Step by Step: Demi Signature

1:32 de.
Nagyon-nagyon régen volt utoljára step by step smink, de mindenképpen szeretnék kicsit gyakrabban jelentkezni ilyen jellegű poszttal, remélem nem bánjátok :). Aki követ már egy ideje itt a blogon és a fészbúkon, az tudhatja, hogy mennyire szeretem Demi Lovato-t (aki egyébként nemsokára egy közös kollekcióval jelentkezik a The New Black-el, juhú). Szerintem neki van az egyik legjobb és legszimpatikusabb stílusa és hozzáállása a mai fiatal sztárok közül, és ráadásul (most már) büszkén vállalja önmagát, olyannak amilyen. Az már mellékes, hogy emellett gyönyörű is és mindig kifogástalanul néz ki. Különösen a sminkje. Demi sminkese általában két különböző megjelenéssel játszik: a füstös szem nude száj vagy a kevésbé füstös, vagy abszolút természetes szemek és vadító ajkak kombinációval, de az erőteljes szemöldök és a műpilla mindig jelen van. Nekem mind a kettő nagyon tetszik, de azt hiszem a második verzió közelebb áll a szívemhez. Természetesen nem másoltam le Demi egyetlen sminkjét sem, mert nem nézek ki úgy mint ő, a saját Lolly verziómat készítettem el. A termékek nevét nem fogom felsorolni, csak hogy milyen árnyalatokkal dolgoztam, mert nyilván nem lehet meg mindenkinek minden, ami nekem van itthon, de ha érdekel benneteket egy-egy darab, akkor a kommentben kérdezhettek bátran.

















16 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan áll ez a vörös szín, sőt, a smink is! A hajaddal párosítva pedig... Isteni. Én a rúzsra, az 5.pontban használt szemhéjpúderre és a szempillaspirálra lennék kíváncsi, hogy mit használtál.

    VálaszTörlés
  2. Aztaku....milyen fantasztikus az a műszempilla! :O Köszi, nagyon jó kis tutorial lett, de nekem a "lényeg" -a vörös rúzs-nélkül jobban tetszik az összhatás : )

    VálaszTörlés
  3. Ez komolyan mondom ez a hajfesték brutálisan jó :D eszembe jutott most a sok amcsis hajcihő meg hogy ott sosem volt értelmes vörös hajfesték :D bezzeg a UK :D

    VálaszTörlés
  4. úristen annyira de annyira gyönyörű vagy...vetekedhetsz Demivel mind a ketten istennők vagytok!!! imádlak!

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép a hajad! *-* Most kedvet kaptam én is ehhez a tűzvörös színhez, pedig a mostani kis rezesemért is élek-halok, csak rendes hajfestéket nem lehet kapni... Megkérdezhetem, hogy mivel festetted?

    Demit magát nem szeretem, de ez a smink nagyon jó lett, tetszik!

    VálaszTörlés
  6. még több step-by-step-et, marha jó lett! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól áll neked ez a smink. Ha mondhatok ilyet, akkor a szádat nagyon irigylem. :)

    VálaszTörlés
  8. @Névtelen: az 5ik pontban a színek egyike az Urban Decay Basics palettában található Faint és a Sleek Vintage Romance-ben található Court In Cannes keveréke, a spirál MAC Extended Play, a rúzs pedig a MAC Deeply Adored és Riri Woo keveréke :) és nagyon köszönöm

    @Tim-Tim: én is néztem, hogy egész pofás anélkül is :)

    @Roxanne: itt van annyi vörös, győzzek válogatni :D

    @Poppy: jajj babácska *-* én is imádlak :D

    @Cintia Tekla: schwarzkopf Live valami pillar red box vagy red box pillar az árnyalat neve, de ez csak ilyen színező nem festék sajnos

    @salymf: lesz :)

    VálaszTörlés
  9. gyönyörűű csodaszép smink és step by step bejegyzést köszi elkészítem magamnak, te pedig szép vagy!!

    VálaszTörlés
  10. hát nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép lett és szuperül áll neked ez a smink :) Demi tényleg nagyon szép és a nyilatkozatai, stb. alapján nagyon kedves és pozitív a személyisége :)

    VálaszTörlés
  12. igen, nagyon szimpatikus leányzó :D én imádom őt az x-factor-ban :)

    VálaszTörlés
  13. nagyon gyönyörű lett! :) nekem inkább egy pin up nő jut eszembe rólad, mint Demi! :) szép!!! :)

    VálaszTörlés
  14. Szuper!!!
    Mi ez a highlighter?? Már tök rég keresek valami jót.Az enyémek vagy csillognak, mint egy diszkógömb, vagy alig látszanak.

    VálaszTörlés
  15. Szió!

    Szép a smink. :-) Elárulnád, hogy milyen alapozót használsz? Mindig nézem, hogy milyen klassz világos. Nekem is ilyesmire lenne szükségem, de nagyon nehezen találok rózsás árnyalatú, világos alapozót.
    Köszi

    Judit

    VálaszTörlés
  16. @Névtelen: MAC -Superb extra dimension :) januártól megint lehet majd kapni

    @Judit: MAC studio fix nc15-ös árnyalat, de mindegyik típusból van náluk világos :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.