Napi smink | Cheryl

12:36 du.
Az van, hogy még mindig angol X-Factor-t nézek, csak már az új évadot és teljesen lecserélődött a zsűri. Visszajött többek között Cheryl Cole, akinek már más a neve, de ez igazából mindegy is. Különösebben soha nem érdekelt igazán, Girls Aloud-ot sem hallgattam anno, bár azt elismerem, hogy gyönyörű és meglepően vagány nő (fenéktetoválás :)). Viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire szimpatikus a személyisége, rögtön ő lett a kedvencem a műsorban, már csak azért is mert csodás sminkjei (és haja, pedig nem szeretem ezt az ombre dolgot, de neki még ez is jól áll) vannak. Ezek után könnyű kitalálni, hogy mi/ki volt az inspiráció forrása az e heti napi sminkes posztban.




Szóval, Cheryl sminkje az X-ben inkább a visszafogott, de mégis látványos kategóriát képviseli. Általában barnás-bronzos, enyhén füstös a szeme, mesés pillákkal, ezt párosítják élénk rúzsokkal, hol narancsos korallal, hol pinkkel, hol pirossal. Az arca pedig mindig bronzos és napsütötte, enyhén éles kontúrral. Nyilván nem másoltam le, meg nem is nézek ki úgy, mint az énekesnő, pusztán inspirációként lebegettem előttem a makeup-ja. Nem használtam sok színt, még jobban leegyszerűsítettem a dolgot, hogy bárki kedvére lemásolhassa, ha szeretné. Műpilla nélkül nagyszerű irodista/hétköznapi smink :).



A szememhez az UD Naked és Naked Basics palettáit használtam (Smog keverve Toasted-el, ezt mélyítettem a Faint-el és emeltem ki a Venus-al), pluszban pedig feldobtam az egészet a MAC Superb EDSF-el. A pilláimra Clinique Lash Power került és felraktam egy Eylure (Katy Perry Punk Princess) műpillát is. Az arcomon három színt kombináltam, a MAC Aphrodite's Shell-t használtam kontúrnak, a Perfect Cheek-et pírként és erre került egy kis Superb. A számra narancsos árnyalatot választottam (ck One Punked), mert Cheryl-en ez tetszett a legjobban. Remélem nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem, én nagyon élvéztem ennek a sminknek az elkészítését :). Ha pedig szeretnétek viszontlátni bármilyen (hordható :)) makeup-ot a következő héten, akkor kommentben várom az ötleteket!


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép smink, a hajad pedig most különösen tetszik.
    Ja, igen Cheryl-nek már valamilyen franciás megjegyezhetetlen neve van... Nem túl praktikus egy sztárnak :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a smink, őszre tök jó szerintem.=)
    Más: őszi szünetben megyünk a családdal Barcelonába, és a szülinapom is akkor lesz, szóval már mondtam, hogy menjünk Sephorába is.=) Szeretnék valami szépet, de nem tudok dönteni, mit. Naked3 paletta vagy Too Faced Boudoir Eyes paletta? Imádom a Naked palettámat, és szívesen megvenném a Naked3-t is, de a Too Faced mellett szól az ára, és emellett csodásak a színei. Még a Too Faced Pardon My French szetten gondolkoztam, de ahogy láttam, az nyári limitált volt, és ugyan a honlapon még elérhető, de október végén tuti nem lesz már kapható. Mit javasolsz?=) Előre is köszi a választ.=)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű a smink, a bőröd pedig maga az álom *.*

    VálaszTörlés
  4. @Yndre: szerintem sem az, bár lehet ő már akkora sztár, hogy neki mindegy :)

    @Apolka: én inkább a too faced-et venném szerintem :) vagy akár egy kat von d-t ha van ;)

    @Megaera: nagyon köszönöm, aranyos vagy :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.