It's never too soon - karácsonyi hangulatban a Yankee Candle-el

Persze, írhattam volna őszi hangulatot is, de nem sokkal jobb a karácsony? Komlyan tiszta őrület, de én már az ünnepi menün gondolkozok, meg azon kinek mit kéne venni, mikor díszítsem és mivel a lakást és a többi. Persze, ha kinézek az ablakon erre a mesés időre, akkor még szép, hogy ilyen kellemes dolgokra akarok gondolni, nem igaz? Ès miközben ilyen gondolatok és ötletek cikáznak át az agyamon csak meggyújtom a mécsest a viaszmelegítő alatt, amiben ott vár rám az egyik fűszeres Yankee tart és máris még jobban bele tudom élni magam az előkészületekbe. Ezúttal három, számomra új illatot mutatok be nektek, mind a három ha jól tudom állandó, nem limitáltak, így bármikor meg tudjátok venni őket.




Cinnamon Stick: azt hittem, hogy ez lesz a legnagyobb kedvenc, de tévedtem. Ettől függetlenül piszok jó az illata, nem csípős-tömény fahéjas, hanem édes fahéjas és ez a legkarácsonyibb :). A három közül ez a legintenzívebb, erősségben a Salted Caramel-hez ès a Vanilla Cupcake-hez tudnám hasonlítani. Pillanatokat alatt betölt egy szobát az aromája, vicces módon még olvasztás nélkül is. ITT tudjátok megrendelni.



Spiced Orange: őt azoknak ajánlom, akik szeretik a fűszeres illatokat, de nem rajonganak a túl édes, túl tömény verziókért. Friss, enyhén narancsos, de azért kellemesen fűszeres. A három közül ez a legkevésbé intenzív, de azért még így is erőteljes. Tökéletes lesz szombat estékre az X-Faktor mellé. ITT tudjátok megrendelni.



Vanilla Chai: instant szerelem... Sejtettem, hogy finom fűszeres lesz, de féltem, hogy túl vaníliás. Szerencsére nem az. Nagyon intenzív édes-krémes fűszeres illat, egyszerűen mennyei, nem tudok betelni vele. Remèlem van autós verzióban is, mert ilyen kell a kocsiba is :). A három közül én személy szerint őt ajánlom a leginkább :). ITT tudjátok megrendeli.




Yankee Candle Cinnamon Stick, Spiced Orange & Vanilla Chai
Elérhetőség: Yankeegyertya.hu
Ár: 450 Ft/db

11 megjegyzés:

  1. Én is baromira karácsonyi lázban égek, fogalmam sincs mi van velem...:D

    VálaszTörlés
  2. Jajjj legyen már karácsony :D
    Én most a vanilla cupcaket égetem egyébként, de már várom, hogy itt legyen a christmas memories ideje :D

    VálaszTörlés
  3. Lassan nekem is be kéne szereznem pár hasonló illatú gyertyát... Nekem nem karácsonyi, inkább simán téli hangulatom van, betudom annak, hogy folyamatosan havazásról, fenyőillatról és hidegről olvasok/írok. =)

    VálaszTörlés
  4. A vanilla chai van meg nekem ezek közül, de még nem próbáltam ki. Kíváncsi leszek rá, és a másik két illat is birizgálja a fantáziámat :P

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a Vanilla Chai van most meg, már tavaly ősszel is imádtam. :) A Spiced Orange is nagyon fincsi. :) A karácsonyiak közül a teljes tavalyi kollekciót imádtam, de az abszolút kedvencem a Christmas Eve volt. :)

    VálaszTörlés
  6. @kamiii: ugyanaz, ami velem XD

    @Rami: naaa, legyen máááár :D amíg nincsen itt a christmas memories ideje, addig tök jó egy cinnamon stick ;)

    @Apolka: a yankee-nél vannak ilyen speckó téli tájas-havas illatok is, szerintem a következő körben olyanokat mutogatok majd :)

    @Megaera: próbáld ki gyorsan :)

    @Moon Angel: én még igazi karácsonyit nem próbáltam, de már alig várom :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem a Spiced Orange az egyik kedvenc tartom. A Vanilla Chai-ban annyira bíztam, hogy tetszeni fog, de egyszerűen nem tudtunk barátságban lenni. Az örök kedvenc karácsonyi tartom a Winter Wonderland! December 24-én csak olyan illata lehet a lakásnak. :)

    VálaszTörlés
  8. na, akkor winter wonderland jön haza legközelebb :)

    VálaszTörlés
  9. Uh, a Vanilla Chai-t tuti beszerzem, nálam még őszi hangulat van, de már csak hetek kérdése, hogy rámtörjön a karácsonyi hangulat :D

    VálaszTörlés
  10. Hasonló az ízlésünk! :-))) A Vanilla Chai tényleg fantasztikus, a hűvösebb estéken égettem lelkesen (a kis gyertyát). A narancsosat is megnézem (szagolom) legközelebb, az már tuti egészen ünnepi.
    Most még nagy kedvencem a "kompótillatú" Blissful Autumn. (És örök a Salted Caramel és a Vanilla Cupcake. :D

    VálaszTörlés
  11. @Vivi: szerintem ebben a szörnyű időben mindenkinek hamarabb meg fog jönni a kedve a karácsonyhoz :)

    @Melinda: mindig olyan jó hasonló ízlésű emberekkel találkozni :) megszagizom ezt a blissful-t én is ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.