H&M tavaszi beauty újdonságok

Hétfőn a Body Shop rendezvénye az Arénában volt, így nyilván nem hagytam ki a lehetőséget, hogy egy kicsit körbenézzek a kedvenc üzleteimben. Ami a H&M és igazából így ennyi (a többi fast fashion üzlettel nem vagyok jó viszonyban)... Nyilván a H&M-be ruhákért és kiegészítőkért jár az ember, így jómagam is, de persze mindig vetek egy pillantást a kozmetikumokra is. Általában ezek nem nagyon szoktak megfogni, maximum egy-két tusfürdő vagy körömlakk landol nagy ritkán a kosaramban. Azonban most sikerült beleszeretnem egy arcpirosítóba, ami annyira szépséges, hogy nem hagyhattam ott. Mellette már rengeteg más tavaszi újdonság is volt kint a polcokon és meg kell mondjam nagyon jópofák. Az illatok is kifejezetten tetszetősek (a barack és a világoszöld verziók) és a sminkek sem hagytak hidegen. Fel is kukkantottam gyorsan a márka honlapjára és összeszedtem nektek pár dolgot, amiket biztosan lehet nálunk is kapni. Mit szóltok? Szoktatok H&M-ben kozmetikumokat venni? Érdemes esetleg kipróbálni valamit?

Blusher - 990 HUF


5-Pack Eyeshadow - 1290 HUF

Scented Nail Polish - 990 HUF

Scented Nail Polish - 990 HUF

Secret Peona Body Butter - 990 HUF

Garden Delight Body Spray - 1290 HUF

Toilet Bag - 1990 HUF

17 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a blusher! A Nudes paletta is szep, de a baratnom mondta, hogy szajnas nem nagyon jó a kepessege...

    VálaszTörlés
  2. Óh, pedig a Nude palettára nekem is felcsillant a szemem. A Catrice hasonló palettájára szeretnék majd rárepülni, de még nem kapható otthon, sajnos, pedig jó lenne egy ilyen kisebb barnás készlet, a 88-as warm palettát nem cipelhetem mindenhova. :D

    VálaszTörlés
  3. én egy nudes palettát vettem még decemberben, rózsaszín-szürkés kombóval, nem annyira pigmentált és tartós mint mondjuk a sleek palettám, de szeretem használni, egy rövidebb nap végére egész tűrhető marad.

    VálaszTörlés
  4. Nekem van onnan pirosítóm, az egyik best favourite, főleg nyáron, egy bronzos-barackos árnyalat. Szájfényeim is vannak, azok nem túl tartósak, de fillérekért vettem, plusz van amelyiknek lovacskás a mintája (az nálam a Sellős;)) A paletták hol így, hol úgy sikerülnek....van amit kár volt megvenni, de az ilyen négyes, hosszúkás palettámat szeretem. Nem Sleek, de használható:)

    VálaszTörlés
  5. Ezek a körömlakkok milyen jó kis üvegekben vannak :))

    VálaszTörlés
  6. A Nude paletta színei élőben nem ilyen szépek, de a pirosító snavajfobetq KELL.

    VálaszTörlés
  7. Uuuuuuu a pirosito kep alapjan nalam must have :D a testpermetre is kivancsi vagyok, megszaglasznam :)

    VálaszTörlés
  8. @Nesca: a lovacskás az már majdnem unikornisos XD

    VálaszTörlés
  9. az egyik barátnőm kapott valakitől smoke eyes palettát és pár hete azzal sminkeltem ki, mert szmóki szemet szeretett volna. egész erős színeket lehetett kicsalogatni és teljesen jól megmaradt az én nem túl extra, l.a. makeup alapommal.
    asszem lakkomlakkom Edina lőtt is ilyen pirosítót a minap! megértem, nekem is tetszik és az ára is baráti...

    én a hajcsat részlegük szeretem, jó árban vannak.

    VálaszTörlés
  10. én is imádom a hajcsatokat meg a hajgumikat, szerintem nincs is más itthon csak h&m :D

    VálaszTörlés
  11. A körömlakkok kupakja nagyon szép :) Ritkán járok H&M-be, akkor is csak ruhákért, de ezentúl megnézem majd a kozmetikumokat is :)

    VálaszTörlés
  12. remélem királyul teljesít a pirosító, mert nagyon felkeltette az érdeklődésem :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  13. jó kozmetikumai vannak a h&m-nek. a testápolóik, testpermeteik, ajakápolóik, testvajaik nagyon szuperek szerintem, és szemezek a kabuki ecsetükkel is már egy ideje. de ez a pirosító valami csodaszép *.*

    VálaszTörlés
  14. smokey eyes :)))))))))))))))))) mamiiiiiiiiiiiiiiii...imádom.

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  15. mindjárt írom róla a tesztet :D

    VálaszTörlés
  16. Én nagyon szeretem a H&M testvajait!Mindig olyan jó az illatuk(yam-yam:) ) és tényleg ápolnak is!

    http://make-upchronicles.blogspot.co.uk/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.