Bukta

Ritkán, de sajnos azért velem is előfordul, hogy bedőlök egy-egy nagyon hiper-szupernek látszó terméknek, vagy csak szimplán az utamba akad valami értékelhetetlen darab. Nem akarom agyon szidni őket, lehet másnak tetszenek vagy beváltak, szóval csak röviden és tömören megosztom a véleményem. Ti mit vettetek a legutóbb ami nem vált be?

Maybelline Color Sensational Popstick - Pink Sugar

Ha lett volna teszter, nem járok rosszul, mert nyilván, akkor nem veszem meg. De nem volt. Sokat hallottam, olvastam a Popstick rúzsokról, tetszettek is, de sok értelmüket nem láttam, mert nem tűntek túl látványosnak a használat során. De ez az áttetsző rózsaszínes-csillámos darab annyira megtetszett és le is volt értékelve, hogy elhoztam. Sajnos semmit nem csinál, se nem fényes, se nem csillámos, se nem színes az ajkakon, még csak nem is hidratál. Borzalmas... Kuka...






Remington Frizz Therapy hajkefe

Ez a nem éppen olcsó hajkefe állítólag hajápolókkal 'átitatott' szálakkal rendelkezik, amik fényesség, simává és puhává valamint szöszmentessé teszik a hajat. Elsősorban a szöszmentesítés miatt vettem meg, csodát vártam tőle és természetesen nem kaptam meg. Semmivel nem lett simább és egyenesebb a hajam, mintha csak az ujjaimmal fésülgettem volna szárítás közben. Ráadásul a szála szerintem túl durvák és félek, hogy roncsolják a hajszálakat. Totálisan semmit nem ér...




2true Plumptuous Lip Gloss

Ez az olcsó húsnak híg a leve sztori. A 2true Angliában egy olcsó márka, pár fontba kerülnek a termékeik, ami persze nem jelent rögtön rosszat nyilván, mert vannak olcsó, de nagyon jó termékek is a piacon. Ez a szájfény egyből elnyerte a tetszésemet és elhoztam, gondoltam ennyit megér. Sajnos elég silány a minősége, pedig annyira gyönyörű a színe. Az illata nagyon mű és nagyon erős, az állaga egyenesen borzalmas, ragad, de nagyon durván és furán, ilyennel még nem találkoztam eddig. Nem túl kellemes viselet. Az applikátor pedig nevetségesen kevés anyagot vesz fel. Kár érte, mert olyan szép ez az árnyalat :(.




Catrice Blush Tint

Itt meg kell említenem, hogy nem nagyon szeretem ezeket a folyékony arc és ajak tinteket, nekem nem akarnak soha rendesen működni, valamiért nem szoktak tetszeni általában. Nem volt ez másképpen a Catrice termékével sem. Sajnos nem fogott meg a színe sem és nem tudom, hogy én vagyok-e béna, vagy nem tudom, de nekem az ujjamat fogta meg az arcom helyett. Az alkaromra is igen hosszas munka után sikerült csak felvarázsolnom a lent látható swatchot. Nem jött át.




13 megjegyzés:

  1. A Blush Tint-ről végül én is lebeszéltem magam a teszteket látva. :D

    VálaszTörlés
  2. Uuuutááálom a Tint pirosítókat!! :D Nem tudom, hogy miért, de mindig csak rossz tapasztalataim voltak velük :D

    VálaszTörlés
  3. huuu de jó! a Maybelline Color Sensational Popstick-on sokat agyaltam..ezidáig.:D

    VálaszTörlés
  4. akkor nem vagyok egyedül a tint ellenes gondolataimmal :D

    VálaszTörlés
  5. LoLLY. Hogyan tárolod most a sminkjeidet, ott Angliában?:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Blush Tint teljesen jól működik :o Még jobban is teljesít, mint az eddigi tintjeim. Mondjuk én sokszor használok ilyesmi pirosítókat, és lehet, hogy hozzájuk vagyok szokva. :)

    VálaszTörlés
  7. @Névtelen: hát sajnos nem úgy mint otthon :( de megoldottam, kis kosarakkal, meg dobozkákkal meg egy nagyon vicces eszközzel, amit majd a héten megmutatok :)

    @Evinde: lehet ott a titok, hogy sokat kell használni és hozzászokik az ember. Meg lehet szeretni kell eleve :D én alapból nem csípem

    VálaszTörlés
  8. Pedig olyan cuki az a Maybelline rúzs, kár érte :s

    VálaszTörlés
  9. én egyből beleszerettem, mert milyen unikornis hányás már, de hát... :(

    VálaszTörlés
  10. A Popstick nálam sem aratott bombasztikus sikert, felesleges terméknek tartom így hogy lett egy áttetsző zselérúzsajakfényem. De minek?
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  11. popsticket matt rúzs fényessé változtatására használom. jobbhíjján.

    VálaszTörlés
  12. mondjuk ez sem rossz ötlet :D

    VálaszTörlés
  13. én már használom egy ideje, és nekem is nagyon jól működik mindkétféle módon...
    általában az ajkaimra használom, és persze, a felrakási szabályok kicsit másak, mint rúzs vagy szájfény esetében, ezt meg kell tanulni :)
    nagyon szeretem: általában egy-két rétegben teszem fel az ajkaimra, és így természetes pirosas árnyalatot kapok - valószínűleg, mert nekem ez a hideg tónusú piros áll jól :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.