TESZT | Maybelline ColorSensational Lipstick - Coral Tonic

A Coral Tonic rúzs a Maybelline-től szinte már klasszikus darabnak számít, szerintem rajtam kívül nincs olyan beauty blog, amelyik ne írt volna már róla az elmúlt években. Természetesen nem véletlen a rajongás, hiszen mi más is lehetne a tökéletes kiegészítője a nyárnak, mint egy csodás korall rúzs, ami könnyen elérhető bárki számára? Nyilván én sem tudtam neki ellenállni, így - noha nem éppen alacsony a korallos árnyalatú ajakkencéim száma - egy jó kis akció alkalmával lecsaptam rá.




A Maybelline ColorSensational rúzsoknak könnyen felismerhető és elég jellegzetes a csomagolásuk. Az ezüst belsőt piros (minden színcsaládé más-más árnyalatú), kicsit gyenge műanyag kupak védi, az információk pedig a talpon vannak egy matricán. Semmi extra igazából, szerintem lehetne kicsit vagányabb vagy vidámabb, mint mondjuk a Vivids család neonosabb tokjai, de mondjuk úgyis a belső a lényeg.



A rúzs textúrája, színe és intenzitása igazán kiemelkedőre sikerült a termékcsalád többi tagjához képest, a sajnos nálunk nem kapható zseniális Vivids-ek méltó társa is lehetne. Krémes, könnyen kezelhető és egyenletesen terül, valamint már egy rétegben is tökéletesen fed. A finise felmattnak nevezhető (vagy szaténnak), kevés fénye van, ezáltal elég tartós is, csak evés után kellett megigazítanom.



A színe pedig mesés! Igazi vadító, vidám korall, feltűnő, de nem rikító és biztos vagyok benne, hogy szinte mindenkinek jól áll :). Állítólag a MAC Toxic Tale (Disney Venomous Villains Evil Queen kollekció) dupe-ja ráadásul. Szerintem nagyszerű darab, mindenképpen érdemes beszerezni, hiszen teljes áron sem vészes kiadás, de nagyon sokat szokott akcióban is lenni.




Maybelline ColorSensational Lipstick - Coral Tonic
Elérhetőség: drogériák
Ár: 2699 Ft

6 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű, wishlistes darab! *.*

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ezt a szépséget nekem is be kell majd szereznem :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az egyetlen gondom a Maybelline rúzsokkal, hogy nagyon büdösek. Felfordul a gyomrom a szaguktól, pedig szép színekben kaphatók, de sajnos nagyon nem bírom elviselni a szagukat. :(

    VálaszTörlés
  4. Nekem a 108 Pink Pearl van meg, de félóra és lejön az egész...illetve összecsomósodik a számon...báár, a MAC rúzsom is....pedig Carmexet használok... nem értem mi a baj a számmal :D ötletek?

    VálaszTörlés
  5. @Anitacska: nekem ez nem büdi :)

    @Névtelen: lehet, hogy a rúzs finise és/vagy textúrája a ludas... radírozod is rendszeres az ajkaidat?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.