Harmadik AS gyülés

9:07 du.
Ismét eltelt egy hét, ismét rengeteg sorozatot sikerült megnézni, hiszen még mindig vannak premierek. A múlt héten a The Vampire Diaries, a The Originals és a Super Fun Night startolt (vajon mit hagyok ki), de még ezen a héten is becsatlakozik egy nyitás, méghozzá az American Horror Story - Coven érkezik, amit már epekedve vártam, hiszen imádtam az előző két évadot is belőle, szerintem ez sem lesz rosszabb, sőt, a boszorkányok zseniális ötletnek tűnik. Lássuk, mi történt az előző heti epizódokban, totál random sorrendben.




Once Upon A Time 03*01, 03*02: a kezdés iszonyatosan jó volt, meg is lepődtem, hogy a kicsit gyenge második évad után egy ilyen brutál premiert csináltak a harmadik évadnak. Rögtön kezdték azzal, hogy kinyírták Tamara-t, meg a nemtom a nevét fickóját, akik idegesítettek már régóta és nem fognak hiányozni, de ettől függetlenül merész húzásnak tartottam ezt a gyors elintézést. Aztán Peter Pan... OMG. Mekkora egy kis pszichopata, imádom. Eleve ki nem állhattam soha a Pán Péter meséket, nekem semmi nem szimpatikus benne, szóval remek ötlet gonoszt csinálni belőle és az elveszett gyerekekből. Mary Margaret meg csárming még mindig halál irritáló, de nem tudom őket nem szeretni, Emma-t továbbra sem szeretem, Hook mennyire szexi máááár, Regina meg kedvenc továbbra is. Gold karaktere kezd gyengülni, de reméljük nem tarós az állapot. És legyen már több Mulan, Meg végre Ariel... A második rész viszont nem tetszett már annyira, inkább lelkizős volt, mint akció dús, de legalább megtudtunk egy-két fontos dolgot. Várom a folytatást. Lesz Jafar is. Nem mintha hiányozna...

Sleepy Hollow 01*03: ez de sokkal jobban lekötött, mint a második rész. Jó volt :). És be is rendelték a második évadot belőle, persze egy évad csak 13 részes lesz. Érdekesen alakulnak az események, én leginkább Abby tesvére (Jenny??? bazz de nem tudom megjegyezni a neveket...) vonalra vagyok kíváncsi, szimpi a csaj :). 

Bones 09*03: rühellem már komolyan... Mindig megríkatnak. Szegény kisfiú... Szomorú volt ez a rész, de a Bones előszeretettel facsarja ki a szívünket pár rész erejéig egy-egy évadban. Amúgy akkor most Sweets elmegy, mármint kiírták a sorozatból vagy mivan???

Super Fun Night 01*01: Rebel Wilson! Érdekes volt, hozzá kell szokni ehhez a humorhoz. De szerintem menni fog. De abban biztos vagyok, hogy kevés embernek lesz a kedvence. Az alapsztori egyébként aranyos és vicces, három lúzer csaj próbálja levetkőzni a félelmeit és a gátlásait, úgy hogy minden héten valami más fun dogot próbálnak ki. Most éneklős est volt és butt stuff :D.

Modern Family 05*03: majdnem megkérdeztem, hogy volt Modern Family is? De volt, eszembe jutott, hogy Gloria kihívta a papot Joe-hoz, mert szerintem átok ül rajta, meg gonosz és ezen röhögtem végig, meg azon, hogy Mitch mit szenvedett a szellőzővel. Jó kis sorozat ez, csak hamar elfelejtem. Biztos mert sokat nézem... Ja és a macskaaaa.... XD.

New Girl 03*03: na végre egy értelmes rész a két borzalom után. Egészen el tudtam viselni Jess-t és Nick-et együtt, most nem voltak olyan furán irritálóak és végre nagyjából pont került a Cece-Elizabeth-Schmidt hármas végére is. De persze Winston viszi a pálmát.

The Big Bang Theory 07*03: na ezért érdemes nézni ezt a sorozatot! Az ilyen részekért! Majdnem bepisiltem a röhögéstől, pedig alapvetően nem mentünk előre meg semerre sem a történetben, nem igazán történt semmi, de olyan poénok voltak benne... To the Neil Mobile XD.

The Vampire Diaries 05*01: jajj de nagyon vártam már. Jó pörgősre sikerül a nyitás, sok minden történt ez alatt a 40 perc alatt... Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a Silas/Stefan poént rögtön le is lövik, én meg voltam győződve róla, hogy majd jó sokáig titokban akarja tartani vagy mi, erre inkább kinyír pár embert és leleplezi magát... Fene se érti. A doppelganger dolog meg menjenek már el a búsba :D. Nekem most legjobban az Elena-Caroline szál jön be, kíváncsi vagyok, hogy ki az a vámpír, aki megölte a szobatársukat és mi köze van az egésznek Elena apjához. Érdekes lesz.

The Originals 01*01: nagyjából már az előző TVD évadban lement ez a rész, csak akkor Klaus szemszögéből, most meg Elijah szemszögéből, szóval sok új dolog nem derült ki, de élvezkedhettünk Klaus-ban. Nyami :D. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy ki a fene az a lány, aki a végén megjelent, mert hogy neki még az Orogonals-oknál is nagyobb a hatalma vagy mi... Pfff... Valami boszorkány lehet??? Remélem holnap kiderül. (Áttették csütörtökről keddre a sorozatot.)

Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. 01*02: ez most jobb volt, mint az első, pedig sokak szerint nem, de nekem jobban tetszett. Kezd összerázódni a kis csapatunk. Ettől függetlenül valami iszonyat gagyi lengi át az egész sorozatot, de lehet, hogy nekem pont emiatt tetszik, viszont nem vagyok benne biztos, hogy maradok. Nagyon sablonos és 90es évek az egész, amire elég hamar rá lehet unni, hacsak gyorsan nem csinálnak valami izgit.

How I Met Your Mother 09*03: most komolyan az egész évad az esküvő előtt 52 órával fog játszódni??? De unooooom... Semmi nem történik...

Elementary 02*02: csak nem érzékeltem az epizód végén egy kis kémiát a két főszereplő között??? Vagy csak bebeszélem, mert jó lenne??? :D. Az egyik legnagyobb kedvencem még mindig.

Glee 05*02: én lepődtem meg a legjobban azon, hogy ez a rész kifejezetten tetszett. Voltak benne olyan poénok, hogy csak na, főleg Santana reklámja, kész csoda, hogy bevállaltak egy ilyet. Rachel megkapta az álomszerepét, de szerintem lesznek még ezzel zűrök, jött egy új queen bee csírlédör és végre Demi is szerepelt, aki annyira cuki és szép, jó ötlet volt beletenni őt a sorozatba. 

2 Broke Girls 03*02: elfogult vagyok, mert ő a kedvencem. Iszonyatosan jó, nézze már végre mindenki :D.

A héten csak egy premier lesz, méghozzá a már említett American Horror Story, őt szerdánként adják majd, vagyis mi csütörtökönként láthatjuk. És nemsokára jön a Carrie Diaries is meg a nálunk forgatott Dracula.

11 megjegyzés:

  1. Röhögök, mert nekem meg most egyáltalán nem tetszett a Glee! :D Már nem tudtam mit kezdjek magammal, mert nagyon szenvedtem! :D

    VálaszTörlés
  2. Amit ezekből én is nézek: HIMYM - nagyon gáz, most tényleg ott lesz vége h találkozik az "anyával" és ennyi, kicsit jobban ki lehetne bontani h mi van utána, ez a visszaszámolás unalmas. TVD - ááá, imádom!! :) de igen, Silas elég gyorsan felfedte magát. Ma pedig Originals új rész. Én teljesen véletlen nem az első részt néztem meg elsőnek, hanem a spin-off-ot (valami új első rész szerűségét-furcsa is volt, de utána rájöttem, h van tényleges első rész, ahogy írtad is). ÉS! volt benne plusz (eleje, vége), vagyis kivágtak mindent mi nem ősök és abban is megjelent a kiscsaj és igen, valami boszorkány féle. Örülök, hogy kedden lesz, így szerda Originals, péntek pedig TVD. :)

    VálaszTörlés
  3. 2 Broke Girls S03E02: változatlanul imádom! Caroline és a nadrág esete...:DDD
    Trophy Wife S01E01-02: majdnem annyira szeretem, mint a 2 Broke Girlst, remélem ugyanilyen jó marad
    New Girl S03E03: várólistán van...
    Sleepy Hollow S01E03: alig várom, hogy a hétvégén megnézhessem
    A Carrie naplója meg kezdődjön már :D

    VálaszTörlés
  4. Glee nekem ugyanolyan unalmas híg fos volt..Tinát meg legszívesebben megütném de most már nagyon nagyon...Super Fun Night lett a kedvencem, 2 Broke Girls zseniális...HIMYM tényleg kezd unalmassá válni. Big Bang szintén zseniális :D
    Most a South Parkban volt EGY jó poén...:D:D
    American Horror Story jövök!!!

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. ahs - istentelen módon várom, új kedvenc sorozat a breaking bad-walking dead-dexter hármas után.
    2 broke girls - ez nálam már a második évad közepénél kiesett, bár most hoztam be a lemaradást, ahogy kijött az új évad, de már nem tudnám nézni hetente, nem köt le annyira.
    himym - szörnyen uncsi és vontatott, már csak azért nézem én is, hogy kapjon bennem egy megfelelő lezárást.
    new girl - imádom, annyira jó nicket és jesst együtt látni. (és közben irigykedni jessre :D)
    sleepy hollow - pozitív csalódás már 3 rész után is, örülök a következő évad berendelésének.
    big bang theory - 4. évad közepén engem elvesztettek, most belenéztem a 7/3-ba lakótársam miatt, de abszolút nem tud megnevettetni..olyan...semlegessé vált.
    modern family - én is majdnem megfeledkeztem róla, pedig olyan jó üde színfolt a rengeteg dráma között, amit mostanában zabálok.
    carrie diaries és dracula is nagyon várós

    VálaszTörlés
  7. A Draculát a mi környékünkön forgatták, nem lehetett tőlük mozdulni se:D

    VálaszTörlés
  8. Az Arrow-t nem szoktad nézni? Mert tegnap elkezdődött a 2. évad.

    VálaszTörlés
  9. NA! akkor nem vagyok hülye ha azt gondoltam hogy gagyi a shield... komolyan az első rész utolsó fél percén ahogy elrepült a kocsi ...úgy röhögtem hogy könnyeztem:DD nagyon összekaparhatnák magukat mert ez így elég gáz a marvelhez képest...viszont az originals is kicsit gagyi beütés nekem egyébként de csak a fura effektek miatt :Dja és én is a vámpír naplókat meg a 2broke girls-t vártam a legjobban :D Winston meg ahogy a macskát fel akarta akasztani...kész.

    VálaszTörlés
  10. a mostani originals viszont nagyon tuti volt :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.