Catrice Better Thank False Lashes & Glamour Doll Mascara

Ahogy ígértem a fészen, ma két Catrice szempillaspirált szeretnék bemutatni nektek. Akik olvasnak azok szerintem már tudják, hogy a spirálok a mumusaim újabban, egyszerűen nem találok és nem próbáltam már jó ideje igazán jó darabokat. Nehéz megtalálni a megfelelőt, ami azért nevetséges mert kismillió féle-fajta kapható mindenhol. Persze vannak nagyszerű darabok, mint például a lentebb látható két Catrice.



A Better Than False Lashes-nek ki nem állhatom a csomagolását, sikerült csúnyán felhúznom magam rajta fotózás közben, mert én szeretek vakuval dolgozni és a tetves ezüst, meg mindenféle fényes tubusokat/kompaktokat lehetetlen így megörökíteni normális az utókor és a blog számára. Egyébként pedig nyilván az ilyen csomagolások a kedvenceim, mert imádom a fényes dolgokat :D. Egyébként duci, de jó kézbe venni, meg így könnyű megtalálni a spirálok dzsungelében.



A keféje a tubushoz hasonlóan szintén nagyon duci, a vége felé elvékonyodik kissé és sima sörték vannak rajta, semmi szilikon, amit én jobban is szeretek. A kivitelezés miatt kicsit nehezebb a használata számomra (mélyenülő szemecske), de már megszoktam, másnak nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna. Megfelelő mennyiségű festéket vesz fel és jól lehet rétegezni is. 



Leginkább dúsító hatású, de azért hosszabbít is. Inkább drámai pillákat eredményez, aki a természetesség híve az valószínűleg nem fogja szeretni. A képen három rétegben van rajtam, én így szeretem, de nyilván nem muszáj ennyit felvinni belőle, akkor szolidabb lesz a végeredmény. Viszonylag tartós is, de nem a legtartósabb darab ezt hozzá kell tennem (nyilván bőr és alapozófüggő, nekem az egyik alapozómon elkenődött, a másikon nem). Én nagyon megkedveltem ennek ellenére is, gyakran nyúlok hozzá. Az ára 1399 Ft.




A Glamour Doll-t már könnyebb volt fotózni szerencsére, ennek nem fényes a csomagolása, hanem szép kék, mert ugye ez egy vízálló darab, amit az isten mentsen meg engem egyébként. Nagyon szép a tubusa, annyira tetszik a dizájn, jó kis darab, elegáns és mutatós, nem mintha ez számítana igazából.



A keféje szilikon szálas és eléggé kicsi, ez nagyban megkönnyíti a pillatövek és a kisebb szálak elérését. A festék formulája is nagyon jó, inkább hosszabbít, mint dúsít. Tartósnak nagyon-nagyon tartós, alig tudtam leimádkozni magamról, valószínűleg nem is fogom használni többet, mert ki nem állhatom a vízálló spirálokat, teljesen olyan érzésem van mindig mire sikerül lemosnom őket, mintha nem maradna utána szempillám. 



Viszont a sima verziót nagyon szívesen viszontlátnám a fiókomban, mert tetszik ennek is a végeredménye. Sokkal természetesebb, mint a Better Than False Lashes, de mégis feltűnőek lettek a pilláim. A kis maszatért elnézést kérek, néha nem tudok sminkelni, ez nem a spirál hibája jelen esetben. Az ára 1249 Ft egyébként. Ha pedig választanom kéne a kettő közül, akkor bajban lennék, de én maradok a Better Thank False Lashes-nél, az ő tudása közelebb áll hozzám.


2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.