ÚJDONSÁG | Catrice + Essence kiadások

De régen írtam már új Catrice és Essence kollekciókról! Pedig voltak, vannak és lesznek, csak kezdenek számomra elérhetetlenné válni, mert hozzánk kb. egy sem jut el soha, csak várok, járkálok a Rossmann-ba vagy a dm-be állandó jelleggel, de soha semmi. A Müller meg messze van. Le is maradtam pár klassz dologról és már kedvem sem volt hosszabban írni róluk, csak fájdították a szívemet. De ezeket a nyári limitált kiadásokat muszáj megmutatnom, mert nagyon jónak tűnnek, mint mindig (a tavalyi Catrice bronzosítós kollekcióból is van olyan kedvencem, amit a mai napig használok). És talán most nem maradok le róluk, mert mind a három kapható lesz a dm üzletekben, méghozzá júniustól.

Catrice Sungasm Limited Edition

A Sungasm egy igazán ragyogó kollekcióra sikerült, hiszen csupa fényes termék kapott benne helyet. Van itt egy hatalmas aranyszínű highlighter, amit testre is lehet használni (bár melyiket nem…), két fényes bronzosító, bronzosító-highlighter gyöngyök, amiknek nem sok értelmét látom, egy pórusfinimító primer és egy ragyogó finisű arcpermet, ami primerként és fixálóként is használható. A gyöngyökön kívül minden jöhet :). 




Essence Bronzed This Way Trend Edition

Míg a Catrice nyári kollekciója elég szofisztikált, addig az Essence Bronzed This Way kicsit vadabbra és persze fiatalosra vette a figurát. A leopárdmintás matt bronzosítók nagyon durvák, tiszta 2000es évek, de nem lehet őket nem szeretni :D. És még a színük sem tűnik rossznak. Van melléjük egy klassz kis ecset is, plusz egy bronzos, fényes pirosító. A szemhéjpúder paletta kicsit nagyon uncsi, de azért persze szép és jól kihasználható a bronzos, arany és nude színeivel. A csillámló testolaj és a tetoválás matricák… hagyjuk inkább…




Essence It’s Brush Hour! Trend Edition

Csak úgy mellékesen, ez a kollekció januárban (!!!) már kapható volt a Müller üzletekben, de jobb későn, mint soha, júniusban is ugyanúgy szeretni fogom az Essence ecseteit. Elég jó minőségűek, nem hullanak és szuper az áruk. Az It’s Brush Hour! kollekcióban összesen 6 ecset található szépséges rózsaszínben, fehér szintetikus szőrrel, plusz egy tapadókorongos tartó is, ami az ecsetek szárításához elég ideálisnak tűnik. Felesleges darab nincs, szerintem mindegyik jól kihasználható, különösen az árnyékoló és satírozó, valamint a sima (kisebbik) arc ecset. A hat ecset együtt nincs 6000 Ft, nagyon megéri beruházni akár az összesre (igen vannak olyan jók, mint a sokkal drágább Real Techniques szettek).


1 megjegyzés:

  1. Köszi ezt a posztot! Úgyis kell alapozót vennem, és ezek a márkák állatkísérletmentesek :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.