Vajon megéri? | Jeffree Star Cosmetics Sacred Glass Extreme Frost Trio

Még mindig kedvelem a JSC sminkeket, de szerintem nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy a márka már nem olyan és valószínűleg soha nem is lesz, mint régen a fénykorában (régen :D kb 2-3 éve). Ott vannak a botrányok Jeffree körül, amik nyilván nem segítettek, S.D. botrányai meg még annyira sem és a legtöbb beauty vlogger és beauty insta oldalon már nem lehet találkozni az újdonságokkal sem. Persze a keménymag megmaradt, biztosan nem fog eltűnni a JSC, hiszen ha nem lenne elég nagy a rajongótábor, akkor nem ontaná magából az újdonságokat. A Pink Religion kollekció már bőven nem a legújabb és már nálunk is kapható egy ideje. A szemhéjpúder paletta nagyon szép, de nekem túl rózsaszín, viszont a Sacred Glass Extreme Frost Trio nagyon megtetszett a video alapján és egyébként is ki szerettem volna már próbálni ezt a formulát. Szóval kihasználtam egy jó kis kedvezményt a Douglas-nál és megrendeltem magamnak :).





A highlighter trió csomagolása egyszerűen elképesztő, ha Jeffree valamihez tényleg nagyon ért, az a részletek és a prezentálás. Tetszik a téma is, a stílus is, a neon pink műbőr és a minták fantasztikusak, nagyon minőségi, szép és igazán különleges az egész. A highlighterek kialakítása is mesés, A-tól Z-ig minden tökéletes. Ki is van téve a polcomra, hogy mindenki lássa :D. 






A highlighterek színei és persze formulája egyáltalán nem hétköznapi, de nem is vártam, hogy azok legyenek. Az első Pearly Gates nevezetű árnyalat egy világos, fehéres-bézses tónus rózsaszín csillámmal, a Pink Purity egy halvány fukszia nagyon durva rózsaszín csilámmal, míg a The Glass Supper egy rózsaarany arany csillámmal. Ha eddig nem lett volna tiszta ez full csillám fesztivál, brutálisan sok csillámmal, de leginkább még annál is többel. Mindenhol. Örökkön-örökké. A formula nem kifejezetten pigmentált, inkább topper hatású és sajnos nagyon-nagyon potyogós. Ecsettel esélytelen vele dolgozni, a leírásban ott is áll, hogy lehetőleg ujjal vigyük fel a bőrre. Arcra és szemre is lehet használni, ez utóbbi esetben erősen ajánlom a glitter ragasztót (NYX Glitter Primer), ugyanis csak ennek a segítségével marad fenn egész nap. 






Töredelmesen bevallom, hogy highlighterként használva nekem nem tetszik ez az extreme frost formula, mert egyszerűen túl sok a csillám és száll mindenhova. Elsőre imádtam és félreértés ne essék gyönyörűek, de túl sok velük a macera. Különleges alkalmakra nagyon szuperek, egyébként inkább szemhéjpúderként váltak be. Úgy viszont imádom őket! A NYX Glitter Primer-rel olyan hatást lehet velük elérni, amit más csillámos vagy fényes szemhéjpúderrel nekem még nem sikerült. Talán a Kaleidos duókrómok állnak a legközelebb hozzájuk, de valahogy még attól is ragyogóbbak, feltűnőbbek és különlegesebbek. A primerrel ráadásul minimálisan potyognak csak, nem kell tartani a csillámpóni hatástól. A szememet szerencsére nem irritálják, de azért vigyázzatok vele, ha kipróbáljátok.







Az ára horror, több, mint 18.000 Ft, szerencse, hogy volt rá kedvezmény, de még így is azt mondom, hogy ennyi pénzért nem biztos, hogy megérte megvenni 3 szemhéjpúdert…. Persze örülök, hogy ott csücsül a polcomon és nagyon szép és végre megleptem magam valami sminkkel (az utóbbi időben nem vettem túl sok dolgot), de lehet, hogy inkább a Pricked palettát kellett volna megvárnom. Abszolút kihagyható a Pink Religion kollekció, ez most tényleg csak a gyűjtőknek és a kemény fanoknak való szerintem. (A Douglas webshopban már nem kapható, a Beautylish-ről tudjátok megrendelni.)

1 megjegyzés:

  1. Hey Nice Blog!!! Thank you for sharing information. Wonderful blog & good post.Its really helpful for me, waiting for a more new post. Keep Blogging!!!

    Party Makeup in Mahmoorganj
    Bridal Makeup in Mahmoorganj

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.