TESZT | MAC Viva Glam Rihanna 2 Lipstick & Lipglass

(Figyelmeztetés: idő és fény hiányában magamon még nem tudtam lefotózni egyik terméket sem, hétvégén egy napi smink formájában pótolom a hiányosságot!!!)

A MAC őszi Viva Glam kapányát ismét Rihanna népszerűsíti, akivel egy fantasztikusan szokatlan, 90-es évek inspirálta rúzst (és szájfényt) alkotott meg a márka. A legtöbben biztosan viszolyogva és kétkedve fogadták ezt a kissé fura árnyalatot, bevallom, noha nekem ránézésre tetszett, de azért én is félve próbáltam ki, mert el nem tudtam volna képzelni, hogy jól állhat egy ilyen szín. Aztán persze beleszerettem (meg hugi is, igazából az övé a rúzs, de nekem legalább annyira tetszik, csak ugye minek egy háztartásba két ugyanolyan darab...) és jött haza mind a kettő.




Kezdem a szájfénnyel, mert miért ne :). A csomagolása eltérő a normál lipglass-okétól, ennek ugyanis matt, kicsit metálos piros gumis tapintású kupakja van, plusz egy fekete csík díszíti a tubust, ja és persze Rihanna aláírása is megtalálható rajta. Szépséges nagyon, én nem bánnám, ha a MAC összes szájfénye átesne egy kis kozmetikázáson és hasonló külsőt kapnának.




Nem igazán csípolom a lipglass formulát, iszonyat ragacs és hiába vannak mesés színek az állandó vagy a limitált kínálatokban, soha nem veszek emiatt egy darabot sem már egy jó ideje. Most azonban muszáj volt kivételt tennem. Szerencsére azonban a legnagyobb meglepetésemre ez nem olyan ragadós textúrájú, valahogy sokkal könnyedebbnek érzem. Lehet, hogy változtattak rajta? Persze nem tökéletes, de már jobb. De amúgy mindegy, mert a színe a lényeg. Az ugyanis piszok gyönyörű. A tubusban hideg, világos nagyon picit szürkés lilának tűnik, milliárdnyi barbie pinkesen szikrázó csillámmal. Önmagában szépen letompítja az ajkak természetes színét és olyan furán füstösen mutat rajtuk. Nem tudom elmagyarázni, de a lényeg, hogy szerintem a szürke érvényesül felkenve, na meg a temérdek csillám. Imádat *-*.




A rúzs szintén nem egyszerű eset, totálisan meghatározhatatlan a színe. Van benne lila, mályva, barna, ezüst... A finise frost, a textúrája krémes, a fedése szépen építhető. Tudom, furának és hordhatatlannak tűnik, de egyáltalán nem az. Szerintem sokkal több embernek jól állna, mint azt gondolják, elsősorban az építhetősége miatt. Hiszen lehet erőteljesen és halványan, amolyan éppenhogy stílusban felkenni. A tartóssága átlagos, evést nem teljesen bírja, de jó pár órán keresztül szép marad azért.





És akkor a lényeg: a kettő együtt egyszerűen bombasztikusan jól néz ki! Nekem külön-külön is tetszenek, de összepárosítva csodásak, mert így érvényesül igazán a színük, szuperül felerősítik és kiegészítik egymást. És persze az sem utolsó szempont, hogy az eladási árból minden egyest forint a MAC Aids Fund-nak megy!




MAC Viva Glam Rihanna 2 Lipstick & Lipglass
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 5900 Ft



Mit gondoltok erről a különleges színről???

10 megjegyzés:

  1. muti a szádon iiiis *-* lécccíí

    VálaszTörlés
  2. Szombaton azzal fogom kezdeni a napot hogy végre magamon is lefotózom :)

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsian várom a velük készült sminket! Lehetne esetleg, hogy megmutasd magadon a rúzst önmagában és külön a szájfénnyel együtt is? Nagyon érdekelne, hogy mennyi a különbség a két verzió között! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Zizitim: úgy terveztem én is, hogy külön-külön meg egyben is megmitatom :)

      Törlés
  4. Pfuhh önmagában, ha csak a képet látom a rúzsról,valószínűleg nem tetszene, de amiket írtál róla, az eléggé meggyőző :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @FranCiiska: ez tipikusan az a darab, amit mindenképpen ki kell próbálni megvétel előtt :) ha nem olvastam volna utána meg nem rakja magára hugim a boltban mi sem vesszük meg az tuti

      Törlés
  5. Annyira különleges ez a rúzs, nekem nagyon bejön. Viszont sok helyen írták, hogy nem valami szép a fedése...
    Talán holnap a MAC felé veszem az utam és megnézem mert imádom az ennyire egyedi árnyalatú rúzsokat... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @yndre: szerintem nincsen gond a fedésével, pont jó a színe miatt, hogy építhető a formula :) két rétegben nekem tökéletes, pláne a szájfénnyel :)

      Törlés
  6. Hú, nagyon kíváncsi vagyok rajtad hogy áll majd, nekem csak a szájfény tetszett eddig így képek alapján.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.