Manic Panic Pretty In Punk Mix - teszt / review & swatches

Szerelem és imádat volt első látásra ez a kis cuki 'paletta' (csak két szín van benne, túlzás lenne palettának hívni), hiszen én személy szerint - akár ciki, akár nem - odáig vagyok mindenért, ami 80as évek és ez a kis édes tökéletesen kielégíti ezt a mániámat. Lássuk mit is rejt a kazetta :D.

This cute palette (it's only two colors, so maybe the palette is an overstatement) was a love at first sight! I love everything from the 80's and the tape shaped case... it's just amazing, the best idea ever. Let's see what is inside!




Mondhatni, hogy itt a csomagolás a lényeg, a belső már csak hab a tortán. A két szemhéjpúder egy kazettának látszó kis tokban érkezik, amit a lent látható képen teljesen szét lehet nyitni, hogy még kis dugipénzt is tehessünk bele. Annyira nagyon ötletes, én teljesen le vagyok nyűgözve, ennyire aranyos és menő csomagolást és tálalást sminkhez még soha nem láttam. A fekete műanyag erőteljes, könnyen nyílik, de nagyon jól záródik. Van egy kis ablakocska is rajta, így láthatjuk a tartalmát, valamint klassz kis pink matrica díszíti az elejét. A hátoldalon ez fekete és itt találhatóak a tudnivalók. 

The two eyeshadow comes in a tape like black case, with a little hidden drawer for you cash :D. I can't tell enough, it's an adorable idea, looks really cool. The black plastic is strong, you can open it easily, but it's safe when you close it. The is a little window on the top, so you can see the inside. All the infromation is on the bottom.




Szerencsére a belső is van legalább olyan jó, mint a külső! A Pretty In Punk Mix tokban kettő szemhéjpúder és egy kétvégű ecsetke található. A kazetta utántöltős, a Manic Panic oldalán lévő bármelyik két szemfestéket bele lehet tenni, de előre 'gyártott' duók is vannak, én ez utóbbiból választottam a Side A verziót. A kis potok mágnesesek és könnyen kivehetőek, de biztosan bent maradnak a helyükön. A kis ecsetke sem rossz, szeretem az ilyen satírozós dolgokat.

Luckily, the inside is amazing too, not just the outside. The Pretty In Punk Mix case contains two eyeshadows, they can be your choice (it's a refillable palette), or there is two already filled version, the Side A and the Side B. I choose the Side A duo. The pots are magnetic, they stay firmly in the case, but they are easily removable at the same time.



A Side A duó egy metálfényű mustár arany és egy metálfényű inkább zöldes, mint kékes türkiz színt tartalmaz. Mind a két szemhéjpúdernek nagyon finom, szinte már krémes a textúrája és legnagyobb meglepetésemre abszolút semmilyen mértékben nem potyognak. A pigmentáció elképesztő, alap nélkül egy húzással készültek a swatchok. A tartósságot egész nap teszteltem, reggel 7től este 10ig, tökéletesen a helyükön maradtak, talán az arany árnyalat fakult meg egy kicsit.

The Side A duo contains a metallic mustard gold and a metallic turquoise shade. The texture of the eyeshadows is amazing, almost creamy without any fallout, which was a huge surprise for me. The pigmentation is really great, I did the swatches without primer, only one stroke. And they are absolutely long wearing, I wore them on primer from 7 am to 10 pm, maybe the golden shade faded a little bit.



Unikornismérő: szívem csücske lett a kis kazettám! A minőség várakozáson felüli, az ár baráti ($12 volt az előre megtöltött, $8 az üres, $4 egy darab szemhéjpúder és elméletileg mindenhová szállítanak) a csomagolás pedig lenyűgöző. Simán öt unikornis jár neki.

Unicorn-meter:
love it!!! The quality is amazing, the price is friendly (it was $12, the empty one is $8, the pots are $4) and the packaging is just a dream to me. Five unicorn is coming!



5 megjegyzés:

  1. ez valami zseniális, a kazetta valami halálosan jó pofa, csak nekem annyira nem tetszik a szín, de volt másban is nem? :D

    VálaszTörlés
  2. te is választhatsz bele színeket :D

    VálaszTörlés
  3. Eszméletlen jó ez a kazetta design :D És a színek is hihetetlenül szépek! KELLKELLKELLKELL :$^^

    VálaszTörlés
  4. Annyira jópofa ez a kis kazetta, és a színek... az a kék, az valami gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  5. Pónik <3 De ez a tok, hát ez szerelmesen behalós! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.