ÚJDONSÁG | Max Factor nyár

A Max Factor nem tétlenkedik és folyamatosan ontja az újabbnál újabb termékeket, a legnagyobb örömünkre persze. Hamarosan itthon is elérhető lesz a Gel Shine Laquer, összesen hat árnyalatban (kilenc létezik belőle, de hozzánk úgy tűnik nem jut el mindegyik). Az új körömlakkok formulája csodás fényt, egyenletes terülést, intenzív, ragyogó színeket és tartósságot ígér. Tetszik az elképzelés, csak több és változatosabb árnyalatnak jobban örülnék, bár a narancs nagyon tetszik azért. Az ára 2599 Ft lesz.







Természetes nem maradhatunk új szempillaspirálok nélkül sem. Az egyik új darab a Masterpiece Transform lesz, aminek különlegesen kialakított keféje eléri a szempillák tövét is, valamint a legkisebb szálakat is, hogy mindegyiket szépen és egyenletesen be tudja vonni festékkel, valamint elsősorban volumennövelő hatása van. Kíváncsi leszek rá, mert én nagyon szeretem az ilyen kis vékony keféjű darabokat. Itthoni megjelenésről még nem tudok, de más országokban augusztustól lehet majd kapni.



A másik spirálújdonság a Clump Defy egy átalakított változata lesz, a Clump Defy Extensions. Még hosszabb, még dúsabb és még látványosabb pillák. Én nagyon szeretem ezt a spirált, szerintem a Max Factor egyik legjobb darabja (ha nem a legjobb), szóval külön örülök ennek a megjelenésnek. Elméletileg júliustól lehet majd kapni.



A következő két újdonságról nem sok információt lehet találni (csak annyit, hogy Path MacGrath ezeket használta a Victoria Beckham divatbemutatón), de így ránézésre ragyogásfokozó és hidratáló alapozónak, illetve szemkörnyékre való korrektornak tűnnek. A Skin Luminizer Foundation öt árnyalatban lesz kapható, míg az Eye Luminizer csak egy színben. Külföldön már a következő hónapban elérhető lesz. Nektek hogy tetszenek az újdonságok???



2 megjegyzés:

  1. A CD újabb verziójára nagyon kíváncsi vagyok, mert az eredetit imádom, illetve a lakkok is szépnek tűnnek :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ez a kettő tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.