Essence újdonságok márciusra - I rész.

Egyik személyes kedvencem az Essence jó sok újdonságot tartogat nekünk a tavasz első hónapjára. Lesz új smink kollekció (bővebben holnap), egy professzionális manikűr készlet és egy egészen új arcápolási vonal.

My Skin

Végre pénztárca barát arcápolási termékek! A minőségre nem lehet panasz a kedvező ár mellett, hiszen eddig sem kellett még csalódni az Essence-ben. Lássuk a felhozatalt! Kétféle arctisztító, egy géles és egy krémes, mindkettő eltávolítja a napi szennyeződéseket, a krémes pedig finomítja a pórusokat és nem csak arctisztítóként, hanem maszkként és peelingként is használható. Kapunk egy frissítő és puhító arctonikot, amelynek fincsi kék szőlő illata van, valamint kétféle arctisztító kendőt: egy gyengéd, alkoholmentes ápoló sminklemosó kendőt és egy frissítő uborkás lime-os kendőt. A három különböző arcápoló krém pedig megoldást nyújthat a különböző bőrproblémákra. Intenzív ápolás a száraz/nagyon száraz bőrnek bambusszal és gránátalmával, mattítás a kifényesedő kevert illetve normál bőrnek licsivel és kék szőlővel, valamint egy könnyű gél állagú hidratáló aloéval, lime-mal és uborkával a ragyogó arcbőrért. Mindegyik krém UVA és UVB védelemmel ellátott, ami még mindig nagy szó manapság! Kiegészítő kezelésként pedig hetente egyszer használhatjuk a mélyhidratáló uborkás papírmaszkot.

My Skin Soft Cleansing Gel
My Skin 4in1 Cleansing Cream
My Skin Refreshing Toner
My Skin Caring Cleansing Wipes
My Skin Refreshing Cleansing Wipes
My Skin Intensively Caring Cream
My Skin Mattifying Cream
My Skin Moisturizing Gel-Cream
My Skin Deeply Moisturizing Paper Mask


Better Than Gel Nails

Áprilistól lehet majd kapni ténylegesen a Better Than Gel Nails professzionális termékeit, de márciustól már beszerezhető ez a limitált bevezető csomag, amely 6 darab terméket tartalmaz. A segítségükkel tökéletes körmöket varázsolhatunk maguknak otthon is, anélkül hogy manikűröshöz vagy műkörmöshöz mennénk.

A limitált Better Than Gel Nails kollekció

2 megjegyzés:

  1. az otthoni tökéletes manikűrözés is olyan mint a smink.gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni kell.persze igen kellenek hozzá megfelelő eszközök is,ezért kíváncsi leszek a körmös kollekcióra.ami az arcápot illeti,szerintem ez kifejezettem kamaszoknak találták ki(14-17 évesekig,mert egy 20 év felettinek szerintem már teljesen más ápolóanyagokra van szüksége),vagy tévedek?!

    VálaszTörlés
  2. Bőre válogatja de valóban így van! Én inkább azt mondanám hogy 25 éves kor körül kell más termékekre és hatóanyagokra áttérni, de ahogy már mondtam ez egyéntől függ! De az arctisztítókat nyugodtan lehet használni szerintem bárkinek.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.