Hard Candy haul

Alig vártam már, hogy lecsapjak erre a márkára! Annyira nagyon aranyos a csomagolása, meg maguk a termékek is nagyon bejönnek, különösen a dobozkás arcpirosító és jó néhány szemhéjpúder. Ja és az ára is verhetetlen, pár dollárba kerülnek csak. Egyetlen probléma van velük, hogy összvissz a Wal-Mart-ban lehet őket kapni és ennyi. De sebaj megérte elbumlizni értük. Ja és hogy miket sikerült beszereznem? A körömlakkot azt hiszem már megmutattam, csodás a színe, bár nem valami tartós sajnos, a dobozkás pirosítót nem lövöm le, majd csak a teszten belül és végül egy kis csomag, ami a Bad Girl Next Door nevet viseli és két szemhéjpúder (fehér és ezüstszürke), egy fekete csillámos szemceruza, egy szemhéjbázis, egy fekete spirál és egy fekete csillámos spirál található benne, ez egyébként 8 dolcsi volt. Lássuk a képeket! Ja hogy tetszenek?? Azon gondolkoztam, hogy a dobozkás pirosító mindenképpen lesz egyszer nyereményjáték tárgya :D.

Minden szépen be van dobozolva és le van fóliázva, pont ahogy kell. Csak teszterek nincsenek semmihez...

ÉS akkor kicsomagolva :D. Mennyire jó a pirosító, nem??

9 megjegyzés:

  1. Wow, 8 dollárért ennyi mindent, itthon meg utánad dobna érte egy használhatatlan spirált max....szégyen és gyalázat! Izgatottan vároma pirosítós postot, de gondolom mega módon bejöhetett ez neked :-)

    VálaszTörlés
  2. Olyan irigy vagyok, hogy már lassan besárgulok. A mindenféle sminkcucc miatt és ráadásul még a halloweent is látod élőben. *-*

    VálaszTörlés
  3. itt már mindenki lázban ég, nekem meg még jelmezem sincsen...

    VálaszTörlés
  4. óóóóóóó. *___*
    mi annak a linknek a címe ahol ezeket a gyönyörűségeket vetted???

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó sminkcuccok és az árán nagyon meglepődtem, kiváló :)

    VálaszTörlés
  6. a Wal-mart-ban vettem őket, de ha beguglizod, hogy hard candy akkor kidobja a honlapot :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.