A hét kívánsága - Urban Decay Naked3

Nagyon sok időbe telt mire sikerült magam rábeszélni a Naked palettára (akkor már kapható volt a Naked2 is), de végül győzött a kíváncsiság és megvettem. Nyilván azóta is a legkedvencebb palettám, imádom a színeit és hetente legalább egyszer használom is, ami nagy szó nálam. Én, aki korábban pofákat vágott mindenre, ami natúr, barnás, földszínű, ma már nem is tudnék létezni nélküle, mert rájöttem, hogy ugyan a harsány és élénk színek sem állnak éppen rosszul, de a nude és visszafogott árnyalatok ezerszer jobbak. A Naked után aztán jött a Naked Basics, ami kötelező vétel, de a Naked2-vel azóta sem barátkoztam meg, azonban a Naked3 szerelem első látásra és ha csak egy dolgot kérhetek karácsonyra, akkor őt szeretném. A színek mesések, mind kicsit rózsás, vannak mattok, szaténok és nagyon fényesek is, egyszerűen tökéletes kombináció. Egyedül az zavar, hogy miért kerül 4 fonttal többe, mint a két testvére??? Tökre ugyanazok vannak benne, kétvégű ecset meg 12 szemhéjpúder, szóval nem értem, bár persze értem én, csak akkor sem. A Naked3 decembertől lesz kapható világszerte 37 fontért (vagy 52 dollárért, vagy 45 euróért). Nektek hogy tetszik? Swatchokat ITT találtok róla. 





21 megjegyzés:

  1. Oh te jó ég. Ez vmi eszméletlen gyönyörű :). És most nagyon mérges vagyok, végre hosszú idő után eldöntöttem hogy a Naked1 - 2 közül melyiket fogom megvenni. Erre most tessék, itt van egy újabb szépség, csak épp a pénzügyi keret véges nálam.

    Eszti

    VálaszTörlés
  2. Csak ismételni tudom Esztit.
    Hosszas tipródás után megszereztem a Naked1-et. Félreértés ne essék, nagyon szuper paletta, amióta megvan, alig nyúlok máshoz. De ez... Ez maga a tökély. Csodaszép, rózsaszínek, hideg barnák, jajnekem, meghalok, idevele, akarom!

    VálaszTörlés
  3. Nekem se az 1. se a 2 nincs még meg, legalább már tudom melyiket kell beszerezzem... EZT!! Csak nehogy aztán legyen Naked 4 is... ;)

    VálaszTörlés
  4. Nekem majdnem 3 éve megvan a naked. Egy hónapja vettem meg a naked 2-őt, de nem szeretem annyira. Ha ezt előbb tudtam volna akkor inkább kivártam volna amíg megjelenik a 3. Viszont az elsőt imádom.

    VálaszTörlés
  5. Én is nehezen adtam be a derekam, volt bennem egy "csakazértsemveszemmeg" még ha egy világ áradozik róla, nem állok be a sorba.....:D
    Nekem megvan az első és a második is, de szerintem ez a 3. a legszebb.
    Természetesen kell :D

    VálaszTörlés
  6. nekem az első van meg. bőven elég. nem igazán használom ki a nude színeket,ami tetszik benne,az másik UD palettában viszont megvan. szóval az első pletta nélkül is teljes lenne az életem :D
    szerintem ezt kihagyom :)

    VálaszTörlés
  7. Eddig ez a legszebb, és természetesen kell, csatlakozom az előttem szólókhoz! :)

    VálaszTörlés
  8. látom nagy az egyetértés :) az ud-nek megint sikerült megcsinálnia :D

    VálaszTörlés
  9. Teljesen lenyűgözött. Ez csodaszép. KELL!!! :D

    VálaszTörlés
  10. csodálatos! nekem a Naked és a Naked Basics van meg, azért a sima Nakedet vettem, mert jobban tetszettek a színei, mint a 2-es verziónak, a Basics ugyancsak kötelező vétel volt. valahogy ezt is meg kéne szereznem, mert eszméletlen gyönyörű...=)

    VálaszTörlés
  11. nem csodálkozom a nagy egyetértésen, valami gyönyörű ez a paletta! *.* must-have!

    VálaszTörlés
  12. Jelenleg én is az uncsi, barna és bézs színeket kerülöm, de ebben a palettában a lila és pink-árnyalatok egészen cukik :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  13. Én egyelőre az 1 és a 2 beszerzését tervezem most ,hogy végre van munkám és meg tudom venni..és erre jön ez, mondjuk nyugtat a gondolat ,hogy valószínűleg hónapokig sold out lesz a webshopokban..

    VálaszTörlés
  14. Fú, ebbe ki nem lett szerelmes első látásra?
    Annyira szép...kár, hogy Mo-n nem elérhető :(

    VálaszTörlés
  15. én már két éve vacakoltam,hogy vegyek-e Naked palettát,de minden utazásomnál végül lebeszéltem magam,míg idén szeptemberben csak megvettem a naked kettőt. erre most itt van a három. bár amennyire féltem a szaténos,fényes színeitől, mióta átcsoportosítottam a sűrűn használt sminkjeimet magamhoz közel,azóta mindennap használom. szóval tényleg jó vétel,bármelyiket is veszi az ember. :)

    Barbi

    VálaszTörlés
  16. Van itt némi ellentmondás: http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2011/12/bemutatkozik-naked-2.html

    VálaszTörlés
  17. és nyilván nem változtathatom meg a véleményem... pláne hogy utána láttam csak élőben mind a kettőt...

    VálaszTörlés
  18. de egyébként micsoda kutatómunka, látszik, hogy nagy rajongó vagy, miket nem találsz XD

    VálaszTörlés
  19. Nem volt nehéz megtalálni. Igen, régóta követem a blogod, és azért is kerestem vissza, mert zavarba hozott ez a bejegyzés, mivel úgy emlékeztem, hogy a Naked-et soha nem kedvelted (többször is hangsúlyozva, mennyire nem jön be), aztán Naked 2 viszont egyből bejött (pedig a kettő között azért nincs olyan rettenetes nagy különbség). Ezért is lepődtem meg most, azt olvasva, hogy mégis az elsőt vetted meg, a kettessel pedig "nem barátkoztál meg". Persze, élőben látni más, mint képen, az általában el is dönti a dolgot. Természetesen megváltoztathatod a véleményed, csak számomra az a furcsa, hogy itt most úgy fogalmaztál, mintha mindig is ez lett volna a véleményed. De amúgy lényegtelen is az egész...
    Szép ez az új paletta, remélem a Jézuska meghallgatja a kívánságod! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.