TESZT | Anastasia Beverly Hills Amrezy Palette

Most, hogy elkezdtem összeszedni a gondolataimat a címben szereplő tesztalanyról eszembe jutott, hogy a tavalyi évben nem vettem magamnak amolyan igazi, minőségi és drágább szemhéjpúder palettát (a Smashbox-ot nem sorolnám ebbe a kategóriába, mert picike). Persze akartam én, például a JSC x Shane Dawson Conspiracy palettát, meg is rendeltem, csak éppen a BeautyBay összeomlott és nem lett belőle semmi, aztán itthon megnéztem és nem is tetszett annyira. A Blue Blood is birizgálta a fantáziámat, de nem használtam volna ki, pár Anastasia tetszett, de nem annyira, hogy megvegyem őket, egyedül a Nabla hozott igazán kísértésbe, de nekik állandóak egyelőre a termékeik, szóval ráérek gondolkodni. Csak azért meg nem akartam semmit megvenni, mert menő meg másnak is megvan. Szóval 2019 kicsit palettamentesen telt, amit így utólag nem is bánok, legalább kihasználtam a már meglévő darabokat. Azonban az idei év úgy látom, hogy más lesz, hiszen végre megtört a jég és halálosan beleszerettem egy új palettába.




Az ABH x Amrezy paletta számomra, úgy ahogy van egyszerűen tökéletes. Nem érdekel maga a kollab egyébként, abszolút hidegen hagy Amrezy, marhára nem ez én világom a csaj, de elismerem, hogy Anastasia-val mindig valami fergetegeset alkotnak (az a highlight… miért nem hozzák vissza???). Az Amrezy paletta egy nagyon csajos, nagyon csilli-villi, nagyon pink, darab, nekem kicsit olyan, mintha egyenesen Barbie-nak tervezték volna (a kék és a rózsaszín miatt). A csomagolás világos élénkrózsaszín, maga a paletta picit durvább, csillámos (nem potyog) felületű, arany Amrezy felirattal. A fontos információk (pl. hogy bizonyos színek valóban nem szemfestékek, de erről majd később) a dobozon találhatóak meg. Belül a szokásos tükör, a szokásos kétvégű ecset, ami egyébként nem rossz, de én személy szerint soha nem használom, illetve a lényeg a 16 (2-vel több, mint általában) meseszép szemhéjpúder.





A finisek természetesen elég változatosak: 6 matt (New Yawker, OG, Semsa, 1988, BK, Yugo), 6 metálfényű (Cupcake, Dragon, Leo, Gorgina, Rezy, Anastasia), 1 csillámos metál (Barb), 1 csillámos matt (Waisted) és 2 csillám (Litty, Gemini). A színkombináció pedig majdnem tökéletes, hiszen a legalapabb nude sminktől, a legvadabb csillámos és színes glam sminkig bármit el lehet vele készíteni. Összesen két picike hibát tudok megemlíteni: hiányzik egy nagyon világos fényes szín, valamint a New Yawker és az OG a szemhéjon nagyon hasonló. De egyébként nagyon-nagyon elégedett vagyok vele és imádom! A mattok most is puhák és porolnak, de fantasztikusan lehet velük dolgozni, intenzívek és gyönyörűen lehet őket satírozni. A BK (matt fekete) nagy meglepetés, szerintem ritkán látni Anastasia palettákban, de ide szuper ötlet volt, mert szükség van rá egy igazi füstösebb sminkhez a Yugo vagy a Semsa mellé például. A metálfényűek szintén hozzák a szintet, krémesek, pigmentáltak és ujjal a legjobb felvinni őket. A barackos-rózsaszín aranyfényű Anastasia rögtön az egyik kedvencem lett, az azúrkék Leo zseniális, a Gorgina pedig nagyon izgalmas, kicsit mélyebb aranybronz, amivel olyan sminket rittyentettem, hogy meg kellett állnom vele minden tükörnél pár percre :D.

Waisted, Barb, Litty, Cupcake, Dragon, Leo


A nyomott csillámok – Litty, Gemini - újak a márkánál, nagyon jól működnek, alap és ragasztó nélkül sem potyognak. És végül meg kell említenem külön Barb-ot, mert ilyen különleges és álomszép szemfestéket még soha nem láttam… Az alap nagyon halvány rózsaszín metál teleszórva aranyban és zöldben sziporkázó csillámokkal, ami egy teljesen új szintre tudja emelni a szemsminket. És ahogyan azt már korábban említettem, van pár szín, amit elméletileg nem lenne szabad csak az arcra használni, szemkörnyékre nem ajánlottak: Litty, Gemini, Cupcake, Rezy, Semsa, Yugo. Igazából ez leginkább az amerikaiaknak figyelmeztetés (meg a márkának kötelezően feltüntetendő információ, ha nem akarnak büntetést), mert az ottani gyógyszer és élelmiszeripari felügyelet kissé elavult szabályzatának meg kell felelni. Egyébként a csillámok és a vegán piros pigmentek miatt van a hűhó, aki ezekre az érzékeny, az inkább tényleg ne használja a szemhéjára ezeket a színeket, de egyébként semmi problémát nem okoznak, maximum megfogják egy picit a bőrt. 

Gemini, Gorgina, Rezy, Anastasia, New Yawker, OG

Semsa, 1988, BK, Yugo


Egy szó, mint száz, megérte várni egy évet paletta nélkül erre a csodára :). Kívül-belül gyönyörű és izgalmas, számomra minden fillért megért (49 fontba, vagyis 19.000 Ft-ba került), mert minden megtalálható benne, amit szívesen használok. Egy olyan színt sem tudok kiemelni, amit a későbbiekben elhanyagolnék (rögtön az első nap a Rezy-vel és a Leo-val készítettem el a sminkem, a második napon pedig a csillámokat pakoltam magamra). Ha valaki egy bulis és glam palettát keres, akkor itt meg is állhat, bár szerintem hétköznapokra is tökéletes, mert a harsány színek mellett ott vannak azért a finomak is (Waisted, Anastasia, OG, 1988). A lényeg, hogy must have, már csak azért is mert limitált sajnos. 

Elérhető: CultBeauty, Feelunique, BeautyBay

1 megjegyzés:

  1. This way my associate Wesley Virgin's story starts in this shocking and controversial VIDEO.

    Wesley was in the army-and soon after leaving-he revealed hidden, "self mind control" secrets that the government and others used to get anything they want.

    These are the same secrets many famous people (especially those who "became famous out of nothing") and the greatest business people used to become rich and famous.

    You probably know how you utilize only 10% of your brain.

    Mostly, that's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that conversation has even taken place IN YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain about 7 years back, while driving an unregistered, beat-up garbage bucket of a car with a suspended driver's license and $3 in his bank account.

    "I'm very frustrated with living check to check! When will I become successful?"

    You've been a part of those those conversations, ain't it right?

    Your own success story is going to happen. You need to start believing in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.