Kedves Olvasók!

12:14 de.
Szeretném leszögezni, hogy nem rosszindulatból és nem lerázásképpen vagy leszúrásképpen írom a következő posztot, de muszáj megírnom. Tudom, hogy tudjátok, hogy itt vagyok most Amerikában és ez óriási lehetőség arra, hogy beszerezzen az ember hiperjó és elérhetetlen sminkcuccokat. És tudom azt is, hogy nagyon sokan szeretnétek innen pár dolgot és hogy sokatok fejében megfordult, hogy megkérjen engem, hogy küldjek haza ezt meg azt és sokan meg is tettétek emilkében. DE! Sajnos jelenleg meghalni sincsen időm, 3 gyerekre vigyázok mellette egyetemre járok és a blogot is írom. Én nagyon-nagyon szívesen segítek bárkinek bármiben, de ezt most egyszerűen nem tudom megoldani. Ne haragudjatok rám, nem akarok én senkit megbántani és lerázni, de most nem fér bele az időbeosztásomba egyetlen egy kérés teljesítése sem. Márciusban befejezem az egyetemet, akkor talán lesz több szabadidőm átgondolni, hogy mi lenne a legjobb módja ennek az egész hazaküldözgetős dolognak. Nagyon sajnálom, elnézést mindenkitől, főleg azoktól akik írtak nekem (nem fogok külön válaszolni most senkinek... sorry)... De legyetek türelemmel!!!


Köszönöm a megértéseteket!


XOXO

Lolly

13 megjegyzés:

  1. Sorszámot hol lehet igényelni ? :DDD

    Remek lány vagy :)))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jó, hogy posztban válaszoltál, így mindenki látja. Egyébként megsúgom neked, hogy ha járkálnál a boltba, megnéznéd emnnyibe kerülnek a termékek, aztán a postára mennél, hogy mennyibe kerül a feladás, számolgatnál, dolgoznál rajta, megírod a végösszeget, aztám jön a síri csend... 80%-a a kéréseknek ilyen lenne :p Nálam így működik sajnos.

    VálaszTörlés
  3. Lehet lehet és ígérem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, ha lesz időm :D

    Viktória: már utánanézegettem a postaköltségeknek és horror tud lenni sajna... de majd ha kigondolom a koncepciómat úgyis benne lesz

    VálaszTörlés
  4. Drága vagy :D Én inkább pár fényképért és Amerikai életfeeling beszámolókért ácsingóznék :D Tudom, ez is idő, sok idő, de én várok ha kell, csak annyira, de annyira érdekel az a világ és sajna egyelőre még nem volt lehetőségem oda eljutni.

    VálaszTörlés
  5. Ez így szerintem is korrekt. :) Én csatlakoznék Coup de Foudre irományához, én is inkább képeket várnék, szóval ha engedi az időd, néhányat mutizz. :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem senki se Terézanyu h szabadidejét azzal töltse,h postást, beszerzőt játszik. Szerintem mindenki megérti :) viszont Lolly ha így folytatod külön konténer kell majd a smink cuccaid hazaküldéséhez ha egyszer vissza jössz!;-)

    VálaszTörlés
  7. hát ha máár magadnak tudsz vásárolgatni emmibe nem kerülne beugrani postára ehh

    VálaszTörlés
  8. Kedves Névtelen viszont azt elfelejti, hogy Lolly nem tartozik senkinek semmivel, szóval ilyet benyögni, hogy "semmibe nem kerülne neki beugrani a postára, ha már magának vesz valamit"...pofám leszakad, én nem is MERNÉK még gondolni sem ilyenre, nem hogy még számon kérni!!! Ő nem a Vöröskereszt, hogy mindenkinek a bajait orvosolja, inkább nagyra kellene becsülni azt, hogy megfordult a fejében az, hogy majd idővel teljesít egy-két ilyen kérést. Viszont én is inkább kíváncsibb vagyok a személyesebb Amcsis posztokra és tesztekre :) Csak így tovább Lolly :)

    VálaszTörlés
  9. Azért amerikában nem úgy megy hogy beugrok a postára és kész... sajnos... meg ugye európai küldemény és biztosítás is kell rá és a legközelebbi posta kb 10 mérföldre van innen, de nem magyarázkodni akarok csak tisztázni a helyzetet

    VálaszTörlés
  10. jöttem halloweenes meg "amerikás" képeket látni, de látom semmi új még, remélem lesz,kíváncsi vagyok:)

    Szerintem ezt az eladást meg úgy érdemes megcsinálni, hogy hazajössz és hozol magaddal pár cuccot, azt meg majd eladod, így nem kell postázni(akkorát).
    :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.