MAC gyorstesztek

Nem olyan régen már megmutattam a MAC fantasztikus Studio Fix alapozóját, viszont elfelejtettem megmutatni, hogy milyen aranyos kis pakkot kaptam mellé az itteni üzletben, plusz egy korrektor is becsúszott pár nappal később. Az utazószettben meglapult egy 50ml-es verzió a híres Fix+-ból, amit már korábban is használtam és az általam ismeretlen Cleanse Off Oil-ból.




A Fix+-t szerintem nem nagyon kell már bemutatnom, szinte mindenki ismeri aki érdeklődik a sminkelés iránt. Sokan össze is tévesztik egy fixáló spray-el, pedig nem az. A Fix+ egy multifunkciós arcpermet, ami hidratál, felfrissít és egységesebbé teszi a makeup-ot, úgymond 'összeolvasztja' a bőrrel. Én emellett szeretem még mineralize szemfestékek felvitelekor elővenni, illetve vicces, de a hajat is nagyszerűen hidratálja. Az utazó méret ára kb 2800 Ft, míg a nagy méreté kb 5300 Ft.



A Cleanse Off Oil egy olyan termék, amire soha nem figyeltem volna fel, ha nem kapok egyet belőle. Ami nagyon nagy kár egyébként, mert nagyszerű sminklemosó. Kevés kell belőle és mindent lehoz, a legvízállóbb és legmakacsabb festékeket is. Utazáshoz és gyors lemosáshoz tökéletes és ami a legjobb benne, hogy olyan isteni finom puha utána a bőröm, hogy el sem hittem. Szerintem ha elfogy, akkor veszek egy nagy méretű kiszerelést is belőle. A kicsi méret ára kb 2800 Ft, a teljes méret ára pedig kb 6900 Ft.



A Pro Longwear Concealer-t a Studio Finish helyett vettem, amiből még mindig nincsen az angliai üzletekben (nevetséges). A Benefit fiaskó után komolyan nem tudtam már mire számítsak, még igazán nagy elvárásaim sem voltak, szóval igencsak kellemesen csalódtam, amikor kipróbáltam. Ez a kis folyékony korrektor ugyanis nagyszerűen fed, persze nem olyan jól sajnos, mint a Studio Finish, de cserébe tökéletesen építhető, mivel pillanatok alatt megszárad és ott is marad a helyén egész álló nap. Úgyhogy szerencsére bevált, megszerettem, jól elvagyunk. Egyetlen egy bajom van vele, hogy szerintem nagyon gyorsan fogy, de lehet hogy csak az üveges/folyékony kiszerelés miatt tűnik ilyennek. Az ára kb 5600 Ft.


2 megjegyzés:

  1. annyira utálom ennek a korrektornak a csomagolását, a pumpa mindig legalább 2x annyit adagol egyszerre, mint kellene...

    VálaszTörlés
  2. hát óvatosan kell bánni vele az biztos...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.