MAC Glitter and Ice Paint Pot - teszt

Figyelmeztetés: a következő teszt a csillámundorban szenvedő egyéneknek nem ajánlott, mert a nyugalmuk és egészségi állapotuk megzavarására alkalmas képanyagot tartalmazhat... 

Tékiesített paint pot külső.

Régóta szeretnék már egy másik paint pot-ot a Bare Study mellé, mert szegénykém olyan egyedül érzi magát mindig a fiókomban. Így hát kapott egy testvérkét az új kollekció egyik darabja a Let's Skate! személyében. A csomagolás a megszokott fekete dobozka helyett, most ezüst, szép fényes és ünnepi hangulatú. Az üvegtégely maradt ugyanolyan, csak a fekete MAC felirat helyett ezüsttel és fehér kupakkal :D. Alul a név és minden egyéb infó, szintén fehérrel. 

Én inkább nem mennék... nem jó az egyensúlyozókám hozzá...

Csillámkrémecske :D.

És a java most jön! A Let's Skate! nem egy szokványos paint pot, én bevallom, hogy hasonlóval még nem találkoztam, de javítsatok ki, ha netán már volt ilyesmi valamikor. Nem egy finom metálfényű, mint mondjuk a Bare Study és egyáltalán nem matt :D. A nagyon nagyon halvány rózsaszín alapban (aminek van egy kis metálos fénye amúgy) ugyanis csodás, mit csodás... szemkápráztató rózsaszín és arany csillámok vannak! Az állaga ugyanolyan krémes, mint az már megszokott a paint pot-oknál, nagyon könnyű vele dolgozni, ujjal a legegyszerűbb, de ecsettel is lehet persze. Kiválóan működik alapként, nagyon különleges ragyogást ad minden szemhéjpúdernek, de ami a legjobb, hogy imádom magában is, fantasztikus highlighterként a szemzugba és a szemöldökcsontra. Egyszerűen imádom... elfogult vagyok most nagyon... Nagyon durván csillámos és ott van a csillám mindenhol, szóval aki ódzkodik az ilyesmitől az óvatosan bánjon vele. Én mindenesetre nem óvatoskodok vele :D. Az ára 18,5 dollár volt, nálunk 4900 Ft ha jól tévedek. Nekem minden egyes centet megért...

Na ehhez mit lehet hozzászólni....


Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5*-ös. Nincsen ebben hiba szerintem. Működik, úgy ahogy kell és még gyönyörű is. Elképzelhetetlen a tél számomra enélkül a kis paint pot nélkül.

10 megjegyzés:

  1. Nálunk sajnos 5,500 Ft. De tényleg gyönyörű :))

    VálaszTörlés
  2. :-)))) - én nem tudtam több nap alatt sem 1 értelmes képet csinálni róla, ahol tényleg látszik, h milyen, persze ezért használni se tudtam, és ez már nagyon frusztráló, de majd ma!

    VálaszTörlés
  3. jaj de csillivilli,nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. igazi pixie dust *.* szépséges :)

    VálaszTörlés
  5. imádnám a MAC-termékeket, de nem az én pénztárcámnak való, pedig ez gyönyörű.

    VálaszTörlés
  6. csorog rá a nyálam,de sajnos az én pénztárcám se bírná most el:/

    VálaszTörlés
  7. Nem is olyan régen még 4900 volt...

    VálaszTörlés
  8. ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, már sehol egy darab sem:(:( így jár, aki későn kapcsol...:(:( sírok...

    VálaszTörlés
  9. tényleg már nincsen belőle?? :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.