A hét terméke | Eylure x Katy Perry Punk Princess False Lashes

Nem mondok azzal nagy újdonságot, hogy rajongok a szépséges műszempillákért és elég gyakran viselem is őket, akár hétköznap is. Régebben inkább a duplasoros, drag queen-es pillák tetszettek, de már én is öregszek azért és a szívem egyre inkább a természetesség felé húz. Ezért esett a választásom erre a különleges, de mégis visszafogott darabra a legújabb Eylure x Katy Perry kollekcióból. Mesésen mutat feltéve, nagyon tetszenek a hosszú, kicsit különálló szálacskák rajta. A mellékelt ragasztó pedig még a Duo-t is kenterbe veri (lehet külön is kapni, szerintem jóval kedvezőbb áron). Ha szép és minőségi műszempillát kerestek, akkor az Eylure tökéletes választás lesz.

Eylure x Katy Perry Punk Princess False Lashes

Elérhetőség: Claire's
Ár: 2390 Ft

2 megjegyzés:

  1. Szia! Engem ilyenkor az is érdekelne, hogy milyen feltéve a műszempilla. Egyébként ezek a soros műszempillák többször is használhatóak, vagy egy viselet után eldobandóak? Meddig marad fent? Köszi: Zsófi

    VálaszTörlés
  2. Ha lesz idöm, akkor csinálok vele sminket :) én addig használom őket, ameddig csak lehet, van olyan darabom ami évek óta megvan. Persze vigyázni kell rájuk, tisztán kell őket tartani. Egy jó ragasztóval pedig egész nap bírják.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.