Ünnepi illatok az Avon-tól

Nem tudom kit mi hangol a legjobban az ünnepekre, de engem személy szerint az illatok. Nincsen jobb, mint a hideg, taknyos, kissé gusztustalan és sötét időben a fantasztikusan fűszeres és meleg kompozíciókkal kényeztetni a szaglószervünket és lelkünket. Nekem a legnagyobb kedvencem egyértelműen a fahéjas alma, vagy bármi amiben fahéj van, egyszerűen nem tudok betelni vele. De jöhet a vanília, a narancs, a fenyő és bármi más, ami a karácsonyt juttatja az eszembe - na jó, azért mondjuk halászleves illóolajat nem szeretnék - , bármilyen formában: gyertya, olaj, légfrissítő és persze kozmetikumok. Idén az Avon-nal kezdtem ezen a téren és majd később a TBS-el fogom folytatni, meg bármivel, ami az utamba akad és karácsonyi illata van. 
Az Avon Naturals két különböző termékcsaláddal is jelentkezett télre, az egyik a Spiced Orange & Ginger, vagyis fűszeres narancs és gyömbér, a másik pedig Sugar Plum & Vanilia, vagyis cukrozott szilva és vanília (a sugar plum nyugaton hihetetlenül divatos karácsonykor, még a Diótörőben is így hívják az egyik tündért és édességet is elneveztek róla, aminek az égvilágon semmi köze nincsen a szilvához, merthogy egy trüffelkrémes bonbon, de nagyon finom :D). 



A Spiced Orange & Ginger termékeket (testpermet, tusfürdő és testápoló) külön-külön is meg lehet rendelni, én a testpermet és tusfürdőt választottam a felhozatalból. Az illatuk nagyon fura, nem mondanám töménynek, viszont narancsos-fűszeres-gyömbéresnek sem, inkább szappanos-narancsosnak, ami nem feltétlenül rossz, csak nem erre számítottam. Kicsit émelyítő és nagyis, de meg lehet szokni, azonban azt kell mondjam, hogy sajnos nem lesz a kedvencem. Kár... (Az áruk egységesen 715 Ft, de szettben jobban megéri, úgy csak 1499 Ft.)




Ezzel szemben a Sugar Plum & Vanila isteni finom illatú, ebből csak egy szett van, amiben teljes méretű testpermet és kicsit tusfürdő és testápoló található. Nagyon nyami édes, de nem teljesen vaníliás, attól frissebb és könnyedebb, mintha enyhén gyümölcsös is lenne. Nekem nagyon tetszik és szerintem érdemes kipróbálni, de ajándéknak is jó ötlet, mert nagyon kis szép a doboza. Sajnos a mostani magyar katalógusban még nem láttam, de hátha lesz már a következőben.





És végül jöjjön a kedvencem, a paraffinos kézápoló, ami karácsonyi csomagolást kapott és nagyon cuki rénszarvasos lett. Maga a kézkrém pedig isteni, nagyon kellemesen csalódtam benne. Rettentően gazadag, nagyon jól hidratál és mégis gyorsan beszívódik, valamint az illata is finom, kicsit kakaósnak vagy diósnak mondanám, nehéz eldönteni, de mindenesetre édes. Őt sem találtam még az otthoni katalógusban, de remélem lesz, mert őt mindenképpen javaslom kipróbálásra :). Ti szoktatok az ünnepekre külön kozmetikai szereket venni??? Ha igen, miket???



6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. A következő katalógusban (csütörtöktől) benne lesz a szilvás, és a mostaniban már benne van a narancsos. Nagyon várom már őket, mert érdekel az illatuk :-)

    VálaszTörlés
  3. Ui.: Csekkoltam, és a kézkrém is lesz, és köszi, hogy írtál róla, mert alapból nem keltette volna fel az érdeklődésemet :-)

    VálaszTörlés
  4. El sem hiszem, hogy újra lesz a szilvás, nem is tudom mikor szüntették már meg, de azóta bánom, hogy nem tankoltam fel vele!!!!IMÁDTAM!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  5. akkor most van boldogság :D nekem is nagyon megtetszett, finom ez az illat

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.