TESZT | Maybelline ColorSensational Lipstick - Coral Tonic

A Coral Tonic rúzs a Maybelline-től szinte már klasszikus darabnak számít, szerintem rajtam kívül nincs olyan beauty blog, amelyik ne írt volna már róla az elmúlt években. Természetesen nem véletlen a rajongás, hiszen mi más is lehetne a tökéletes kiegészítője a nyárnak, mint egy csodás korall rúzs, ami könnyen elérhető bárki számára? Nyilván én sem tudtam neki ellenállni, így - noha nem éppen alacsony a korallos árnyalatú ajakkencéim száma - egy jó kis akció alkalmával lecsaptam rá.
A Maybelline ColorSensational rúzsoknak könnyen felismerhető és elég jellegzetes a csomagolásuk. Az ezüst belsőt piros (minden színcsaládé más-más árnyalatú), kicsit gyenge műanyag kupak védi, az információk pedig a talpon vannak egy matricán. Semmi extra igazából, szerintem lehetne kicsit vagányabb vagy vidámabb, mint mondjuk a Vivids család neonosabb tokjai, de mondjuk úgyis a belső a lényeg.A rúzs textúrája, színe és intenzitása igazán kiemelkedőre sikerült a termékcsalád többi tagjához képest, a sajnos nálunk nem kapható zseniális Vivids-ek méltó társa is lehetne. Krémes, könnyen kezelhető és egyenletesen terül, valamint már egy rétegben is tökéletesen fed. A finise felmattnak nevezhető (vagy szaténnak), kevés fénye van, ezáltal elég tartós is, csak evés után kellett megigazítanom.A színe pedig mesés! Igazi vadító, vidám korall, feltűnő, de nem rikító és biztos vagyok benne, hogy szinte mindenkinek jól áll :). Állítólag a MAC Toxic Tale (Disney Venomous Villains Evil Queen kollekció) dupe-ja ráadásul. Szerintem nagyszerű darab, mindenképpen érdemes beszerezni, hiszen teljes áron sem vészes kiadás, de nagyon sokat szokott akcióban is lenni.
Maybelline ColorSensational Lipstick - Coral Tonic
Elérhetőség: drogériák
Ár: 2699 Ft

6 megjegyzés:

 1. Annyira gyönyörű, wishlistes darab! *.*

  VálaszTörlés
 2. Azt hiszem ezt a szépséget nekem is be kell majd szereznem :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem az egyetlen gondom a Maybelline rúzsokkal, hogy nagyon büdösek. Felfordul a gyomrom a szaguktól, pedig szép színekben kaphatók, de sajnos nagyon nem bírom elviselni a szagukat. :(

  VálaszTörlés
 4. Nekem a 108 Pink Pearl van meg, de félóra és lejön az egész...illetve összecsomósodik a számon...báár, a MAC rúzsom is....pedig Carmexet használok... nem értem mi a baj a számmal :D ötletek?

  VálaszTörlés
 5. @Anitacska: nekem ez nem büdi :)

  @Névtelen: lehet, hogy a rúzs finise és/vagy textúrája a ludas... radírozod is rendszeres az ajkaidat?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.