Sleek Vintage Romance i-Divine Palette - teszt & swatchok

Ennek a palettának nagyon érdekes a története. Mert az úgy volt, hogy nekem képek alapján először nagyon-nagyon tetszett, aztán mégsem. De gondoltam megnézem élőben és majd eldöntöm. Hetek óta járom a Superdrug üzleteket és sehol, semmi. Vagy nem volt még, vagy azonnal elvitték mindet. És netről nem nagyon szeretek sminkeket rendelni, szóval lemondtam róla. Aztán egyszer csak belefutottam gyógyszervásárlás közben... Nyilván, nem is én lennék... Ha nem keresem, akkor bezzeg van. Gyorsan fogtam a tesztert és belemásztam pár színbe, aztán szépen bele is raktam a kosaramba. 




A csomagolás egyszerű, teljesen olyan, mint a többi Sleek paletta, csak a papírdoboza más (nagyon szép őszi levélmintás). Fekete műanyag, strapabíró, jól záródik, kevés helyet foglal, egyszerű, de nagyszerű, nem sok mindent lehet hozzáfűzni. Belül nagy tükör, semmire nem használható applikátor és a szemhéjpúdereket védő fólia, rajta az árnyalatok nevével.




Nem tudom, hol kezdjem... Ez valami eszméletlenül gyönyörű... Már nagyon régen voltam oda ennyire egy szemhéjpúder palettáért, nem is vettem mostanában annyi szemre való terméket, mert nem nagyon találtam olyasmit, ami úgy igazán tetszett volna (kivéve a ck Jaded). De a Vintage Romance egyszerűen csodálatos és maga a tökéletesség őszre. A színek pigmentációja fantasztikus, alap nélkül húztam a swatchokat és noha a matt alapúak annyira nem puhák, mint a fényesek, de még így is kiválóak, szóval a textúrára nem lehet panasz. 



Az árnyalatok pedig mesések és különlegesek és noha úgy tűnhet, hogy hasonlóak is vannak a palettában, de valójában annyira nem azok:

  • Pretty In Paris - metálfényű ezüst
  • Meet In Madrid - metálfényű arany
  • Court In Cannes - aranyfényű bronzos barna
  • Lust In LA - metálfényű óarany
  • Romance In Rome - enyhén lilába hajló szaténfényű sötétkék
  • Propose In Prague - matt téglabarna
  • A Vow In Venice - metálos gránátalma
  • Marry In Monte Carlo - totálisan meghatározhatatlan, de metálfényű mályvás málna
  • Honeymoon In Hollywood - szaténfényű burgundi nagyon apró ezüstös csillámokkal (ez a legszebb szerintem)
  • Bliss In Barcelona - metálos indigó
  • Forever In Florence - matt alapú ezüst csillámos mély burgundi
  • Love In London - matt alapú ezüst csillámos majdnem fekete


Pretty In Paris, Meet In Madrid, Court In Cannes

A Vow In Venice, Marry In Monte Carlo, Honeymoon In Hollywood


Lust In LA, Romance In Rome, Propose In Prague

Bliis In Barcelona, Forever In Florence, Love In London

Nekem egyértelműen a Honeymoon In Hollywood a kedvencem, egyszerűen annyira szép ez a burgundi lilás-vöröses árnyalat és meglepően jól használható is. De igazából ahogy már mondtam, mindegyik nagyon tetszetős és nagyon jó velük dolgozni. Nem tudok erre a palettára rosszat mondani, pedig akartam, de nem tudok. Na jó, mondjuk az árnyalatok neve miért csak a fólián van, meg hagyják már a fenébe végre az applikátorokat, de tényleg ennyi. Az ára pedig mindössze 8 font, otthon szerintem 2500 Ft körül lehet. aki teheti mindenképpen csapjon le rá, mert limitált palettáról van szó. (A kollekcióban található még egy pír is, ami viszont iszonyat csillámos, még nekem is sok volt, ami azért nagy szó :D.)

Unikornismérő: hibátlan és csodás, öt unikornis. Tetszettek messziről eddig is a Sleek paletták, de soha nem éreztem késztetést arra, hogy vegyek belőlük az Acid után, de ez most egyszerűen telitalálat és must have.


17 megjegyzés:

  1. Alig várom már, hogy végre megjöjjön a számlámra a diákhitel visszatérítés, és lecsapjak erre a palettára! Komolyan nekem találták ki, imááádom :D ez lesz a harmadik Sleek palettám, imádom őket :)

    VálaszTörlés
  2. Bezzeg ide nem jutott el a szép őszi leveles csomagolás, csak a szokásos standard... Érdekes :-D Most nem azért, de így sokkal pofásabb :-)

    VálaszTörlés
  3. Imádom a színleírásaidat :)))) Amúgy tényleg gyönyörű paletta *-*

    VálaszTörlés
  4. Most ezt a csomagolás-dolgot én sem értem. A Sleek angliai webáruházából rendeltem, mégsem ezt a szépet kaptam, hanem a csúnya feketét. :( Egyébként ez a paletta nagyon ütős lett, szerintem ez a legjobb eddigi összeállításuk! :)

    VálaszTörlés
  5. Honeymoon in Hollywood mennyire szép :O

    VálaszTörlés
  6. Csak nézegettem ezt a palettát, de nem akartam komolyan megvenni. Áh, ezek a színek már megvannak, vagy csak nagyon hasonlóak, akkor meg mi értelme, stb. Dehát olyan gyönyörű egy új paletta!! Nem is tudom megmagyarázni, csak úgy ott van, és ott van a lehetőség benne, és jó érzés ránézni, és nézegetni, és megfogni, és kipróbálni, és aztán majd élesben is... Ezt csak a sminkmániások érthetik szerintem.
    De nagyon édes, hogy megint csak gyógyszert akartál venni, és hát ... tudjuk... a sors. A sorsod :D
    Szerintem mégis megveszem, mert most hogy "biztos forrásból" tudok róla, mégiscsak kell nekem. De eddig a lebeszélem-magam-róla énem azt a nyomós érvet is felhozta, hogy a hivatalos, profi fotókon úgyis mindig jobban néz ki... Ami persze igaz, mert ott minden jobban néz ki, de ez sajnos így is jól néz ki :(
    Remélem készítesz majd vele valamilyen szép sminket, mert már nagyon hiányolom a Scarlett Johanssont kenterbe verő pofidat!! :)

    Kamilla

    VálaszTörlés
  7. Fura ez a doboz téma, nem értem. A pír már dobozt sem kapott itthon. De a lényeg belül van. :-)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is ma jött meg munkahelyre, alig várom, hogy hazavigyem. Nekem is a fekete csomagolású :(
    Érdekes én meg pont burgundi lila monot (!) kerestem, monot...mert ugye az elég, de nem találtam meg a tökéleteset, erre szembejön ez. 800 egy catrice mono, ebből meg 2500 a 12 szín. csodás!! Oh so special után második sleekem, rendeltem mellé egy pirosítót is (rosegold), szóval teljes az öröm :)
    Én is FOTD eket nézegetek hogy minden színt teljesen ki tudjak használni.

    VálaszTörlés
  9. Pírhez nekem sem volt doboz csak egy fólia, mint az avon szájfényeken/cerkákon.

    VálaszTörlés
  10. lehet, hogy csak a boltba kiküldött darabokon van ilyen csomagolás, bár ettől függetlenül eléggé fura megoldás...
    smink a fészbúkon már van vele, de még mindenképpen csinálok, mert most úgyis ezt fogom használni egy jó darabig :)

    VálaszTörlés
  11. Ajjj de szép, alig várom, hogy én is kézhez kapjam az enyémet. :)

    VálaszTörlés
  12. A pír egyébként elég csillámosnak tűnik ujjal tapizva, de ecsettel eldolgozva nem vészes, nem a csillámok dominálnak. A színe pedig pazar annak is.

    VálaszTörlés
  13. Szia Lolly!
    Pont erről a palettáról kerestem cikket, mert valószínű, hogy én is beruházok egyre.
    Nekem elég silányak voltak eddig itthon, úgyhogy most fogom leváltani a sok régi vacakot.
    Nem is sminkeltem eddig igazán, de a sok blogot látva megjött a kedvem.
    A csillámos festékek mennyire potyognak ebben a készletben?
    Nem szeretem, ha összecsillámozódok az arcomon sminkelés közben... :)

    VálaszTörlés
  14. nekem egyáltalán nem hullottak a csillámok, legalábbis nem vettem észre. De ha megnézed, akkor látni rajtuk, hogy annyira nem is csillámosak, hogy hulljanak.

    VálaszTörlés
  15. wánderfuuuuuuuul*-*

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.