ÚJDONSÁG | L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium termékcsalád

Mivel a Kerastase Discipline termékeket sehol nem találtam meg, ergo több, mint valószínű, hogy nem lehet még őket kapni, ezért elkezdtem kutakodni valami hasonlóan jó hajápolók után. Ekkor bukkantam rá a szintén nagyon új, de már itthon is megjelent (legalábbis nagyon remélem) L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium kollekcióra. A termékek nagyon igénybevett hajra lettek kifejlesztve, mind a kémiai (festés, szőkítés), a mechanikai (szárítás, vasalás, fésülés) és a természetes (napsugárzás) sérülésekkel felveszi a harcot az eddigi legintenzívebb haj újjáépítő koktéllal, amely lipideket, ceramidokat (ezek védőréteget képeznek), keratint és tejsavat (ezek pedig újjáépítenek) tartalmaz. Egészen jól hangzik, nem igaz? Remélem meg is találom őket valahol :).




L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium Shampoo, 250 ml - 3070 Ft



L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium Conditioner, 150 ml - 3450 Ft



L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium Masque, 200 ml - 4190 Ft



L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium Double Serum, 30 ml - 4190 Ft



L'Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium Blow-dry Cream, 125 ml - 4530 Ft


3 megjegyzés:

  1. A Blow Dry krémet már én is néztem, de csak a nyugati beszerzést nézegettem eddig, ha megtalálod a magyart ugye értesítesz minket? :)

    VálaszTörlés
  2. Rokonaim pont ugyanilyen termékeket hoztak nekem külföldről,nem olyan rosszak,viszont a Kevin Murphy hajápoló család 100x jobb,sokkal látványosabb,amióta a white hairbe járok ( mivel ők is a KM termékeket használják ) . Náluk szoktam beszerezni ezeket,csak ajánlani tudom :)

    VálaszTörlés
  3. persze értesítek mindenkit :)

    nem próbáltam még semmi Kevin Murphy-t, de jónak hangzik :) milyen árban van?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.