Catrice termékek élesben

Nyilván nem bírtam ki és azonnal le kellett tesztelnem a Catrice termékeket, amiket drága kishúgom hozott el nekem a Primőr találkozóról. Ezeknek örültem egyébként a legjobban, mert egyrészt nulla Catrice készletem van itthon, másrészt pedig a Liquid Metal szemhéjpúderekkel nagyon szemezgetek már egy ideje, így érthető módon kitörő örömmel vetettem rájuk magamat. A teszt élesben megy, készítettem velük sminket is, hogy láthassátok milyenek a gyakorlatban. A hangsúly most három terméken van: két szemhéjpúder és egy szemceruza. 




A Liquid Metal-ok közül kettő lapult a csomagban, a Gold n' Roses és a Mauves Like Jagger. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni a Catrice (és az Essence is) zseniális neveket az árnyalatainak, így ezeknek is (a Petrol Pan a legjobb :D). A Gold n' Roses egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű, azonnal szerelmes lettem bele, pontosan egy ilyen rózsaszínes-barackos arany hiányzott az életemből. A Mauves Like Jagger-től viszont nem ájultam el, nekem ő túl halovány, kicsit erőteljesebb végeredményre számítottam, de maga a szín nagyon szép. Mind a kettő finise természetesen extrán metálos, a Gold n' Roses-t pedig nagyszerűen lehet rétegezni is. Alap nélkül is szépek és nedvesen is lehet őket használni. A textúra nagyon lágy és finom, de nem porzik annyira. A tartósságra sem lehet panasz, reggel tettem fel, még mind a kettő a helyén van (alappal persze). Az áruk 1249 Ft, a Gold n' Roses minden fillért megér, őt mindenképpen nézzétek meg, de egyébként összesen kilenc árnyalat van a szortimentben.







A Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen-t már mindenhol agyondicsérték szerintem, én sem fogok panaszkodni rá. Eszméletlen hogy mennyire tartós a világos színe ellenére, nekem nem ez az első nude szemceruzám belső kontúrra, de egyik sem volt ennyire pigmentált és tartós. Szerintem ő egy nagyszerű alaptermék és nem hiányozhat a sminkkedvelők készletéből. Az ára 1199 Ft. 





A sminknél még felhasználtam a Catrice Defining Blush Pinkerbell árnyalatát is, valamint a Pure Shine Colour Lip Balm Go Flamingo Go!-t is. A szempillaspirál ArtDeco All In One, alapozó és korrektor MAC (Studio Fix és Pro Longwear). Haj vizes, de L'Oréal Feria 76-os Spice Power árnyalat, ha érdekel valakit, a Hello Kitty-s párnámat nem kritizálni, szingli vagyok, megtehetem :D.




21 megjegyzés:

  1. ez a hajszín az eddigi legjobb.. nem narancsos hanem ilyen málnavörös .. nyamm *-* ez milyen márka milyen szín?

    VálaszTörlés
  2. Loreal Feria 76-os Spice Power :) köszönöm :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon csini visszafogott lett ez a smink ^^
    underthespellofbeauty.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. szia! először szólok hozzá a blogodhoz, pedig már régóta olvasom. :) Csak annyit szeretnék mondani, hogy úúúúgy örülök, hogy ilyen sok bejegyzést írsz! Akárhányszor jövök ide mindig van egy csomó hasznos olvasnivaló.

    Nekem még nincs nude szemcerkám, szóval erre lecsapok!

    VálaszTörlés
  5. hát nagyon örülök, hogy örülsz a sok posztnak, remélem ezzel nem vagy egyedül :D a cerka pedig tényleg nagyon jó ;)

    VálaszTörlés
  6. Simán lennék ilyen "elnevező-ember":)

    VálaszTörlés
  7. ezen már én is hányszor gondolkoztam XD

    VálaszTörlés
  8. nagyon szép vagy! gyönyörű lett a smink! :))

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű lett a sminked, a szemeden annyira szépek a színek :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép lett a smink. :) A Highlighter szemceruzát és a golden rose-t már én is nézegettem. :) Örülök, hogy írtál, róluk, nekem abszolút hasznos volt. :)

    VálaszTörlés
  11. Most irigykedem, neked mennyivel jobban áll a Go Flamingo Go... pedig annyira szép szín :).
    A Gold 'n' Roses mesés :).

    VálaszTörlés
  12. köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok :)

    @doroffee: pedig én úgy vettem észre, hogy sajnos alig látszik, mert alapból elég piros a szám és van ami nem érvényesül rajta :( egyébként annyira csodás ez a szín *-*

    @Moon Angel: szerintem érdemes beruházni rájuk, főleg a szemhéjpúderre, egyszerűen mesés és rengeteg van benne :)

    VálaszTörlés
  13. gyönyörű a hajszíned. a termék nevét látom, arra lennék kíváncsi hogy ezt milyen színre festetted hogy ilyen élénk lett?

    VálaszTörlés
  14. nekem is van liqiud metal es nagyon szeretem. eszt a ceruzat nem lattam meg .
    varlak nalam is
    http://mademoisellelorraine.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  15. @feketebakancs: sima drogériás Loreal festék, semmi extra :)

    VálaszTörlés
  16. Nagyon meggyőző a szemcerka. :)

    http://life-beauty-me.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  17. Szépek a termékek, tetszik ez a finis :) a smink is szuper lett!

    VálaszTörlés
  18. Nagyon-nagyon szép a hajszíned, k*rva jól áll. :) A smink pedig gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
  19. Szép a bőröd :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.