MAC Hey, Sailor! Eye Shadow & Powerpoint Eye Pencil - teszt

El sem hiszem, hogy végre Amerikába is eljutott ez a kollekció (pontosabban el fog jutni, de szerencsére elhívtak preview party-ra és előbb lecsaphattam rájuk :D) és hogy végre beleturkálhattam mindenbe. Igazán meglepetés nem ért, előre tudtam, hogy miket szeretnék és azokkal is jöttem haza nagyjából. Erős kollekció ez, nagyon jó darabok vannak benne, sikerült szépen összeszedni az árnyalatokat és a csomagolás is tetszetős. Az amcsi preview party pedig woooow, le a kalappal! Táncoslányok, egy rakat modell, cuki felszolgálófiúk, koktél, sushi... totál VIP-nak éreztem magam :D. Elsőként íme a két zöld csoda!




Powerpoint Eye Pencil - Emerald Sea

Csomagolás: 9/10

A ceruza szép kék tengerészcsíkos dobozkában érkezik (dögös piros belső), aminek a vége a ceruzához illően zöld. Maga a ceruza szintén csíkos, szintén zöld véggel és kék kupakkal. A fa fekete és az a fura gumis, hajlékony típus, amit rühellek faragni, ezért vontam le egy pontocskát. Ja és arany feliratok mindenhol, amiket alig lehet elolvasni, de igazából nem zavar a dolog annyira.



Használat: 8/10

Kicsit túlságosan is krémes ahhoz, hogy túl precíz vékony vonalat lehessen vele húzni. Ennyi a bibije csak, egyébként a krémessége miatt könnyű vele dolgozni. Gyorsan szárad, de még van idő satírozni és javítani is.

Termék: 9/10

Szerencsére nem lőttem mellé ezzel a típussal. Kicsit féltem, hogy nem lesz elég tartós, mert nekem általában semmilyen szemcerka nem tartós sajnos. De ő bírja, már rajtam van 13 órája és el picurkát sem mozdult el, tökéletesen a helyén van. Egy kicsit lehetne pigmentáltabb, de egy hasonlóan zöld szemhéjpúderrel brutálisan élénk lesz, persze lehet önmagában is használni, csak úgy nem annyira erőteljes. Azt már írtam, hogy használni nagyon könnyű, lágy és krémes, mégsem maszatolós. Az árnyalatom az Emerald Sea egyébként, ami egy picit metálfényű élénk fűzöld, azt hiszem elég ritka az ilyen szín ceruza formájában. Szépséges ^-^.



Ár: 8/10

$16-ba fájt, otthon kb 4500 Ft körül lehet, de mivel nekem nehéz jó szemceruzát találnom, ezért nem sajnáltam érte a pénzt. (Most így hirtelen eszembe is jutott, hogy 2 éve megvettem egy csodás kék MAC szemcerkát, ami viszont nagyon nem tartós és bárcsak ne vettem volna meg... na jó mondjuk olyan szép a színe...)

Összegzés: 8,5/10

Értékelés: 4/5. Szupertartós és nagyszerű egyedi színe van. Nem nagyon tudok rá igazán rosszat mondani... Érdemes a Powerpoint cerkáknak adni egy esélyt.


Eye Shadow - Feeling Fresh

Csomagolás: 10/10

A szokásos fekete helyett most fényes sötétkék a csomagolás (a dobozka fehér kék csíkos piros belsővel), arany feliratokkal. Imádom az összes különleges csomagolású MAC limitált kollekciót, mindegyik csodaszép, de valahogy eddig ez tetszik a legjobban. Stílusos, elegáns és magával ragadó. Ki kéne tenni a polcra...

Használat: 10/10

Kicsit csodálkoztam, amikor először belemászkáltam, mert a frost finis ellenére (ezek szerintem a leglágyabb textúrájú szemhéjpúderei a MAC-nek) kicsit keményebb volt a vártnál a textúra, de így is nagyon szépen lehet vele dolgozni. És nem porzik, gondolom az új textúra miatt (a frost bitangul tud porzani...).

Termék: 10/10

Nem tudok újat mondani. Csodás, élénk, pigmentált, tartós. A szín elképesztő, hihetetlenül élénk zöld, metálfénnyel felturbózva. Ha csak ezt tesszük fel a szemhéjunkra máris bőven elég önmagában, annyira feltűnő és annyira szép. Bárcsak több ilyen árnyalat lenne...




Ár: 8/10

$16-ba került, akárcsak a ceruza, otthon kb 5000 Ft körül lehet (meg kéne már jegyezni az otthoni árakat végre...). Nem olcsó, de ez a szín és minőség megéri.

Összegzés: 9,5/10

Értékelés: 5ös. Tudtam én, hogy szuper lesz ez a szín! Az élénk árnyalatokért rajongók semmiképpen ne hagyják ki, imádni fogják.

9 megjegyzés:

  1. A ceruza színe eltörpül a szemhéjpúder színe mellett...de az viszont ütősre sikerült tényleg! ^_^

    VálaszTörlés
  2. Mindkettől LOVE. A nyári trendikiadások minídg annyira jók!

    VálaszTörlés
  3. ahogy én tudom, itthon a zöld szemhéjpúder már a preview night-okon elfogyott... :)

    VálaszTörlés
  4. bizony, nekem is csak az allee-ból sikerült beszerezni-köszi anya a meglepit :D -, mert az arénában a preview nighton már nem volt! Ja és cerka nélkül vitte csak a szemhéjpúdert.... okos :D

    nagyon várom a szépségekkel a sminket !!

    VálaszTörlés
  5. Szép mindkettő de ez a fajta zöld nem az én színem, viszont ha tényleg ilyen tartós a ceruza akkor megéri az árát! Ha találnék ilyet feketében nem haboznék :) meg is nézek pár véleményt a MAC ceruzáiról, hátha ott fogom megtalálni a tökéletest. Ez a 13 óra egy álom számomra :)

    VálaszTörlés
  6. azok a színek!! imádom a zöldet nagyon jók!!

    VálaszTörlés
  7. úúú kicsit kelendő volt akkor otthon ez a szemhéjpúder o_O

    VálaszTörlés
  8. Big love mindkettő! Főleg a szemhéjpúder *.*

    VálaszTörlés
  9. Az Arénában a Preview night kezdetén 3 db volt a Feeling Fresh-ből, ha jól tudom mire elkezdődött a sminkelés már el is fogyott. :D

    És én még amiatt aggódtam, hogy Reel Sexy (♥ MIÉRT NEM ÁLLANDÓ???) rúzzsal lesz ez. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.