A ghd Magyarországon

Már régen megfogadtam magamban, hogy ha egyszer sok pénzem lesz (sohanapján XD), akkor tutibiztosan ghd (good hair day, ha valakit érdekel) hajvasalót és hajszárítót fogok használni, mert annyira dizájnos és annyira hiperszuper és mindenki imádja. Egészen idáig két gond volt velük: egy, hogy iszonyatosan sokba kerülnek, kettő, hogy Magyarországon nem lehetett kapni őket. Egészen mostanáig, ugyanis A Great Lenghts Salon-ban már elérhetőek bárki számára, ahol egyébként ki is lehet őket próbálni (jó lenne otthon lenni néha...Budapest, Tábor utca 5  a címük). 

Pár éve Katy Perry volt a ghd reklámarca. Melle... Vagyis haja, haja... bocsánat.



A hajformázók két verzióban kaphatóak, az egyik a V gold vonal (mini, classic és max), amivel egyenes, göndör és hullámos haj is készíthető, 185 fokra melegszik fel 15-20 másodperc alatt (a márka szerint ez még az a hőfok, amin a haj szerkezete nem sérül) és a titok a kerámia borításban, valamint a tökéletes hőelosztásban rejlik. Mind a három verzió ára (kapaszkodni) 56 700 Ft.

ghd V Gold classic - 56 700 Ft


Az eclipse hajformázó különlegessége egy, a  ghd által szabadalmaztatott technológiai újdonságban rejlik. A formázó lapjaiban található érzékelők fel tudják mérni a haj vastagságát és mennyiségét, így a hőfokot ehhez mérten fog beállni. A készülék váza ráadásul olyan anyagból készült, ami nem melegszik fel még 45 perc használat után sem. Ez már nagyon durván WOW... Neki még nincsen ára, de itt Angliában Ł195-ba fáj.

ghd eclipse


A ghd air hajszárító ionos technológiájának köszönhetően nem csak simán tökéletesre szárítja a hajat, de védi is azt a kiszáradástól (bezárja a nedvességet a hajba). A speciális szűrő minimálisra csökkenti a zajt, ami nagyon fontos, mert én pl. ki nem állhatom, hogy olyan rohadt hangosak a hajszárítók (ezért is rühellek hajat szárítani). Az ára 38 700 Ft.

ghd air - 38 700 Ft


A márka kínálatában a hajformázó készülékek mellett professzionális fésűk/kefék és hajformázó/ápoló termékek is kaphatóak, amik szintén nem csak csodásan néznek ki (ahogy kedves barátnéim mondanék, dzsuvára sztájlingoltak/dizájnoltak :D), de nagyon ígéretesnek is tűnnek. Ha mást nem is engedhet meg magának a földi halandó a ghd-től, de egy hővédő spray-t érdemes beszerezni. Ő csak 4200 Ft.




Ovális hajformázó kefe - 7900 Ft

Kerámia körkefe - 6200 Ft

ghd Style Heat Protect Spray - 4200 Ft

ghd Style Straight&Smooth Spray Thick/Coarse Hair - 4200 Ft

ghd Style Straight&Tame Cream - 4200 Ft

ghd Style Smooth&Finish Serum - 4200 Ft

3 megjegyzés:

  1. Ha ennyibe kerul biztos tenyleg kevesbe art a hajnak, mint amik a toredekeert sutik ugyanezen a hofokon... Micsoda parasztvakitas. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.