MAC & Beth Ditto

Háááááát... Nem tetszik és kész. Ennyi tömören és röviden. Egy olyan extrém és harsány szmélyiségtől, mint Beth Ditto én személy szerint valami sokkal látványosabb és színesebb kollekciót vártam, erre semmi. Szívesebben láttam volna erőteljes, matt szemhéjpúdereket, nem pedig ezeket a stifteket (de komolyan használ egyáltalán valaki ilyen formátumú szemfestéket???), vibrálóbb körömlakkokat és egy-két meglepő színt is akár. Erre olyan nagyon semmilyen az egész. Jó persze kapunk egy pöttyös púdert, aminek a swatch képeire nagyon kíváncsi leszek azért meg két gyönyörű rúzst (a pink és a narancs), és ennyi. Hatalmas csalódás! Nektek mi a véleményetek?



Pro Longwear Lipcream - Booyah!; Dear Diary

Pro Longwear Lipcream - Heart Hangover; Love Long Distance

Pro Longwear Lipcream - You're Perfectly Already

Lip Pencil - In Synch; Nightmoth; Embrace Me; Entertain Me

Shade & Smoke Shadow/Liner - Little Miss Moffet; Beth Mask; Drag, Strip; Beth or Glory

Powder To The People

Liquidlast Liner - Point Black

Zoom Lash - Black; Plum Reverse; Blue Charge; New Hue

Lash 7

Nail Laquer - Vagabondage; Life and Beth; Near Beth Experience; Nocturnelle

14 megjegyzés:

  1. huu, igazad volt! ez... :/ a pink rúzs jöhet, meg talán(!!) a színes spirálok, de a promokép alapján is vmi extrábbat vártam....

    VálaszTörlés
  2. A rúzsok tetszenek és a körömlakkok se rosszak.
    Az ciki, ha rá kellett keresnem Beth Ditto nevére? nem igazán tudtam ki ő...

    VálaszTörlés
  3. nem ciki :D inkább alternosabb körökben ismert amúgy, pláne otthon

    VálaszTörlés
  4. .hat ez tenyleg nem nagy durranas, mas kollekciot vartam volna, ha BD nevet hallom. Ez olyan jokislanyos, pedig a csaj nem az :) Ha a puder kozepen egy hangjegy lenne, vagy mikrofon....de pottyok ????

    VálaszTörlés
  5. Amúgy sem kedvelem magát az embert, ez sem hatott meg...

    VálaszTörlés
  6. Nekem két rúzs is tetszik (love long distance, perfectly already), és a szempillaspirálok közül a kék az valami mesés, de valamelyik lilát is szívesen látnám a sminkes fiókomban. Beth Dittot nem ismerem, de kit érdekel, hogy nem passzol hozzá a kollekció? Szerintem - ha már alter -, akkor még rebellisebb, ha nem a várakozásoknak megfelelően választja ki a színeket :D (bár fogalmam sincs, hogy megy ezeknél a kollekcióknál).

    VálaszTörlés
  7. Hát a szemfestékeket én se venném meg, az tuti. Lila spirálok tetszenek, meg az említett két rúzs. De nem hozott lázba igazán semmi...

    VálaszTörlés
  8. Makkancs: na mondjuk az uccsó megjegyzésed totál igaz XD

    VálaszTörlés
  9. Hát ha ez bejön hozzánk, amit egyébként kétlek, akkor a New Hue spirál 100 hogy hazajön! Remek bordós-barnáslila zöldes szemeimhez mesés lesz, már rég szeretnék egy nem fekete spirált ez elég különlegesnek tűnik.

    VálaszTörlés
  10. Hatalmas Gossip fan lévén tudok vele azonosulni, a zenéhez abszolút passzolnak.

    VálaszTörlés
  11. akkor jó :D én nem vagyok hatalmas fan, meg-meghallgatom őket (de amúgy ha jól tudom Beth már nem tagja a bandának) szóval igazán nem tudom hogy mennyire 'illik' ez a kollekció a zenéhez

    VálaszTörlés
  12. a pink rúzs tetszik. a többi szokványos.. a körömlakkoknak szép a színük,de én is ütösebbet vártam volna. a pöttyös púdernek meg nem látom értelmét...jól néz ki,amíg el nem kezded kiecsetelgetni :D amúgy semmi xtra.

    VálaszTörlés
  13. Én a következő swatch-okat várom ebből a kollekcióból: a rúzsok közül a 'You're Perfectly Already', aztán már régóta szeretném: In Synch Lip Pencil és még a körömlakkok közül a Vagabondage és a Life and Beth.

    Én sem ilyen színekre számítottam, de élőben majd eldől minden :)

    VálaszTörlés
  14. a swatchokra mondjuk én is kíváncsi leszek azért

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.