Öszi kollekciók | MAC x Brooke Shields

9:49 du.
Október elsejétől Magyarországon is elérhető lesz a MAC egyik új kollekciója, amit Brooke Shields-el együtt álmodott meg a márka. Írtam már éppen eleget a termékekről, csak a lényeget nem, vagyis az árukat ugyebár. Kapaszkodjatok meg mert iszonyatos elszállt számokkal fogtok találkozni. Konkrétan kisebb szívrohamot kaptam a 15ös paletta mellé biggyesztett szám láttán. Persze mindettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy pillanatokon belül el fogják kapkodni a szerintem iszonyatosan ronda, indusztriális narancs és betonszürke darabokat. Ha szeretnétek valami venni a kollekcióból, akkor a Váci utcai üzletben keressétek :).





Gravitas Eye Shadow Palette - 42900 Ft

Veluxe Pearlfusion Shadow - Mortal (15200 Ft)

Veluxe Pearlfusion Shadow - Trusted Instinct (15200 Ft)

Cream Color Base Duo - Cherished (8300 Ft)

Bronzing Powder - Scone (8500 Ft)

Lipstick - Excite & Gospel (8100 Ft)

Lipglass - Knockout & Artful (7700 Ft)

Nail Laquer - Pricey & Dignity (4000 Ft)

Brow Set - Clear (5200 Ft), Veluxe Brow Liner - Brunette (5600 Ft), Opulash Optimum Black (6100 Ft)

33 megjegyzés:

  1. A paletta színei szépek, de a csomagolás egyszerűen ocsmány. A paletta árából meg kijön mind a három Naked is. :D

    VálaszTörlés
  2. a legrondább mac csomagolás, amit csak láttam...

    VálaszTörlés
  3. Nekem mind2 rúzs nagyon tetszik,de konkrétan ennyiért inkább Shiseidot veszek :D elég nevetségesen elszálltak az "exkluzív" limitált kiadásokkal :( bele sem merek gondolni,hogy mennyi lesz a karácsonyi ecsetkészlet,amit kinéztem :""(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @drzoerose: az ecsetkészletek 20 körül szoktak lenni, ha jól rémlik. Egyébként valóban egyre drágábbak sajnos...

      Törlés
  4. Nekem ez annyira nem jön be most. Egyébként a 15-ös palettát tekintve drágábbra számítottam, mert ha jól emlékszem a többi 15-ös paletta ára is 40 ezer ft körül mozog, legalábbis nekem az rémlik.
    Azt nem tudod, hogy a Matte lipstick collection 2014 kapható lesz-e nálunk?Zsuzsi

    VálaszTörlés
  5. Köszi :) És az is októbertől? Nem tudom lesz-e preview party, egyszer hívtak de azóta nem :(

    VálaszTörlés
  6. sajnos már nincsen preview party :( októbertől lesz az is én úgy tudom, ha meg nem, akkor novembertől :) akkor jön majd a rocky horror picture show is :)

    VálaszTörlés
  7. már nincs? :O hogyhogy? erről nem tudom, épp holnap akartam rákérdezni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @névtelen zsuzsi: passz, hogy miért nincsen már... Totál idióták, ha engem kérdezel...

      Törlés
  8. A paletták színei alapvetően tetszenek, de a csomagolásban a narancs nekem is szúrja a szememet. A lakkok pedig kinézetre leginkább Estée Lauder-re emlékeztetnek engem :D

    VálaszTörlés
  9. Nekem tetszenek a paletta szinei. Tudnam hasznalni nagyjabol mindet. A mogyoro szinu szememhez ezek a szinek sztem a legjobbak :) Viszont az ara horror.... Igy ez nem lesz az enyem. Helyette lehet egy Naked :)
    Lolly, a segitseged kernem. Debrecenben nincsen MAC, igy legutobb is latatlanul, csak az internetre hagyatkozva rendeltem meg a Douglasban a MAC ED Bronzing Powdert Aphrodite's shell szinben. Ami gyonyoru, de meg mindig vilagos nekem, pedig nyaralni sem voltam :) a pirosito a Sea me, hear me az ok.
    Telen majd jo lesz, ha kifakulok, de addig is szeretnek rendelni magamnak egy bronzositot, ami szinben mar jo lehet vegre, de mi az ami ennel kicsit sotetebb, de nem narancsos? Ennek a sotetebb szine mar tuti sehol sincs :(
    A normal kollekciobol jo lesz, a mostani limitalt koll.ara nem gyere be :)
    Koszi:) Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Mia: csodásak a paletta színei valóban amúgy :) bronzosító ügyben pedig ha kontúrozásra szeretnéd használni, akkor nem kell feltétlenül bronzosítót venned, jó egy studio sculpt powder is, dark vagy medium deep színben. Ha pedig bronzosításhoz kell, akkor Bronzing Powder Matte Bronze, vagy Dior bronzosító :). Ecsetet szintén úgy kell választani, hogy mire akarod használni. Ha kontúrozáshoz, akkor 109, ha bronzosításhoz, akkor 127 vagy 150, ezek nagyobbak, de szerintem egy 138-al mindkettő menni fog :).

      Törlés
  10. KEdves Mia! (előző névtelen hozzászóló)
    Honnan rendelsz m.a.c-et?Kati

    VálaszTörlés
  11. Kati, a Douglasban kertem meg a lanyokat,hogy rendeljek meg nekem. Debrecenben a Forumban van Douglas.
    Te is debreceni vagy? Nem tudom, h mas varosban van-e erre lehetoseg. Itt nagyon kedvesek a lanyok es eddig barmit kertem, megoldottak :) A ket limitalt kollekcios bronzosito es pirosito csodajara jartak :) Csak en rendeltem azt, alig akartak elengedni :)
    Mia

    VálaszTörlés
  12. Lolly, meg egy kerdes: milyen ecsetet javasolsz a MAC brinzositohoz/pirositohoz? Az enyem ugy tunik, tul kemeny szoru, a Bourjois pirositohoz jo csak, ami mas formulaju, kemenyebb.egetett.
    Te mivel viszed fel?
    Mia

    VálaszTörlés
  13. 42 ezer? 42 ezer? Uramisten.... De a többi darab ára se semmi. :( Amúgy csak én érzem úgy, hogy évről évre növekednek az alapdarabok árai is?

    VálaszTörlés
  14. Úr Isten! :O Ha nem lenne rájuk írva, hogy Mac akkor soha rá nem jövök! Rémes ez a kinézet, semmi Mac vonalat nem látni benne. :S Mondjuk a színek nem rosszak főleg a palettánál. :)

    VálaszTörlés
  15. Tényleg emelkednek az árak. 3 éve még 4500 ft volt egy szemhéjpúder teljes méret és 5800 a rúzs. Másra nem emlékszem. Szerintem tök igazságtalan, mert a sminkeseknek nem számít, mert kapják ugye a 30 % kedvezményt, amire nem is lenne szükségük igazság szerint. Mi "halandók" meg fizessünk, ha jobb minőséggel szeretnénk kisminkelni magunkat. Szánalmas.

    VálaszTörlés
  16. A színek csodásak, na de a csomagolás... juj, nagyon nem gyere be. Meg ezek az árak, a palettánál kihagyott pár dobbanást a szívem :O

    VálaszTörlés
  17. És tudjátok mi a leghúzósabb? Az amerikai webshopból $85-ért meg lehet rendelni, ami úgy kb. a fele! De ugye csak Amerikába szállítanak. Nekem egyébként nagyon tetszik a paletta, de ez az ár kész horror. 20-25 ezer Ft-ot reálisnak éreznék, de ez... pff.

    VálaszTörlés
  18. tetszenek a mac termékek, de sajnos nem jött el az ideje annak, hogy bármi is az enyém legyen :D de egyszeruen nem birom ki, hogy ne linkeljem ide ezt: www.orange.sk...tegye fel a kezét aki hasonlóságot talál :D (szlovák mobilszolgáltató)

    VálaszTörlés
  19. @Milendoria: gyalázat amúgy... mert oké az áfa meg miazmás, de hogy több, mint duplája legyen, az azért pofátlanság szerintem

    @Szandika1567: XDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  20. Nagyon el vannak szállva az árakkal. Amerikában minden a fele(se) és a szállítással magyarázzák. De én ezt nem hiszem el, hogy annyiba kerul idehozni, hogy minden terméknek darabonként a duplájába kell kerulnie. Felháborító, hogy ilyen hülyének nézik a magyar embereket. Tudom, hogy az eu-ban a tobbi országban is ennyi, de ott kb 10szer annyit keresnek az emberek. Amerikában ugy tudom, hogy 100 $-ba kerulnek az elore osszeállított 15ös paletták és olvasatam a blogokon, hogy ök még ezen is kiakadtak, mert a sephorában olcsobban vannak a natur szinü paletták. Mindenhol természetes dolog, hogy a nők normális termékekkel sminkelik magukat, Magyarországon ez mért luxus? Szerintem egy nő megérdemelne annyit, hogy ne kelljen magátol megvonnia egy-egy szép ruzst stb. Nem azt mondom, hogy mindenkinek legyen száz db ruzsa stb, mint a kulfoldi bloggereknek, de hogy évente ne lehessen venni egy-egy dolgot ez tényleg gyalázatos. Multkor is mentem be alapozoért és megint egy ezressel drágább lett (studio fix), kérdeztem hogy mért, az eldó azt mondta, hogy azért mert amerikában is drágult. Megnéztem tényleg drágult 1 $-t :) ami nálunk 1000 forintos drágulást idézett elő...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Névtelen: ezen én is ki vagyok akadva... Értem én, hogy 27%-os áfa, de beszerzési árra a plusz ésszerű nyereség az nem hinném, hogy ilyen magasra kéne hogy emelje az eladási árat... De egyébként ha meg azt vesszük nem az árakkal, hanem az országgal, a kormánnyal és a fizetésekkel van a probléma sajnos....

      Törlés
  21. Erről a kollekcióról egy régi családi szállóige jut eszembe: "Hát, megvehettük volna... Ha nem lenne drága és ronda."

    Alapból pedig jópofa holmijaik vannak, de BÜDÖSÜL drágák itthon, (Európában, mert Londonban sem olcsóbb...). Ráadásul a Westendben annyira bunkók voltak az eladók múlt decemberben, hogy otthagytam őket a p_csába, és vettem alapozót a Lancome-nál, meglepő módon olcsóbban és jobbat, mivel pont akkor volt mindenre 20% kedvezmény.

    Most abban reménykedem, hogy ha Kedvesemnek munka miatt utaznia kell, akkor tengerentúlról hoz nekem Cyber rúzst és Nightmoth ceruzát. (Bár kicsit ronda dolog azon drukkolni, hogy egy hétre elutazzon, undi kaját egyen, és sokat dolgozzon, amíg a jet-lag is tart, de szerinte is szép rúzs. <3)

    VálaszTörlés
  22. @Mary Poppins: sajnos tudnak azok lenni, bár szerencsére engem már sokan ismernek és velem nem azok. A Cyber pedig vááááá *-* kár hogy nekem nem áll jól...

    VálaszTörlés
  23. Ebben teljesen igazad van, hogy nem a MAC-kel van a probléma alapvetően, hanem a fizetésekkel és a kormánnyal akiknek ezeken a fizetéseken eszük ágában sincs változtatni sajnos...

    A Westendben egyébként velem is bunkók voltak, egy hosszu szőke haju kicsit idösebb nö. Nem tudom mit hisz magárol, hogy ő tesz nekem szivességet, hogy kiszolgál, pláne hogy nem csak nézelodni mentem be.

    Viszont az Aréna plázában csak jo tapasztalatom van, és a Váci utcaiban is rendben van a kiszolgálás.

    VálaszTörlés
  24. na azt a westend-es nőt én is rühellem, de van még pár inkompetens sajnos a cégnél... Én szinte mindig Arénázok, ha MAC-ről van szó, ott már ismernek :)

    VálaszTörlés
  25. Csodás a paletta, de az árából én is több mást vennék inkább, ahogy fentebb is írják a többiek :-) A drágaság pedig tényleg felháborító, én is ki szoktam akadni a külföldi bloggereken, hogy milyen árak miatt reklamálnak, holott itt töredék fizetése van az embereknek, a termékek pedig SOKKAL többe kerülnek :-)

    VálaszTörlés
  26. hát ők ezt úgysem tudják felfogni... eleve jobban, többet keresnek, más körülmények között nőttek fel élnek... Láttam ezt amíg amerikában éltem... panaszkodnak az árak miatt, de rommá keresik magukat, közben meg minden olcsóbb és amikor mesélek, hogy nekünk itthon mennyiből kell megélni meg mennyibe kerülnek a dolgok, akkor meg el vannak ájulva

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.