Napi smink | Viva Glam Rihanna 2

5:05 du.
Ahogy ígértem a tesztes posztban, íme élesben is a Viva Glam Rihanna 2 rúzs és szájfény :). Az első képen csak a szájfény van rajtam, a másodikon csak a rúzs, míg a harmadikon mind a kettő. Nekem egyértelműen ez utóbbi a kedvencem, bár nyilván nem egy szokványos hétköznapi viselet és nekem is szoknom kellett magamon, de szeretem, mert izgalmas, érdekes és polgárpukkasztó, nyehhehehee :). A sminkem többi része semmi extra, nem is ez a lényeg, de ha valakit érdekel, akkor Chanel Vitalumiére poralapozó, Nars Orgasm pirosító és Max Factor Masterpiece Transform spirál van rajtam.





11 megjegyzés:

  1. A szájfény önmagában csodásan áll rajtad :) A rúzs is vagány, habár talán a hajszíned miatt kicsit szokatlan rajtad, de egyébként teljesen jó, én is simán viselném :P

    VálaszTörlés
  2. magában annyira nem gyere be amúgy a rúzs, de a szájfény annyit dob rajta, hogy imádom :)

    VálaszTörlés
  3. Add.nekem.a.bőröd. :D MOST!!! :D Nagyon szép :( Amúgy tényleg így mentél? :D

    VálaszTörlés
  4. Oké, tudom, hogy nem ez a poszt célja, de az első gondolat: abszolút gyönyörű szemed van^^

    VálaszTörlés
  5. Ohhh... de brutál. Oké, én most mondtam le erről a rúzsról, nekem baromira sötét lenne pedig eszméletlen színe van. Bár amíg élőben nem néztem meg addig nem akarom véleményezni, de neked nagyon jól áll. A hajadtól kicsit tényleg elüt, viszont a szemöldöködhöz illik, úgyhogy a harmónia megvan.

    VálaszTörlés
  6. jajj, nagyon aranyos vagy, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  7. A rúzs szerintem csúnya/nincs túl jó viszonyom a barna semmilyen árnyalatával/, viszont te még mindig nagyon szép vagy! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jol all a ruzs!!! A Chanel poralapozojarol irnal?????! Nagyon kivancsi vagyok ra!

    VálaszTörlés
  9. @Moci: nagyon köszönöm, aranyos vagy :) amúgy én semmilyen formában nem szeretem a barnát, csak a szememre :) de ez olyan más :)

    VálaszTörlés
  10. @Katalin: hamarosan lesz róla teszt, csak kicsit többet akarom használni még :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.