TESZT | Catrice 2018 őszi szortiment

Mindig nagy várakozás és izgalom előzi meg – legalábbis részemről – a Catrice szortimentfrissítéseit, hiszen az egyik kedvenc drogériás márkámról van szó. Alapvetően nagyon jók a termékek, ha az ár/érték arányt vesszük figyelembe, azonban előfordulnak bizony bukták is hébe-hóba. A Rossmann és Müller üzletekben már szinte minden őszi újdonság kint van, ezekből mazsolázgattam össze egy pár dolgot (és még majd fogok az elkövetkezendő időszakban), hogy láthassátok mire érdemes költeni és mire nem.




3D Glow Highlighter – 020 Icy Glaze (1349 Ft)

Ezt a gyönyörű kis highlightert már megdicsértem párszor (részletes teszt ITT), piszok jó darab, extrém fényes és szuper lett a formula is. Kicsit porzik, de nem zavaró módon, össz-vissz ennyi a hátránya. Három árnyalatban kapható, ezen a hideg tónusú fehér/ezüst/arany színen kívül van még egy rózsaszínes és egy arany/bronz is, amik szintén nagyon szépek. 1349 Ft-ot bőven megérnek.




Art Couleurs Mono Eyeshadow – 230 Red Trending (929 Ft)

Egyszerűen beleszerettem ebbe a nagyon vagány és tüzes pirosas bordó árnyalatba (egy kis arany és pink fénnyel megspékelve) és el kellett hoznom, pedig igyekszek elkerülni a mono szemfestékeket. A Catrice Art Couleurs Eyeshadow-k eddig sem okoztak csalódást - van pár darab itthon – és szerencsére a Red Trending is elég jól teljesített. A legszebb hatást nedvesen vagy ujjal felapplikálva érhetjük el vele. A formula kellemes, szépen és egyenletesen lehet satírozni, az építgetés sem okoz problémát és alappal egész nap tart. Őszre egyszerűen tökéletes egy matt sötétbarnával párosítva. Ráadásul ezeket a kis monókat ki lehet pattintani a kompaktból és lehet őket palettában gyűjtögetni. Rajta kívül még érkezett egy másik új árnyalat is, egy metálos élénklila, ami a Purple To Wear nevet kapta.





Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow – 060 When In Doubt, Add Glitter (1329 Ft)

Mostanában sokat kísérletezek ezekkel az applikátoros krémes szemfestékekkel és eddig csupa pozitív tapasztalataim voltak velük kapcsolatban. Ennek az új, glitteres Liquid Metal-nak azonnal beleszerettem a színébe (mintha túltengne nálam a piros, korall, narancs, réz és lila szemfesték…) és a ragyogásába, így persze, hogy muszáj volt kipróbálnom. Sajnos azonban rettentően nagyot csalódtam benne. Az árnyalat gyönyörű persze, van benne korall, rózsaszín, piros, pink, arany, abszolút leírhatatlan, de pont ettől különleges. Viszont a formula katasztrófa… Túl vékony, darabos és csúszkálós, nem lehet szépen eldolgozni és konkrétan 5 percet sem bírt ki a szemhéjamon, szinte azonnal összeáll vagy meg sem szárad. Ki tudja? Nem igazán merem ajánlani….





Blush Box – 020 Glistening Pink (1159 Ft)

Úgy érzem, hogy valamiért a háttérbe szorultak nálam mostanában a pirosítók, ezekből veszek a legkevesebbet, szóval itt az ideje, hogy megváltoztassam ezt a helyzetet :). A Catrice Blush Box pedig tökéletes darabnak bizonyult a gyűjtögetés újrakezdéséhez. Összesen hat árnyalatban kapható (és két különböző finisben), amik mind nagyon jól kihasználhatónak tűnnek, de persze nem én lettem volna, ha nem az aranyfényű barackos pink tetszik meg a legjobban. A Glistening Pink-nek szatén fénye van, kellemes a formulája, puha, de nem porzik és a pigmentációja is pont megfelelő, nem túl erős, de ezt nem is szeretem egy pirosítónál. A tartóssága remek, egész nap fent marad, nem kopik szinte egyáltalán. Az árához képest remek darab, csak ajánlani tudom.





#peeloff Glam Easy To Remove Effect Nail Polish - 02 Nail More, Worry Less (1159 Ft)

Ahhoz képest, hogy elsőre azt hittem, hogy ez a lehúzható körömlakk nem túl jó ötlet és kudarcba fog fuladni a tesztje, eléggé megszerettem ezt a darabot. Ha gyorsan látványos glitteres körmöket szeretnék, amit később egy egyszerű mozdulattal el lehet távolítani, akkor eszembe sem jutna mást használni. Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad és még viszonylag tartós is, 4-5 napot szépen bírt anélkül, hogy elkezdett volna kopni vagy leválni. A lehúzása pedig tényleg nagyon egyszerű, maradéktalanul el lehet távolatni nulla erőfeszítéssel. Jó ötlet, szuper kivitelezés.




ICONails Gel Laquer - 61 Me, Myself and My Polish (899 Ft)

Éppen kék körömlakkos korszakomat élem vagyis muszáj volt megvennem ezt az új árnyalatot. A Me, Myself and My Polish egy mesés metálfényű királykék, ami egyenletesen fed két rétegben, gyorsan szárad és gyönyörű. Na meg tartós, de az ICONails ezt is ígéri ugyebár. Érdemes kipróbálni ezeket a lakkokat, nagyon szép, izgalmas és egyedi színekre is bukkanthatunk a nem éppen kicsi kínálatban.





Összességében szerencsére inkább pozitívak egyelőre a tapasztalataim a Catrice új termékeivel kapcsolatban. Egy cslódás és öt jól bevált darab jó aránynak számít nálam :). Amit mindenképpen ajánlok a felhozatalból az a 3D Glow highlighter és a Blush Box pirosító, bennük nem hiszem, hogy cslódni fogtok. Az elkövetkezendő hónapokban pedig biztosan lesz még egy ilyen poszt, gyűjtögetem lelkesen az újdonságokatm ha pedig van ötletetek, hogy mit kellene még tesztelnem az őszi Catrice szortimentből, akkor várom a kommenteket!

2 megjegyzés:

  1. A Catrice Radiance alapozóra nagyon kíváncsi vagyok, biztosan kipróbálom majd. Sajnos még sehol nem láttam kirakva őket :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig már kint kell lenniük... én találkoztam velük szerintem több helyen is. Müllerben is nézted?

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.