H&M Metallic Eyeshadow Palette - teszt & swatchok

Tudom, hogy meg vagyok nagyon késve ezzel a teszttel, de nézzétek el nekem, egyrészt irtózatosan beteg vagyok, másrészt milliónyi ezer ilyen-olyan apró probléma lép fel állandóan szerény kis életemben. De legalább egy sminket kiposztoltam vele, ez is valami. Eddig nem nagyon szerettem a H&M-ben kapható palettákat, amiket eddig próbáltam az mind elég gyászos volt, de amikor ezt megláttam tudtam, hogy nem hagyhatom ott, mert ahhoz túlságosan is szépek a színei. Nem bántam meg, hogy elhoztam, egyáltalán nem :D.
A csomagolás egyszerű, kicsit talán nagy is, szerintem kisebb dobozban is elfértek volna a színek és az applikátorokat is nyugodtan kihagyhatták volna belőle, de egyébként meglepően strapabíró és tetszetős. A paletta fedele konkrétan annyira jól záródik, hogy alig lehet kinyitni, de legalább így biztos, hogy nem lesz baleset a táskában, ha netán odakerülne. Sajnos az árnyalatoknak nincsen neve, pedig én imádom, ha kapnak, de sajnos ez van.A Metallic palettában öt darab értelemszerűen metálos fényű szemhéjpúder kapott helyet. A méretük egészen nagy, legalább másfélszer, ha nem kétszer akkora, mint mondjuk egy MAC pot. Az első árnyalat egy nagyon sötét, szinte fekete sötétszürke, a második egy enyhén barackos-pezsgős bézs, a harmadik egy grafitszürke (kedvenc), a negyedik egy brutális élénk lila, míg az ötödik egy erdőzöld, vagy mohazöld, amelyik szimpatikusabb. Mindegyiküknek nagyon szép erőteljes fénye van, a lilának egy kicsit kevésbé, de még ő is azért metálos. A pigmentáció önmagáért beszél a swatch képen (alapot használtam persze) és a textúra is nagyon finom, lágy és szerencsére nem porzik szinte egyáltalán, valamint a színek tartóssága is kiváló (persze alappal). Ha nem lenne fura szaga a palettának, akkor tökéletes lenne. Az ára 4 font volt, szerintem otthon kb 1200 Ft környékén lehet (biztosan lehet kapni, kedves kollegina már beszerzett egyet :D). Nagyszerű vétel, csak ajánlani tudom.


Unikornismérő: szépek a színek, mesés a textúra és a pigmentáció és az ára i nagyon baráti. Nem kell több a boldogsághoz. Öt unikornis.
12 megjegyzés:

 1. Kellkellkell!!!! :D Az a mohazöld egyszerűen mesés! *.*

  VálaszTörlés
 2. Hűű, az a lila brutáldurva... Csinálsz vele sminket? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy néz ki szemhéjon :D

  Mea (Nail Polish Maniac Blog)

  VálaszTörlés
 3. A zööööööld <3 (nyálcsorgatás)

  VálaszTörlés
 4. Na ilyenkor még idegesebb vagyok, hogy nálunk nem tartanak sminktermékeket. :-(

  VálaszTörlés
 5. Eddig mindig elkerültem a H&M sminkes cuccait. Mert úgy voltam vele, hogy ahol ruhát árulnak, ott nem lehet profi sminket beszerezni, de ez nagyon meggyőző...jajajj az a zöld...végem van....

  VálaszTörlés
 6. Ajjh, pont tegnap ácsingóztam a H&M-ben a sminkcuccok előtt, a palettákra csak egy futó pillantást vetettem, mert a lakkoknál egy ordító királykék csillámos fedőlakkal szemeztem. Na de majd kuponnal! És akkor a posztod alapján muszáj leszek megsasolnom ezt a szépséges palettát is! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. Úristen, mese, és ahogy nézem, a szürkék egész hasonlóak a Sleek Bad Girl szürkéihez, ami nekem eléggé fogyóban már :S

  VálaszTörlés
 8. :D nem csak én vagyok érte akkor ennyire
  jó ilyen kis kincsekre bukkanni :)

  VálaszTörlés
 9. gyönyörű, csodaszép, mikor látjuk szemen?

  VálaszTörlés
 10. Uhh, akarom, most *-* A H&M egyre csak jobb lesz, szerelem ez első látásra *-*

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.