Bye-bye termékek

Nagyon ritkán, de azért elő szokott fordulni, hogy elhasználok pár beauty terméket. Na jó, mostanában egyre tudatosabb vagyok és nem csinálom azt, amit régen, hogy ami nem tetszik azt elpakolom a fiók mélyére és majd 2 év múlva kidobom a teli flakonokat. Inkább megpróbálom a nem bevált dolgokat is hasznosítani valamilyen módon. Most egyszerre öt terméket is sikerült elhasználnom, ezekről írnék pár szót nektek.



  • Bebe Soft Body Milk: őt azt hiszem januárban vettem és most ürült ki teljesen. Soha nem figyeltem, hogy meddig tart nálam egy testápoló, de ez a 400 ml gyanúsan gyorsan fogyott el szerintem. Vagy nem? Nem tudom... Mindegy, a lényeg az, hogy bevált, tetszett, de nem szerelmesedtem bele annyira, hogy azt mondjam rá, hogy ő az igazi. A folyékony és könnyű textúra ellenére nagyon jól hidratált és gyorsan be is szívódott. Azóta már vettem egy másik testápolót, de lehet hogy egyszer még újra fogom venni.
  •  Balea Young Bodycream: na őt nagyon ki nem állhattam. Fúj és fúj és fúj. Ahhoz képest, hogy egy gazdagabb testvaj szerűség abszolút nem hidratált és vizes volt a bőrön, borzalmas volt felkenni magamra és inkább vettem gyorsan egy másikat (a Bebe-t :D). Viszont nem akartam a majdnem teli tégelyt kidobni, ezért esténkét a lábikómat kentem be vele. Igazából erre sem volt jó, de legalább elhasználtam. Ne vegyétek meg szerintem...
  •  Carmex Original: Lolly No1 ajakápolója, estére használom csak, nappalra ennek a tubusos, fényvédős verziója van készenlétben. Már van is új belőle, vagyis volt, mert többet vettem anno :). 
  • Too Faced Eyeshadow Insurance: Lolly No1 szemhéj bázisa, van itthon mellette kb öt másik, de ez az abszolút kedvencem, valamiért nekem ez vált be a legjobban, ráadásul egy tubus másfél évig kitartott. 100% hogy veszem is a következőt.
  •  The Body Shop Aloe Eye Defence: soha nem gondoltam volna, hogy ennyire rá fogok szokni a szemkörnyékápolókra, de sikerült. Pedig ez még csak a második! Őt nagyon-nagyon szerettem, mert próbáltam már kis szemkörnyékápoló mintákat, de a legtöbbtől könnyezett a szemem egy idő után, azonban ez kifejezetten érzékeny bőrűeknek lett kitalálva és semmi irritációt nem okozott. Több mint fél éven át volt hűséges társam, ehhez képest az ára sem vészes, szóval biztosan fogok még venni belőle. 



Ti miket használtatok el legutóbb??

12 megjegyzés:

  1. Nem rég vettem meg az első Carmexem, féltem, hogy utálni fogom, de egész jó eddig. Már bánom, hogy nem nyúltam előbb hozzá.
    A Balea Young Body cream-et pedig csak meg akartam venni, de olvastam valahol hogy olyan citromos-pités szaga van és tökre eltántorított. A nagyon édes illatok, a halálom. Ha erre még rájött volna az, hogy rosszul hidratál, foghattam volna a fejem...:D :/

    VálaszTörlés
  2. Too Faced bazist hol lehet beszerezni? Ezek szerint jobbnak talaltad, mint pl az UDPP-t is? En most egyszeruen MAC Paint Pot-ot vagy egy Bobbi cream shadowt hasznalok, ami teljesen megegyezik a borszinemmel, de epp most gondoltam ra, hogy ki kellene probalnom egy "igazi" bazist is, gondolom azert jobban teljesitenek, nem?
    Erika

    VálaszTörlés
  3. A Paint Pot nagyon jó bázis :) de ha még tartósabbat akarsz akkor MAC Paint, tubusos kiszerelésű, nekem az Untitled árnyalat van meg, nagyon szép.
    Bogi

    VálaszTörlés
  4. Too Faced a legjobb, nekem lenyomta a Primer Potiont is és hihetetlen milyen sokáig elég! Már majdnem egy éve nyúzom és még mindig van benne. Paint Pot meg sem közelíti.
    De ezt a Body Shop-os szemkörnyékápolót lehet kipróbálom mert nekem is mindentől könnyezik a szemem és feladtam a próbálkozást! Köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  5. Most neztem utana eppen, Too Faced Shadow Insurance-nak van tobb arnylata is, ti melyiket hasznaljatok? Koszi, Erika

    VálaszTörlés
  6. Nekem sokkal jobb a too faced mint az ud, lazán kenterbe veri :). Ebay szerintem a legegyszerűbb, de majd utánanézek hogy még honnan lehet beszerezni. Ja és a sima a tuti, a többi fényes.

    VálaszTörlés
  7. Igen, nekem is a sima van meg, talán Original a neve, a kék (ami itt is van a képen). A többit nem próbáltam de nézegettem teszteket és azokat eléggé lehúzzák, hogy nem olyan tartós... Én külföldről hozattam ismerőssel, azért nem nyilatkozom honnan van :-)
    Mac Paint Pot nálam leszerepelt, nulla tartósság max szép fénye van (Bare Study), ennyi.

    VálaszTörlés
  8. Koszi a tippeket, akkor megprobalom a Too Faced-et. Esetleg nem tudjatok, hogy Angliaban hol lehet megvenni, Boots vagy vmelyik aruhaz beauty dept-je? De azert a MAC Paint tubusokra is ranezek legkozelebb :)
    Erika

    VálaszTörlés
  9. http://www.boots.com/en/Too-Faced-Shadow-Insurance-Lemon-Drop_1230309/

    ez az eredeti csak elírták a nevét... vagy rossz képet tettek be XD de szerintem a nevét írták el

    VálaszTörlés
  10. http://www.lookfantastic.com/too-faced-shadow-primer-shadow-insurance/10363125.html

    de itt is van és ingyenes a házhozszállítás

    VálaszTörlés
  11. Mar alig varom, hogy kiprobaljam, biztos szeretni fogom, mar most erzem! Koszi hogy utananeztel!
    Szemkornyekapolokat illetoen nekem az elso, amit sokaig hasznaltam es nagyon bejott, a Clinique All About Eyes Rich volt. eleg vegyesek a review-k, de en nagyon szerettem, sztem erdemes kiprobalni,
    Erika

    VálaszTörlés
  12. nekem az picit sok volt, volt belőle mintám, de az sem rossz amúgy :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.