennart Baked Eyeshadow - Stunning Stucco

Viennart Baked Eyeshadow - Lovely Lace

Viennart Shimmer Lip Colour - Nude Nouveau, Klimt's Gentle Kiss & Klimt's Ardent Kiss

Viennart Powder Blush - OrnARTment

Viennart Scented Powder

Viennart Ultimate Nail Laquer - Pearlescent Purpose & Vienna Rose Woods

Viennart Ultimate Nail Laquer - LilART Lily & ARTful Red

Viennart Mirror

9 megjegyzés:

  1. A vörös körömlakk gyönyörű, de ez a kollekció most nem fogott meg annyira, mint a Check&Tweed (abból jó alaposan be is vásároltam :D )

    VálaszTörlés
  2. pont erre gonoltam,hogy a vörös lakk nagyon szép :) a többit látni kell és megszeretni :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Lolly! Ez most nem ide tartozik, de azt szeretném megkérdezni, hogy mit használsz sminklemosásra, arctisztításra? A tbs kamillás olajos lemosó neked bevált? Az a bajom, hogy az arcom közepén picit kipirosodik a bőr, és még nem találtam meg azt a terméket ami ezen segítene/lehúzná a pirosságot...

    VálaszTörlés
  4. A rúzsok és a rózsaszín lakk bejövős:)

    VálaszTörlés
  5. A rúzsok rettenetesen szépek. *_*

    VálaszTörlés
  6. @Ada: check&tweed tényleg nagyon kis szuper, nemsokára jövök is teszttel ;)

    @Mdollas Nails: az nekem is nagyon tetszik, úgysincs semmi vörösem itthon, szerintem jön haza :)

    VálaszTörlés
  7. @Bogix: már egy ideje nem használom a TBS-t (úgy általánosságban) és nem volt rossz a lemosó, de hanyatt sem estem tőle. Én most bioderma sensibio-t használok, habzó lemosó, levisz mindent, csak rohadt szar a csomagolása, érdemes átönteni valami pumpásba, viszont ne egy lemosótól várd szerintem, hogy a pirosságot lehúzza, arra speciális ápoló vagy borogatás kell, ha nem múlik el!

    VálaszTörlés
  8. @Emese: a legelső rúzs ;)

    @M.: azt hittem hirtelen, hogy azt írtad, hogy rettenetesek XD

    VálaszTörlés
  9. Nekem tetszik a pirosito! A koromlakkok is nagyon szepek, kivancsi vagyok, eloben milyenek lesznek.Lolly, bar tudom, hogy most eppen a Maxfactor uj spiralja fogott meg, de ha Te is megkedvelted a Catrice-t, akkor szerintem legkozelebb probald ki a Glamour Doll eyes sima, nem vizallojat (ha meg nincs meg, mert azt hiszem korabban a vizallorol irtal mar egy posztot a Better than false lashes-el egyutt), illetve az Allround Ultra black-et. Nevetseges az aruk ahhoz kepest, hogy siman teljesitik azt mint egy dragabb spiral.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.