TESZT | MAC x Kelly Osbourne Cheeky Bugger Blush & Strip Poker Lipstick

Augusztus elsejétől nálunk is végre kapható a nagyon várt MAC x Kelly & Sharon Osbourne kollekció, ami sokak kedvence lett idén nyáron, nyilván nem véletlenül. A termékek két csoportra lettek bontva, az egyiket Kelly, míg a másikat Sharon inspirálta. Nekem - nyilván - az előbbi lett a kedvencem, konkrétan annyira, hogy mind a négy rúzst haza akartam hozni, amiből végül csak egy lett, mert mire egy nappal a megjelenés után elmentem az Arénába, már csak ennyi volt. De igazából nem bánom, mert a legjobbat és legszebbet sikerült megvennem :). Mellé meg becsúszott egy pirosító is. Gondolkodtam, hogy írjak-e külön a termékekről, vagy csak napi sminkbe tegyem őket, mert hogy így limitált, úgy limitált, biztos nem lehet már kapni, de hátha van még ezekből pár darab a MAC üzletekben, ha megtetszenének valakinek.




A megszokott fekete csomagolás helyett a Kelly kollekció darabjai pasztell lilában pompáznak, amiket piros aláírás díszít. Hát na... egyszerűen woooow! Csodásan mutatnak, annyira szép és egyedi és imádnivaló és jajj, de tetszik! Nagyon eltalálta a MAC ezt az árnyalatot, amit nyilván Kelly Osbourne haja inspirált.



A rúzsok közül végül a Strip Poker nevezetű nagyon világos, kicsit hideg tónusú nude árnyalatot hoztam el. Matt finise van és iszonyatosan pigmentált. Kicsit féltem is a kipróbálás előtt, hogy hú, na ez hogy fog mutatni rajtam, majd biztosan ilyen fura száraz, krétás lesz, minden hibát kihangsúlyoz stb, de legnagyobb meglepetésemre lágy és krémes a textúra, csak úgy siklik az ajkakon és csodásan is mutat felkenve, egyáltalán nem szárít. A tartósságával sincs gond, evés nélkül jó pár órát kibír. Szerintem kifejezetten világosabb bőrűeknek lett kitalálva, elsősorban nekik javaslom kipróbálásra. Én pont emiatt teljesen bele is szerettem, hihetetlen, hogy két éve nem voltam hajlandó semmilyen világos, meg nude rúzsokat magamra kenni, most meg sorra ilyeneket veszek és nem is vagyok hajlandó mást használni.





MAC Lipstick - Strip Poker
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 6400 Ft




A Cheeky Bugger pirosító, hasonlóan a Strip Poker rúzshoz a hófehérkéknek lehet jó választás a maga világos, epershake színével. Álomszép ez az árnyalat, lágy és finom a textúra, egyáltalán nem porzik és jól pigmentált. A finise szatén, de van benne egy kevés nagyon apró csillám, ami már a bőröm nem látszódik. A tartóssága átlagos, mivel világos szín nem bírja, olyan hú de nagyon sokáig, de a 6-8 óra azért megvan.
Nagyon jól sikerült kollekció lett a MAC x Kelly Osbourne, igazi felüdülés, hogy minden terméke pompásan harmonizál a kifejezetten világos bőrtónusokkal. Csaj ajánlani tudom a darabjait, csapjatok le rá, amíg van belőle





MAC Powder Blush - Cheeky Bugger
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 7200 Ft

5 megjegyzés:

  1. hiányolom a képet mikor a szádon van :(

    VálaszTörlés
  2. Nem hozott sajnos lázba ez a kollekció sem, de a rúzs elég bezsongatós, mutika majd ajkakon is :) :)

    VálaszTörlés
  3. Mindenképpen lesz sminkes kép is csak nincsen időm :((((

    VálaszTörlés
  4. Hmm egészen tetszik mindkét termék, pedig promoképek alapján egyik sem fogott meg :)

    VálaszTörlés
  5. én már az alapján beléjük szerettem :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.