Too Faced Spring, avagy egy kis tavasz a télben

Ma annyira hideg volt odakint, hogy meleget akartam. Nagyon fáztam, felejtős lesz egy darabig a leggings... A cidri után pedig igazán lélekmelengető volt végignézi a Too Faced tavaszi kollekciójának képeit - két okból kifolyólag is. Az egyik ugyebár, hogy vidám tavaszi termékek, a másik pedig a paletta. Mert ugyan melyik lánynak nem ejtené rabul a szívét a smink és a csoki találkozása? A Chocolate Bar Eye Palette külsejét és belsejét is a mindenki kedvence édesség ihlette (ja, és még az illata is csokis... mert igazi kakaóport tartalmaznak a szemhéjpúderek). Egyszerűen mesés *-*. A színek natúrak, de mégis változatosak (textúrában is). A többi termék (szívecskés pirosítók és szépséges rúzsok) pedig már csak hab a (csoki)tortán. A Too Faced tavaszi kollekciója januárban startol és INNEN lehet majd megrendelni. Ti mit gondoltok?

The Chocolate Bar Eye Palette - $49


The Chocolate Eye Palette - $49

Sweethearts Perfect Flush Blush - Peach Beach ($30)

Sweethearts Perfect Flush Blush - Something About Berry ($30)

La Creme - Taffy ($22)

La Creme - Bon Bon ($22)

La Creme - Jelly Bean ($22)

La Creme - Pink Chocolate ($22)

La Creme - Lollipop ($22)

4 megjegyzés:

  1. Too Faced...nekem ez az a smink, ami neked a MAC. Jópár terméküket volt szerencsém kipróbálni, és a mai napig használom őket, egyszreűen tökéletes. Kezdve a Shadow Insurance-től a szemöldökformázó szettig eddig nem csalódtam egyik termékben sem. A dizájn is nagyon közel áll a szívemhez. A palettáka általában vévet nem szeretem, mert a 90 %át általában nem tudom használni, de ez a csokis most egy igazi telitalálat, a pirosítók meg egyszerűen OMG!!! Kösz az infót!!! Áprilisban van szerencsém egy 3 hetes Kaliforniai kiruccanáshoz, alig várom hogy élőben is láthassam ezeket a kis csodákat.

    VálaszTörlés
  2. a shadow insurance nálam no1 a a primerek között :) a legjobb és nagyon-nagyon sokáig elég. Előre is jó utat :)

    VálaszTörlés
  3. OMG! *.* Az a paletta valami mesés! :)

    VálaszTörlés
  4. Na, azt hiszem, ez a tökéletes paletta: szép is, jól használható színekkel, és még csokis is. Egyértelműen kívánságlistás :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.