IsaDora Holographic Nails

Nem is tudom kell-e kommentár a lenti képekhez... Nem igazán szerintem, mert ezek az IsaDora körömlakkok önmagukért beszélnek. Kilenc csodálatos, csillogó, fényes, szemkápráztató darab, plusz egy lehúzható alap, hogy könnyebb legyen az eltávolítás. A kollekció elméletileg hamarosan a boltokba kerül. ti mit gondoltok? Én szívesen kipróbálnék párat belőle, de a legjobban Jet Setter árnyalat teszik, szerintem nagyon különleges darab. 




Silver Bling

Gold Digger

Jet Setter

Star Struck

Rocky Ruby

Glowing Beetle

Disco Ball

Funky Sapphire

Lilac de Luxe

6 megjegyzés:

  1. Á, ezt a kínálatot már sok nézni is, nemhogy vásárolni....azért leredukálva az arany, rózsaszín és sötétebb kék nagyon csábító :)

    VálaszTörlés
  2. Erre tuti benevezek *.* (bár az előző kollekcióra is ezt mondtam és még mindig nem jutottam el odáig,hogy benézzek egy Douglas-be:D)

    VálaszTörlés
  3. Hú.. hú, szóval érted...Hú...Ennyit tudok ehhez hozzáfűzni :)) Ráadásul lehúzható alaplakkal hogy ne kelljen alufóliába pólyált kézzel mászkálni amíg lejön...Meg vagyok véve.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek *-* Rocky Ruby a legszebb!!

    VálaszTörlés
  5. Ó TE JÓ ÉG! Amióta megjelentek a liquid sand lakkok arra gondolok milyen tuti lenne holografikus, erre tessék. Bár van már egy pár különlegesebb színem pl. chameleon crush. :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.