Luxus csodák karácsonyra

Akkor íme pár elképesztően fantasztikus ünnepi szett, amikre maximum a nyálunkat csorgathatjuk, mert horrorisztikus áron lehet őket kapni. Az Urban Decay Eyeshadow és Eye Pencil Vault nem újdonság, már tavaly is lehetett hasonló készleteket kapni, de a mostani szemhéjpúderes dobozban egy üres paletta is megbújik extraként. Az Eyeshadow Vault-ban ezenkívül 68 darab teljes méretű mono szemhéjpúder található és 595 dollárba fáj (137ezer Ft), de egyébként, több mint ezer dollárt ér. Az Eye Pencil Vault 40 teljes méretű szemceruzát tartalmaz és 295 dollárba kerül (68ezer Ft), de 760 dollár értékű terméket rejt. Szerintem minden sminkrajongó álmainak netovábbja ez a két kincsesláda és, ha egyszer megnyerem a lottót (kéne néha lottózni is talán...), akkor meglepem magam velük.

Az YSL sem aprózta el az idei ünnepekre, egy elképesztő szettet dobtak a piacra, amiben 24 darab teljes méretű körömlakk található. A La Laque Couture Colour Collection  450 euróba fáj, ha szeretnénk megvenni, ami 130ezer forintnak felel meg. És körülbelül ennyit is ér elméletileg a 24 lakk, szóval erre nincsen semmi kedvezmény...Marc Jacobs sem akart kimaradni a jóból, most hogy sminkvonala is van a divat és parfüm kollekciók mellett. A Beauty I Lovemarc Lip Gel Lipstick Collection 13 rúzst foglal magában, közöttük egy különleges darabot, aminek a csomagolása eltérő a többiétől (egy csodás piros árnyalat, a Bombshell). Az ára 350 dollár, sajnos...


8 megjegyzés:

 1. marc jacobs rúzsos szett stipistop :D

  VálaszTörlés
 2. Jól összeszedett poszt volt, csak az árak nem tetszenek, a termékek szuperek :D

  VálaszTörlés
 3. rendben...YSL lakk...sírok :(

  VálaszTörlés
 4. A Vault-ot még a tavasszal megvettem, de a szemfestékeset nem fogom megvenni. Sokba kerül, baromi nagy, nincs már hova tenni, meg nem is kell. :)

  VálaszTörlés
 5. Csoda szép szettek *-*

  VálaszTörlés
 6. ohh az első szett: a kiskori színesceruza-készletem felnőtt változata :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.