Hélia-D BB krém - vélemény

Gyorsan össze kellett hoznom ezt a posztot, mert erről a termékről kivételesen nem az én véleményemet fogjátok olvasni, hanem az anyukámét, aki ma hazamegy így gyorsan még most meg kell interjúvolnom. Én azért nem mert kipróbálni ezt a bb-t, mert az összetevők listáján az illatanyag nagyon nem az utolsó helyen helyezkedik el, így nem kockáztattam. De anyum nem olyan kis érzékenyke, mint én, szóval ő bátran tesztelgeti.




Elöljáróban gyorsan az én gondolataim a csomagolással és a textúrával kapcsolatban: a Hélia-D bb krémje papírdobozban kapható, ezen rajta van minden fontos információ, de a leírást a tubuson is megtalálhatjuk. A színek egyszerűek és visszafogottak, fekete fehérrel és bézzsel. A tubus sajnos kinyomós és ezt nem nagyon szeretem, mert valahogy mindig marad egy kis felesleg a kupakban és a 'csőrön'. 




A krém elég sűrű és egyből megcsap az illata a kinyomáskor. Nekem nagyon-nagyon erős, de nem mondom azt, hogy rossz lenne, hiszen egy friss illatról van szó, csak egyszerűen erős. Anyának viszont nagyon tetszik. A kezemen ki is próbáltam, hogy milyen eldolgozni és úgy vettem észre, hogy könnyen kezelhető a textúra, jól el lehet dolgozni és egyből bemattul a bőrön. Én idáig jutottam el, innentől átadnám a szót :D.

Itt látszik, milyen krémes a textúra és hogy ez egy kicsit sötétebb árnyalat. Legalábbis hozzám képest :D.


Anyukám kb 2 méterre ül tőlem, kérdezem tőle, hogy na akkor milyen a krém? Erre mit mond... Jó és olcsó... Végül is megragadta a lényeget, de azért tovább faggatom inkább. Sikerült belőle kiszednem, hogy hidratáló nélkül rakja fel reggel és nagyon könnyen el tudja dolgozni. A bőre tapintása finom lesz, szép és sima és külön kiemelte, hogy nagyon jó viselni. A bőrszínét kiegyenlíti, de sajnos a bőrpírját nem fedi el, neki ez mindig probléma, keressük a megoldást. Tudom, hogy ő mindig kicsit gazdagabb krémeket használ, mert jóval szárazabb a bőre, mint mondjuk az enyém, de azt mondja, hogy ez a bb egész napra biztosított a hidratáltságot. Megszerette nagyon és elég lelkesen mesél róla, pedig ő nem szokott a beauty dolgokról áradozni (vajon én honnan örököltem????). Most éppen azt kérdezi, hogy írtam-e, milyen jó az ára... Írom anya... Szóval nagyon jó az ára, szerinte ezt bárki megengedheti magának, hiszen csak 1500 Ft-ba kerül, míg a drogériás társai mind legalább 500-1000 forinttal drágábbak. A Hélia-D BB krém két árnyalatban kapható, van belőle világos és normál bőrre való is (swatchon a normál látható), ami szerintem szintén nagy plusz. A rengeteg jó kis kivonat meg összetevő már csak hab a tortán (nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású fűzfa kivonat, hidratáló shea vaj, fényvédő, E-vitamin, B5 provitamin) és parabén sincsen benne. 


Eldolgozva rögtön ilyen szép matt lesz.


Összegezve úgy gondoljuk, hogy egy elég jól sikerült termék lett a Hélia-D BB krém, aminek szuper a textúrája, nagyszerű a finise, természetes a fedése (talán ez az egyetlen kis bibi, hogy túl alacsony az a fedés, a nagyobb hibákat nem tünteti el), van benne minden jó és az ára is rendkívül kedvező.

13 megjegyzés:

  1. "...írtam-e milyen jó az ára..." LOL Egyemmeg :-D
    Nekem vegyes a bőröm (télen inkább szárazkás) erre kevés volt, kevésbé hidratált és látszatra sem volt szép. :-( Ja és kiütéseim is lettek tőle :-((

    VálaszTörlés
  2. érdekes olvasni, mások mit gondolnak róla:) köszi, hogy megírtad anyukád véleményét. Én a garnier bb-je után vettem meg ezt a krémet (a világos árnyalatot). Szerintem sokkal nehezebb eldolgozni, mint bármelyik színezett hidratálót vagy krémes alapozót. A fedése nekem túl sok egy bb krémhez, bár eredeti koreait nem próbáltam, de nekem már-már alapozó sűrűségű. Az illatával semmi bajom, szépen hidratál egész nap, de nagyon gyorsan kell eldolgozni, különben foltos lesz a végeredmény.

    VálaszTörlés
  3. Azon gondolkozom, hogy vajon a sokat szidott eldolgozásán mennyit könnyítenek az új essence szivacska... Köszöntem a tesztet, szerintem be lesz szerezve a kicsike.:)

    VálaszTörlés
  4. tényleg kicsit gyorsan szárad, de nem volt gond az eloszlatással. Lehet hogy egy nagyon enyhén benedvesített beauty bleneder-el jobban megy a dolog :D

    VálaszTörlés
  5. Szerintem tehetsz vele te is egy próbát, a nagymamámnak is szuperérzékeny a bőre, kb minden drogériás termék irritálta, de a helia d krémei nem, szóval próba cseresznye :)
    Én összesen 4 BB krémet próbáltam eddig, 2 koreait és 2 európait, és eddig ez vezet minden szempontból, főleg a természetes fedése vett le a lábamról, meg az hogy tökéletesen illeszkedik a színe, és persze hogy olcsó :)

    VálaszTörlés
  6. nekem ez az első teljes BB krémem, próbáltam egy koreaiból mintát, de nem tetszett.=( ez viszont tökéletes! én sem használok alá krémet, elég a hidratáló hatása, a fedése szuper, és elég sokáig matt marad. ráadásul verhetetlen az ára, örülök, hogy megvettem.=)

    VálaszTörlés
  7. Vicces így közvetítve-interjúztatva ez a kis bejegyzés, nekem tetszett :D

    VálaszTörlés
  8. Aranyos kis tesztinterjú volt! :)
    Nekem a garnier első verziója van még mindig meg, de nagyon nagyon szemezgetek ezzel a helia-d-vel, nekem kombinált, t-vonalon zsírosodó bőröm van, remélem arra jó lesz, mert nyárra muszáj lesz beszereznem egy olyat, ami mattít. :)

    VálaszTörlés
  9. Milyen aranyos kis szűkszavú interjú. :D Lényegre törő.
    Engem nagyon meggyőzött, ha nem lenne itthon 5 másik tuti megvenném. :)

    VálaszTörlés
  10. na majd csinálok még ilyet közvetítős tesztet, ha ennyire bejött nektek :D

    VálaszTörlés
  11. Én is anyumnak vettem meg a Helia-D BB-krémjét, de lepasszolta nekem, mert hófehér lett tőle az arca :D Én most a Maybelline BB-jét használom, nem szárad meg olyan gyorsan szerencsére mint a zsíros bőrre való Garnierem, úgyhogy villámgyorsan kell majd a Helia-val dolgoznom a leírtak alapján :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!
    Én is megvettem a világosabb árnyalatot.
    Nekem sajnos nem vált be. Világos a bőröm, de ettől foltokban fehér lett. Ecsettel képtelenség eldolgozni. Kézzel egy kicsit jobb a helyzet, de tényleg nagyon gyorsnak kell lenni.
    Összességében nekem abszolut nem vált be :((

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.