Tavaszi illatorgia

Azt hiszem a tavasz az az évszak, amikor a legtöbb új parfüm napvilágot lát. Csak úgy kapkodom a fejem a sok újdonság után. Kezdjük mindjárt a Guerlain-nel, amely rögtön két új illattal is jelentkezik.

Régi illatok újratöltve: Shalimar és Idylle

A Guerlain régi klasszikusa a Shalimar új névvel és illattal hódít. Shalimar Parfum Initial (ettől flancosabbat nem is találhattak volna...), amely egy orientális illat citrusos, fás és virágos felhanggal. Az illata arca ki lehetne más, mint a márka hűséges modellje Natalia Vodianova, aki (természetesen) meztelenül ült modellt a reklámkampányhoz. A másik illat az Idylle Duet, az Idylle egy nagyon nőies, virágos illat rózsával és pacsulival.


A Chloe sem tud igazán újítani...

Persze ami jól bevált azon minek is változtatnának? A Chloe kb két éve megjelent illata hihetetlenül népszerű a mai napig, szinte várható volt, hogy lehúznak annyi bőrt róla amennyit csak lehet. Így született meg a Chloe Rose Edition, ami az előzőnél is rózsásabb illat (ár ha egyáltalán ez lehetséges). Magnólia, liliom és cédrus, na meg persze az elmaradhatatlan rózsa keveréke alkotja ezt e megújított, frissebb kompozíciót. Ja és limitált lesz!



Az YSL is a régi hullámokat lovagolja újra

Az Opium már klasszikus illat, csupa nagy betűvel, persze ízlések és pofonok, itthon én úgy vettem észre főleg a nagyon idős korosztály favorizálja ezt az illatot. Lehet, hogy nem csak én vettem ezt észre és lehet, hogy emiatt született meg a Belle d'Opium, ami az eredeti kissé szofisztikáltabb és finomabb verziója. Már kipróbáltam és nem is olyan rossz. Fehér virágok, mint a jázmin és a liliom, mandarin, barack és fehér bors gondoskodnak a könnyedségről. Szép a reklám és szép a csomagolás is.







És kapunk az elmaradhatatlan Be Delicious-ből is

Nem nagy újdonság, hogy a Donna Karan idén is legyártott egy limitált sorozatot, a Be Delicious szériához, Be delicious Juiced és Be Delicious Fresh Blossom Juiced néven. Szépek a színek. Az illatok még könnyedebbek és 'dzsúzosabbak' (ez volt a leírásban, szóljatok, ha találtok erre valami jó fordítást), mint az eredetiek. 



Marc Jacobs sem újít sokat, de neki megbocsájtom

Elfogult vagyok Marc Jacobs parfümjeivel, mert imádom őket. Különösen a Daisy-t, amit csak azért nem használok, mert a húgom is azt használja. Na de majd ezt az újat! A daisy Eau So Fresh egy könnyed gyümölcsös, virágos igazi kis tavaszi illatnak ígérkezik. Grapefruit, körte, málna, licsi, alma, jázmin, rózsa és cédrus. Ígéretesen hangzik.



A férfiak sem maradnak ki a jóból

Sejtettem, hogy nagyon hamar megkapjuk a Gucci Guilty illat férfi párját is. Idén rögtön ezzel indít a divatház ugyanis. A kampány főszereplője természetesen a hipercukiésszexi Chris Evans, aki a női kampányban is feltűnik, bár ott nem látunk ennyit belőle. Így első ránézésre nagyon férfias, erős és kemény illatnak tűnik, aztán majd meglátjuk. Citrus, levendula, narancsvirág, pacsuli és cédrus a fő összetevők. Ha lesz pasim majd ezzel fújkálom be, hátha átváltozik Chris Evansszé... :D.



8 megjegyzés:

  1. a Marc Jacobs parfümökért én is odavagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Nem csodálom... nekem most Lola van :D

    VálaszTörlés
  3. Engem az Idylle és az új Chloe érdekel.:)

    VálaszTörlés
  4. Igazából az eredeti Idylle és Chloe és tök jó, csak nekem nem állnak jól... de én is kíváncsi vagyok rájuk! Szerintem március április környékén már lesznek az üzletekben.

    VálaszTörlés
  5. Igen, jók, épp ez az, hogy tetszettek, de annyira nem, hogy megvegyem, lehet az új változatok jobban befognak jönni.:)

    VálaszTörlés
  6. A Daisy eau so fresh nagyon nagyon fincsi,tuti megveszem tavaszra-nyárra!

    VálaszTörlés
  7. nekem is nagyon tetszik, én is erősen gondolkozok a dolgon :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.