Henna és bícs hullámok

Írtam már a hennás őrületemről, hogy mi legyen, kipróbáljam, ne próbáljam, hülyeség, nem hülyeség, aztán persze naná, hogy nem bírtam ki. Nem is lennék, ha nem kísérletezgetnék folyamatosan valamivel (leginkább a hajammal, pont olyan állapotban is van) és egyébként nem szívnám meg folyton. Szerencsére most egészen jól sült el a dolog.

A speciális henna festék. Nekem valamiért bejön ez a doboz...A henna, amit használtam nem egy szokványos, sima henna (az a tömbös, poros vagy milyen), hanem egy speciálisan már 'hajfestékké' alakított verzió. Csak természetes összetevők vannak benne, bió meg minden, nem árt a hajnak, mert ugye nem kell előhívót használni hozzá (ez a legnagyobb erénye és hátránya is, mert így nem szívja meg a hajat, pedig az enyémet kicsit kéne... de nem is roncsolja mondjuk) és pofonegyszerű használni. De tényleg, el is csodálkoztam rajta. A festék krémes, nem folyós állagú, abszolút nem csöpögött (fehér a szőnyeg a fürdőben és folyamatosan elfelejtem elrakni az útból, ha hajat festek... képzelhetitek hogy néz ki :D), könnyű volt felvinni a hajra (nedves hajra kellett kézzel, persze kesztyűben). A kábé 5 perces felvitel után sapit húztam, felraktam egy klassz fekete arcmaszkot és rémisztgettem az itthoniakat (szerencsére nem lett rémálma senkinek). 40 perc után vonultam lemosni (szigorúan ennyit ír elő, azt mondja a papír, hogy ezt be kell tartani, így nem mertem kísérletezni, de legközelebb többet hagyom rajta szerintem), rádobtam a hajamra a hozzávaló isteni illatú bió maszkot (totál hippi leszek valaki mentsen már meg...), törcsivel megszárogattam, majd befújtam a vadiúj bícs hullámosító permetemmel (szintén bió, te jó isten mi lesz velem...), ami palackozott tengervíz levendulával jó sok maniért, de üsse kavics, nincs a közelben tengerpart és hagytam a levegőn megszáradni. Az alábbi képen látható a végeredmény. Nekem tetszik :D.

Egy kis részlet a Henna Szútrából.
Csodaszép színei vannak egyébként a márkának, én ezt a pirosas sötétszőkét választottam a light brown alatti eredményt vártam.
Még a flakon is jól néz ki. ennyi volt a dobozban, meg kesztyű, sapi és leírás.
Nem lett pirosas :(, de azért így is szép, legközelebb majd tovább hagyom rajta.
Bícs spary :D.
Ennyi összetevő van benne. Legközelebb kikotyvasztom itthon.

25 megjegyzés:

 1. szerintem nagyon szép színe lett :)

  VálaszTörlés
 2. Csodálatos lett a hajszíned. Nem kell ennél pirosabb. :) Azt hiszem, ezt hívják, intenzív, világos rézvörösnek. Szuperjó lett.
  Ezt a cuccot árulhatnák itthon is. :)

  VálaszTörlés
 3. wooow, ei ugen!!gyönyörű, meseszép, varázslatos és milyen intenzív, nagyon jó lett!!

  VálaszTörlés
 4. ÓÓÓ, szerintem nagyon eltaláltad. Fényes, meleg szín és cuki hullámok ^_^!!!

  VálaszTörlés
 5. szép a színe, és nagyon jó ez a hulámos beach-frizura ^^

  VálaszTörlés
 6. nagyon jó lett a színe is. és valljuk be,h jól hangzik,h nem károsítottad vele a tincsecskéidet :)a bícs-ügyletet meg legközelebb tényleg meg tudod csinálni tengeri sóból meg evianból :D:D

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett, remekül áll neked!! Amúgy alapból hullámos a hajad, vagy ettől a "bícs" spraytől lett ilyen klassz? :)

  VálaszTörlés
 8. Szerintem ezt most nagyon eltaláltad. A színt és a hullámokat is!

  VálaszTörlés
 9. Vanda, ha még megvan a festék doboza, lefényképeznéd nekem az összetevőket?
  A hajad töve nem látszik a képen, azt is ugyanolyanra fogta be, mint a vége?
  Köszi szépen előre is :)

  VálaszTörlés
 10. Szia Lolly,
  tök jó lett a szín! Hennázás után legközelebb ugyanúgy lehet festeni a hajat, mint korábban?

  VálaszTörlés
 11. Baromi jól néz ki a szín is és a hullámok is! Naggyon csini! :D

  VálaszTörlés
 12. Nekem tetszik a színe, a stílusod meg... Imádom a kis zárójeles megjegyzéseidet :D

  VálaszTörlés
 13. tetszik, szép színe van. mutasd majd meg pár hét múlva, h hogy kopik! ;) (nem mintha itthon lenne sztem elérhető közelségben ilyen "hennafesték", de azért kíváncsi vagyok rá.

  VálaszTörlés
 14. Nitulino: alapból is hullámos, sőt régen konkrétan göndör volt, de már annyit szőkítettem meg egyenesítettem, hogy nem sok maradt belőle

  Ani: http://www.shop-suryahenna.com/item.php?item=495144 itt megtalálod az összetevőket :D és nem nagyon volt lenövésem sajna, de ami volt az befogta nagyjából

  Ági: ezután igen, de normál után nem

  dyna: a napi sminkeknél nyomon lehet majd követni a kopást :D

  VálaszTörlés
 15. ne legyél hippi mert kitagadlak, de nagyon csini a hajad és jól áll ez a bícs hullám :D

  VálaszTörlés
 16. nekem nagyon tetszik a végeredmény, szép a színe és a hullámok is jók :)

  VálaszTörlés
 17. vidám és élénk! szuper csini!:)

  VálaszTörlés
 18. Szupi lett! Én mit nem adnék ezért a színért! :) Persze most még alatta a festék, majd kíváncsi leszek, hogy milyen, ha lenő a hajad jobban, és arra kerül :) A hullámok is cukik!

  VálaszTörlés
 19. Nagyon szép lett a végeredmény! A hajszín gyönyörű, a bícs hullámokat pedig nagyon irigylem :-)

  VálaszTörlés
 20. Carmenesque: arra én is kíváncsi leszek :D

  VálaszTörlés
 21. Állati jó színe lett és a hullámok is nagyon szépek! Komolyan kotyvasztok ilyen sós lötyit, nagyon izgatja a fantáziámat. :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.