Dior Grand Ball Holiday Collection

Elérkezett számomra az év legszebb időszaka! Minden évben hónapokkal előre várom már a karácsonyi csodás limitált kollekciókat és egyszerűen nem tudom megunni őket illetve betelni velük. Mert ilyenkor aztán tényleg apait-anyait beleadnak a márkák kreatív mesterei, hogy le tudják nyűgözni a vásárlókat. És ez az az egy időszak, amikor aztán nem számít a giccs mennyisége sem, hiszen minél cifrább, fényesebb, strasszosabb és ragyogóbb, annál szebben fog mutatni a karácsonyfa alatt. Szerencsére idén sem kellett csalódnom eddig, elég csak a Clarins hihetetlenül gyönyörű Odyssey kompaktjára gondolnunk (kívánságlistára felírva), vagy a Chanel elképesztően szép bordó rúzsára (ez is már ott figyel a listán :D). A napokban pedig a Guerlain, a Dior és a Bobbi Brown holiday kollekciók is napvilágot láttak, meg is mutatom nektek gyorsan a Dior-t.

My favourite time of the year is finally here! I am so badly and deeply in love with the holiday makeup collections, and most of the brands starting to leak the product pictures and information at the beginning of the fall. I already showed the breathtaking Clarins Odyssey Face Palette (on my wishlist) and a sneak peak of the Chanel beauties (the red lipstick is on my list too). And I have the infos about the Guerlain, Dior and Bobbi Brown holiday collections too. Let's start with the Dior Grand Ball!

Grand Ball Palette - $85


Addict Ultra Gloss Grand Ball - Or Lame, Rouge Ceremony ($28)

Dior Vernis ($26) & Grand Bal Rouge Diorific ($36) - Lady Diorific

Dior Vernis ($26) & Grand Ball Rouge Diorific - Diorling Diorific

Dior Vernis ($26) & Grand Ball Rouge Diorific - Marilyn Diorific

Dior Vernis ($26) & Grand Ball Rouge Diorific - Diva Diorific

False Eyelashes

Diorshow Liner - Gold

5 Couleurs Designer Eyeshadow Palette - Night Golds ($59)

5 Couleurs Designer Eyeshadow Palette - Fairy Gold ($59)

5 megjegyzés:

  1. Julianna Katalin Dörnyei2012. szeptember 7. 6:46

    Ó, azok a Dior-paletták...

    VálaszTörlés
  2. Ritkán áll el a lélegzetem, de most ez történt meglátva ezeket a finomságokat. Mesések :)

    VálaszTörlés
  3. Eddig ez a karácsonyi kollekció van a kívánság listámon és nem hiszem, hogy lesz olyan márka idén ami elébe kerülhet.. Paletta, fekete, pezsgőszínű körömlak és egy rúzs első látásra aminek helyet biztosítanék itthon.
    Viszont azt meg kell említenem a kb. 15 évvel ezelőtt kiadott első, hasonló csomagolású rúzs annyira rossz minőségű volt, hogy vallatni lehetett vele, de azóta sok víz lefolyt a Dunán :D

    VálaszTörlés
  4. emlékszek azokra a rúzsokra :D reméljük megváltoztatták a formulát

    VálaszTörlés
  5. Nekem csak a fekete lakk tetszik, de az meg nem túl karácsonyi számomra.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.