TAVASZI ÚJDONSÁGOK | MAC, Nabla, JSC, Avon, dm

Az elmúlt pár hónapban rengeteg beauty újdonság látott napvilágot és még fog is, nem győzöm kapkodni a fejem utánuk! Izgalmas kollaborációk, élénk színek, tematikus kollekciók, innovatív termékek, a pénztárcám sír, én is sírok, leginkább azért, mert nem lehet minden szépséges dolog az enyém…

MAC

A Boom Boom Bloom kollekcióról inkább nem írok, az már most sold out mindenhol, meg egyébként is sokkal izgalmasabbak az Art Library 12-es paletták, különösen a színes darab (a másik kettő hideg/meleg natúr árnyalatokat tartalmaz inkább). Az áruk kissé borsos, 18100 Ft-ba kerülnek, de ha a minőségük tényleg olyan jó, mint amilyennek a swatch képek alapján látszanak, akkor megéri őket kipróbálni, ha valakinek még nincsenek hasonló palettái. Hamarosan érkezik egy színpompás kollab is, egy számomra abszolút ismeretlen művésszel, eL Seed-del. A csomagolás nagyon élénk és nagyon pink, lehet, hogy kissé túlzásba is estek… De majd élőben kiderül. Májusban pedig jön a következő MAC x Disney kollekció, ezúttal az Aladdin szín- és képi világára épülnek majd a termékek. A bronzosító a csodalámpával tetszik, a többi nekem kicsit meh és a csomagolás sem nyűgözött le annyira.






Anastasia Beverly Hills


Az Anastasia Beverly Hills a Norvina paletta óta a szívem csücske, nagyon szeretnék még több terméket kipróbálni a márkától és nagyon-nagyon vártam már a legújabb dobásukat. Természetesen a Riviera paletta és a mellé érkező highlighterek, szemöldökzselé és arcpermet nem okoztak csalódást. Ha korlátlan lenne a büdzsém, akkor már az enyém lenne az összes, de sajnos nem az :(. A Riviera színpompás, de szerintem nagyon jól kihasználható darab, ahogy a róla készült videókat néztem. Ha mást nem is, de lehet, hogy őt megrendelem magamnak (valamelyik nap azt álmodtam, hogy megveszem a Marionnaud-ban, ezt jelnek vettem :D).






Nabla

Ha van olyan márka, amire igazán érdemes odafigyelni, akkor az az olasz Nabla! Nekem még csak egy púderem van tőlük (imád), mert a netes sminkrendelés még mindig nem a kedvencem, de most, hogy megláttam a márka újdonságait már előre látom, hogy nem fogok tudni ellenállni nekik. A … alapozó nagyon ígéretesen hangzik, sok színben lesz elérhető, az ecsetekbe azonnal beleszerettem, a púderek is jól néznek ki és a … szempillaspirált is szívesen kipróbálnám. Arról nem is beszélve, hogy a legapróbb részletekig tökéletesen átgondolt, funkcionális és gyönyörű minden. Csak nézzétek meg ezt a promó képet!




dm

A dm drogériákba is érkezik szokás szerint a rengeteg újdonság, többek között egy új saját márka, a Seinz, ami kifejezetten férfiaknak készül, a Balea arcápolási vonal kiegészül pár avokádós-mézes termékkel, a testápolási vonal pedig egzotikus illatokkal, az Alverde pedig bővíti a Naturschön családot samponokkal és hajpakolásokkal. A Garnier hamarosan bemutatja itthon is a Bio termékeket, jönnek új L'Oréal arcápolók, bemutatkozik majd a Yope természetek kozmetikum márka is, a gyertyák kedvelői pedig örülhetnek, mert a Wick és a Glade is nagyon szuper illatokkal támad tavaszra és nyárra. Természetesen, mint minden tavasszal, így most is megújul a Trend It Up kínálata, mellette pedig a 183 Days is nagyon-nagyon cuki dolgokkal. Hamarosan hozom nektek a posztokat az újdonságokról ;).






Avon

Az Avon a japán arcápolás után most koreai termékekkel támad, amik ha legalább olyan jók lesznek, mint a Mission Y, akkor én tuti imádni fogom őket. Nagyon aranyos fátyolmaszkok, amik közül az egyik juharcukrot tartalmaz és egy gombakivonatos éjszakai maszk is található a kollekcióban. Ezen kívül bemutatkozik az Encanto testápolási termékcsalád, aminek a termékei nagyon mutatósak és izgalmasnak tűnnek. A Care vonal újabb limitált csomagolással és összetétellel jelentkezik, ezúttal mandulaolajjal dúsították a formulát (eddig mindet imádtam, csak ajánlani tudom őket). A legérdekesebb újdonság azonban a Footworks hámlasztó lábpakolás, ami állítólag pihe-puhává varázsolja a lábikókat, ezt biztosan ki fogom próbálni. Áprilisban pedig érkezik az Anew C vitaminos széruma, rengeteg izgalmas smink (szemceruzák, pirosítók, highlighterek, rúzsok, ecsetek) és egy különleges Planet Spa fátyolmaszk szett is.





Jeffree Star Cosmetics


Március 29-én érkezik a Blood Sugar testvére a Blue Blood paletta! Egy ideje már megy a pletyi az JSC új kollekcióról, sejteni lehetett, hogy a fő szín a kék lesz, de bevallom elképzelésem sem volt, hogy hogyan lehet izgalmasan és ízlésesen megalkotni egy csupa kék palettát. Nos, így :D. Tudom, elfogult vagyok, imádom Jeffree termékeit, fantasztikus minőségűek, nagyon profi a márka és a tavaszi újdonságok is azonnal megfogtak. A Blue Blood mellé érkezik még 5 folyékony highlighter, 3 ajakradír, egy mini folyékony rúzs szett és egy rakat merch cucc is (tükör, sminktáska, melegítő, sapka stb.). Nagyon remélem, hogy a Marionnaud összeszedi magát és legalább a palettát behozza, bár amúgy tök mindegy, megveszem akármi is lesz...


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.