RiRi ♥ MAC Holiday Collection - képek!!!

Huhh, hát gyorsan napvilágot láttak az új  Rihanna kollekció képei! Pár napja már megírtam a color story-t, most akkor jöjjön a lényeg :). A hivatalos, szép nagy fotók láttán kicsit jobban kedvet kaptam a dologhoz, meg kell hagyni, hogy nagyon értenek valamihez a MAC-nél. A csomagolás kicsit más lett, de ugyanolyan stílusú, nagyon szép, ha lehet még különlegesebb, mint az előző verzió. A termékek is jónak tűnnek, a fukszia rúzs nagy wow, de mondjuk ő eddig is kiszemelt volt, csak sajnos csatlakozott hozzá az egyik tus és az egyik paletta is... Remélem a Jézuska olvassa a soraimat :). Nektek hogy tetszenek? Fogtok valamit venni? A kollekció december elejétől lesz kapható kizárólag az üzletekben.




Veluxe Pearlfusion Shadow - 2x Dare

Veluxe Pearlfusion Shadow - Phresh Out

Superslick Liquid Eye Liner - Cockiness

Superslick Liquid Eye Liner - Pisces Persuasion

Bronzing Powder - Love, Rihanna

Lipstick - Bad Girl RiRi

Lipstick - RiRi Woo

Lipstick - Pleasure Bomb

Nail Laquer - RiRi Woo

Brush - 217/239 

RiRi ♥ MAC Makeup Bag

10 megjegyzés:

  1. A Bad girl rúzs elég szép lett, ez most nekem is kell(ene).

    VálaszTörlés
  2. Az a fukszia rúzs tényleg nagyon szép, meg a paletta és a csillogó tusok is :)

    VálaszTörlés
  3. Árakat mikor lehet tudni? Lolly szerinted érdemes ezt a kétvégű ecsetet megvenni? ( Csak mostanában a te hatàsodra kezdtem el szépen sminkelni. Az előző Rihanna kollekcióból is vettem néhàny terméket. De szemfestéshez még nincs Mac ecsetem.) Köszi!

    VálaszTörlés
  4. fuscia rúzs <3 <3 meg a körömlakk <3

    VálaszTörlés
  5. Nekem màr nagyon nagyon elegem van a Rihanna-bôl. :(

    VálaszTörlés
  6. A két szemhéjpaletta mesés! A kép alapján a Bad Girl Riri rúzs is tetszik, de félek, túl sötét lenne a bőrtónusomhoz.

    VálaszTörlés
  7. @Névtelen: most látom, hogy nem jelent meg a kommentem... pedig válaszoltam... Szóval az a lényeg, hogy szerintem nem érdemes megvenni, hiába nagyon szép, mert a limitált kiadású ecsetek általában gyengébb minőségűek sajnos :( árakat pedig még nem tudok

    VálaszTörlés
  8. Én amikor ezt megláttam... uramisten nem kaptam levegőt hirtelen.... Hát ez milyen iszonyatosan elképesztően csodás gyönyörűséges kollekcio. Hát minden kell!!!!!!!! Szerencsére december elején van a szülinapom. Hát nem kell más ajándék. :))))

    VálaszTörlés
  9. Innen üzenem a családomnak és a barátaimnak h ne számítsanak karácsonyi ajándékra tőlem, idén részemről elmarad, ugyanis az egész fizetésemet decemberben a MACnek tervezem "adományozni". :)

    VálaszTörlés
  10. otthon december 26-tól lehet majd kapni, most kaptam az infót róla :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.