MAC Wonder Woman - elkezdődött a tesztelés

4:12 du.
Biztosan már mindegyik hazai és külföldi blog beszámolt a MAC Wonder Woman kollekciójáról, így én már nem fárasztalak benneteket csak a tesztelős linkekkel meg az árakkal. (Csak katt a kiemelt szövegre)

Ilyen szépséges és színes a csomagolás (forrás: temptalia.com)


Íme a négyes szemhéjpúderek a valóságban: (12500 Ft)

Wonder Woman Valiant Eyeshadow Quad (nekem ez bevallom őszintén első ránézésre sem nyerte el a tetszésemet és így élőben sem nyert meg, egyedül a névadó Valiant (halványzöld) színben látok fantáziát)

Wonder Woman Lady Justice Eyeshadow Quad (ez az abszolút befutó és tuti nyerő! Nagyon szép a két sötétkék, a matt pasztellkék árnyalat pedig különleges hat valószínűleg a szemhéjon. Kell és pont.)

Wonder Woman Defiance Eyeshadow Quad (nagyon szeretem a rózsaszínt, de valahogy így élőben ez a négyes nem győzött meg. Talán a nagyon sötét padlizsános szín jöhetne.)

A szájfények: (5600 Ft)

Wonder Woman Lipglasses (A Secret Identity-n kívül mindegyik jöhetne! Érdekesség, hogy ezek a szájfények kb. kétszer akkorák, mint a normál lipglass-es, viszont nem kerülnek sokkal többe. Egyébként a legszebb az Athena's Kiss, elképesztő ez az intenzív fuksziaszín.)

A rúzsok: (5100 Ft)

Wonder Woman Lipsticks (Bevallom őszintén nekem a Heroine árnyalat egy kissé túlzás, leginkább a '90es évek végi gettós klipek jutnak róla eszembe. A Russian Red nem új árnyalat, de máig a legszebb piros rúzs amit valaha csináltak.)

Pigmentek és csillámok: (5400 Ft)

Wonder Woman Pigments & Reflects Glitters (A gyengéim.... a szám is tátva maradt a pigmentektől! Elképesztőek a színek és az intenzitás is. A csillámok annyira nem fogtak meg, de azért az ezüstöset elfogadnám.)

Pirosítók és púderek: (6200 Ft és 9000 Ft)
Mighty Aphrodite Blush Duo (egy természetesebb színösszeállítás, hideg és meleg bőrtónusúaknak egyaránt. Nekem ez jobban tetszik.)                              
Amazon Princess Blush Duo (ez a kombináció inkább hidegebb bőrtónusúaknak áll jól)

Golden Lariat Mineralize Skinfinish (aranyszínű, meleg árnyalatú finis, egyértelműen a sötétebb bőrű és meleg tónusú lányoknak)
Pink Power Mineralize Skinfinish (szerintem abszolút must-have darab, mindenkinek jól állna)

Spirálok és a tus: (4900 Ft és 5500 Ft)

Opulash Mascara (jó kis színes spirálok, a képek alapján jól is működnek :D. Ide nekem a lilát és a zöldet!)

Wonder Woman Penultimate Eyeliner (kicsit nagynak tűnik a filcfej ahhoz, hogy jól és könnyen használható legyen, és az egyébként ötletes és vicces csomagolás ennél a terméknél tűnik a leggagyibbnak. Olyan, mint egy sulis filctoll készlet egyik darabja.)

Nektek mi tetszik a kollekcióból így, hogy látjátok a valóságban is?? Ha a sminktermékek közül kéne választani azt hiszem a kék pigmentet választanám. Egyébként nekem ez a darab a kedvencem (meg kell zabálni az arany övtáskát és a kék nyelű ecseteket, egyből beleszerettem, ez  14500 Ft-os áron lesz kapható márciustól):

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.