TAG - azok a 90-es évek

5:20 du.
Rengetegen kitöltötték már ezt a kis tag-et (köszi a Bikira lányoknak) és én is rögtön elhatároztam, hogy kitöltöm, hiszen a gyerekkorom és tinikorom nagy része a 90es években telt el és még élénken élnek bennem bizonyos emlékek is. Sajnos fotóm nincsen az akkori énemről, meg nem is szívesen mutogatnám őket, mert nem voltam éppen a legjobb formámban akkoriban. Kommentekben várom a ti válaszaitokat is a kérdésekre!

1. Kedvenc Disney mese?

Húúúúú.... A vicces az, hogy a kedvencem gyerekkoromban A kis hableány volt, de ez a Disney film 1989-es... Szóval a 90es évekből a Szépség és a szörnyeteg volt akkor a kedvenc, plusz a Chip és Dale a vasárnapi matinéből.




2. Mi volt a kedvenc együttesed?

Én kicsit később kezdtem el igazán rajongani együttesekért meg énekesekért meg ilyesmikért, de azért a Spice Girls nálam is megvolt, nyilván. Viszont fiúbandákért nem rajongtam a 90es években, nekem nem volt Backstreet Boys, meg N*Sync korszakom, kicsit később lett Five, de az már szerintem 2000 körül volt. De imádtam Madonnát, őt egészen kicsi koromtól kezdve.

3. Mi volt a kedvenc édességed?

Minden... Komolyan, én mindent megettem, ami édesség volt, válogatás nélkül, de ez az érdekes szokásomat a mai napig megvan. Egyébként rajongtam a Kinder tojásért, gyűjtöttük a figurákat belőle, nyáron semmi mást nem ettem csak Calippo-t, anya de rühellte, hogy mindenfelé szétcsöpögtettem... Meg a Duna kavics. Ja és Haribo, Haribo minden mennyiségben.

4. Kedvenc társasjáték vagy egyéb játék?

Game Of Life és Hotel, ezek mentek a leginkább nálunk meg Activity orrvérzésig, de mi annyira nem voltunk ilyen tárasos család. Inkább a Lego volt népszerű, nagyon sokat játszottunk hármasban a tesóimmal és rengeteg volt belőle. Meg én elég korán kezdtem a geekeskedést is és rengeteget játszottam a számítógépen is.

5. Mi volt a kedvenc Happy Meal figurád a McDonalds-ból?

Erre élénken emlékszek! Éppen a Pocahontas ment a mozikban és teljesen beleszerettem a mosómaciba és rimánkodtam égnek-földnek meg minden élő embernek, hogy vegyenek nekem egy saját mosómacit otthonra (nevetségesen hülye vagyok :D). Nyilván nem vettek, de cserébe kaptam Happy Meal-t, amiben Meeko volt. Egy ilyen barna farönk utánzat műanyag kinyitható dobozkában csücsült és jajj, de imádtam. Régi szép emlékek.



6. Kedvenc könyv/mesekönyv?

Körülbelül százszor olvastam el a Kincskereső kisködmönt, nevetségesen sokszor és állandóan betegre sírtam magam rajta. De nagyon szerettem a Disney mesekönyveket és a népmeséket is, meg úgy általánosságban mindent, amit olvasni lehetett, mert rengeteget olvastam gyerekkoromban. Kivéve azt amit el kellett volna... Hülye kötelező olvasmányok...

7. Kedvenc ruhaboltod akkoriban?

Két osztálytársam szüleinek is volt butikjuk és aki nem odajárt, na az nagyon gáz volt. Csak akkor volt valaki menő, ha ott vette a ruháit :D. Szóval odajártunk mindig. De rajtam mondjuk ez sem segített...

8. Kedvenc Cartoon Network meséd?

Boci és Pipi, Én vagyok Menyus, Dexter laborja és Pindúr Pandúrok. Imádtam a régi CN-t.



9. Mit néztél a tévében, ha hazaértél suliból?

Szerintem én bekapcsoltam a számítógépet és játszottam. Nem emlékszek rá, hogy olyan sokat tévéztem volna suli után, de ha volt valami mese azt megnéztem. Ja meg a Farm, ahol élünk, ez volt az egyetlen sorozat szerintem akkoriban, amit néztem suli után (hétvégén Xena meg Hercules meg Sliders), aztán levették a műsorról a tetvedék eszmeralda miatt. Na azóta utálom a szappanoperákat.


7 megjegyzés:

  1. A 90-es éveiben már volt játék a számítógépeken? :D

    VálaszTörlés
  2. hogyne lett volna..még én is emlékszem..Mario meg az a fura téglalabirintusos izé, Grand Theft Auto..ehhez hasonlók :D

    VálaszTörlés
  3. óóó rengeteg volt már akkor is :) én speciel wolfsteint toltam meg civilization-t :)

    VálaszTörlés
  4. Jézusom! Tényleg! Nagyon jókat írtál.... ez lehet, hogy majd én is megcsinálom! :D

    VálaszTörlés
  5. A mekis mosómedve nekem még megvan, imádtam!!!
    Lent a pincében csücsül egy dobozban a barbik között. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.