Napi smink / daily makeup - Back to orange & black eyes with unicorns

3:43 de.
Lefotóztam ezt a klassz kis fekete szemsminket még a múlt héten, de valamiért elfelejtettem mellé egész arcos képet készíteni. De legalább lekaptam a legújabb unikornisos szerzeményemet, ami nem más, mint egy H&M felső, ráadásul menta színű, gyönyör a köbön :D. A másik smink mai, de igazából csak a hajam miatt csináltam, mert levágtam, befestettem, szóval megvan az új ember lettem fíling. Plusz itt van az első kép a legújabb kedvenc 'rúzsomról', a NYX Soft Matte Lip Cream  Tokyo elnevezésű árnyalatáról, ami ugyan nem egy őszi szín, de ki nem.... le XD. Majd lesz róla később is szó, érdekes története van...

I took a few pictures about this cool black makeup last week, but I forgot to do some full face portraits. I wore this makeup with my brand new supercute mint green unicorn H&M t-shirt, I just love it. I made the other makeup today, but I took the pictures because of my new hair (I cut it and colored it again :D) and my new favourite lip product: the NYX Soft Matte Lip Cream in Tokyo.




Szerelem volt első látásra, ruhában ilyen tök ritkán van. :D

Eksü, hogy élőben ennyire nem üt el a fejem színe, de már kezd megőrjíteni a képeken.... grrrrrr.




17 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek ezek a sminket. a Második a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép sminkeket készítettél, megint :) A póló is gyönyörű ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuperek a sminkek!! :) Durván vörös szemöldököd az utolsó képeken. Jesszus :D Szerintem a világosabb jobb,bár tény ez passzol a hajadhoz. ;-)

    VálaszTörlés
  4. A feketés smink júúúúúj, <3. A másik is szép, de a sötét smink tőled nem megszokott (legalábbis már rég volt). De gyönyör!
    Szerintem a vakutól üt el az arcod, nem lehet?! Bár nem vagyok nagy mágus ebben...:-)
    De szép az arcod, mint régen :-)

    VálaszTörlés
  5. Nekem most a második tetszik nagyon, nagyon :)

    VálaszTörlés
  6. Mindkét smink szép :)
    A felsőről pedig: még a nyáron írtam az üzenőfaladra (mármint a blogéra), hogy láttam egy felsőt a H&M-ben, amiről te jutottál az eszembe. Ez a póló volt az :D Én a szürke, koponyás, kék-rózsaszín mintás, kicsit indiános beütésű testvérét vettem meg, ez a zöld valamiért nem állt olyan jól.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik a póló! :) Nekem a sötétebb smink jobban tetszik, lehet azért mert ilyet ritkán látunk tőled. Remélem pár Halloween-stílusú smink lesz majd az oldalon. ;)

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
  8. vúúú de nagyon dögös lett a hajad!!! imádom :D

    VálaszTörlés
  9. a sors :D bár én a másikat nem láttam...

    VálaszTörlés
  10. biztos a vaku, mert fényvédős durván az alapozó... de muszáj vakuval, mert hiába van ablakom a szobában, mókuspisi erdőtűznek... :D

    VálaszTörlés
  11. mindig befestem azt is, ha új hajszínt csinálok :D

    VálaszTörlés
  12. mindkét smink szokásosan szuper, a fekete azért jobban tetszik!=) a hajad meg wááááááá isteni, ügyes vagy, hogy magadnak vágtad!=)

    VálaszTörlés
  13. A hajad nagyon jó lett :) A smikből a második jobban tetszik, de az elsőn a szempilláid szebbek ^^ A szemöldököd kicsit brutálisra sikerült, de nem rossz :D

    VálaszTörlés
  14. Nagyon nagyon tetszik most (is) a sminked:$ főleg az első! A hajad pedig brutál jó <3

    VálaszTörlés
  15. vahhh de jó az a póló

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.