Holiday 2014 | Guerlain Un Soir Á L'Opéra

Egy nagyon rendhagyó kollekció-bemutató következik, ugyanis nem promóképeket fogok mutogatni nektek, hanem a saját gyártású fotóimat :). A Dovex blogger-találkozóján tegnap élőben láthattuk a Guerlain csodás karácsonyi termékeit, amiket novembertől lehet majd kapni és amik egyöntetűen a kis csoportunk kedvencei lettek. A téma egy este az operában, ezen belül pedig két részre osztották a kollekció pár darabját, egy fehér és egy fekete hattyúra. A főszerepben a mesés Petrouchka Eyes & Blushes paletta áll, amiben öt szemhéjpúder található, mindegyik szép, fényes natúr színben pompázik és négy arcpirosító (ezek közül kettőt simán lehet szerintem szemre is használni). Maga a kompakt matt arany színben pompázik, egy piros masni öleli át és egy szintén piros bársonytok is jár hozzá. Az árát még nem tudni, de nagyjából 18.000 Ft-ra lőttük be.





Természetesen nem maradhat ki egy ilyen kiadásból az ikonikus Meteorites Perles, a csillámspray és a Rouge G sem, ami ezúttal piros tokot kapott és elképesztően gyönyörű, igazi piros színű maga a rúzs is. Ezen kívül egy arany pelyhes fedőlakk és fedő szájfény is megtalálható a display-n. Innentől osztódik kétfelé a kollekció. A Cygne Blanc (White Swan) terékei értelemszerűen világos színben pompáznak, míg a Cygne Noir (Black Swan) a sötét oldalt képviseli, és naná, hogy nekem ez a kedvencem, vagyis konkrétan a duó szemhéjpúder, ami olyan pigmentált és gyönyörű (a swatch egy húzással készült, alap nélkül!!!), hogy rögtön első helyre lépett a karácsonyi kívánságlistámon. 






A Guerlain igazán odatette magát erre a télre, az Un Soir Á L'Opéra egy hibátlan kollekció lett, tele igazi, különleges luxusdarabokkal, amik biztosan megdobogtatják minden sminkimádó szívét. Ha valamibe beleszeretettek, akkor vigyázzatok, mert nagyon kevés szokott érkezni a parfümériákba és a magas árak ellenére azonnal elkapkodják őket, szóval november elejétől járjátok nyitott szemmel az üzleteket :). Én is ezt fogom tenni ;). 








Nektek melyik darab tetszik a legjobban???

9 megjegyzés:

  1. Hát ebből úgy mind jöhetne szépen sorban - max éhen halnék, de oda se neki :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ennek a kollekciónak az összképe (na és a neve :) ), de egyenként nézve a termékeket nekem egyik sem lenne az igazi. :/ Az arc-szem paletta szemhéjpúderei nem nekem valók, a világosabb duó sem, a sötétebbhez hasonló színek meg vannak a Sleek palettámban. Persze lehet, nem ennyire szépek, de így már nem tudnám nyugodt lelkiismerettel megvenni. A csillámspray csomagolása gyönyörű, de szerintem nem használnám ki, a lakkokhoz van hasonlóm, a piros ajakkencékkel ugyanez a helyzet... ejj, nekem van túl sok sminkem, bennem van a hiba.
    Ha bármi kicsit egyedibb lenne ebben a kollekcióban, nem tudnék ellenállni neki... de így is jó, legalább nem sír már előre a pénztárcám. :)

    VálaszTörlés
  3. @Megaera: kis koplalás belefér :) bár akkor meg új ruhatárat kellene venni XD

    @Yndre: az enyém is sír... hangosan....

    @Arabella: én is néztem a két sötét színt, hogy ilyesmi van a Sleek-ben, de minőségben a nyomába sem érhet.... ezerszer ez, mint bármelyik sleek, és mondom ezt úgy, hogy volt már guerlain palettám amit utáltam, mert nem volt pigmentált, de ez.... ez egy álom *-*

    VálaszTörlés
  4. Meggyőztél. :) Ha más nem is lesz belőle, legalább megnézem. :)

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik gyönyörű, lenyűgöző ez a csomagolás!

    VálaszTörlés
  6. de szépek!

    Lolly,milyen géppel fotózol?

    VálaszTörlés
  7. ööööö canon... ilyen tükörreflexes csoda, de nemtom milyen típusú, nagyon nem értek hozzá.... :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.