10 tuti beauty tipp Glamour napokra

8:11 du.
Sokáig gondolkoztam rajta, hogy írjak-e vagy ne írjak Glamour napos posztot, és ha igen, akkor milyet, mert egyszerűen annyi kupon van, hogy képtelenség időben rendesen összeszedni mindent, amit ajánlani tudnék. Végül úgy döntöttem, hogy kiválasztok 10 olyan terméket, amik nekem nagyon beváltak, imádom őket, tényleg csúcsszuperek, plusz a legtöbb nem is vészesen drága és most még plusz kedvezmény is van rájuk. Én most egyébként kihagyom az őrületet, max egy L'Oréal maszkot és egy Mixa micellás vizet veszek magamnak, mert most éppen nem szenvedek hiányt szerencsére semmiben :). Ti készültök a hétvégére? Miket írtatok fel a kívánságlistáitokra?



1. Essence Metal Shock Eyeshadow (1299 Ft -20%)

Nem győzöm dícsérni az Essence legújabb krémes szemfestékeit, annyira nagyon szuperek! Most vettem meg belőle a másodikat, de biztos vagyok benne, hogy bővülni fog a gyűjteményem :). Pigmentáció ötös, tartósság ötös, applikáció pofonegyszerű (ujjal nagyon könnyen, szépen és egyenletesen el lehet oszlatni, de persze ecsettel is) és a színek elképesztően szépek és ragyogóak! Tiszta fény és csillám minden! Összesen 7 árnyalatban kapható, mindegyik jól kihasználható szerintem, de én elsősorban a világosabb darabokat javaslom kipróbálásra (01 Solar Explosion, 02 Stars&Stories, 05 Moon Dust, 07 1 Second To Mars). A teljes színválaszték egyelőre csak a Müllerekben kapható és a Glamour napokon 20% kedvezménnyel tudjátok őket megvenni.




2. Clinique Pep-Start termékek (4700 Ft-tól, -20%)

Amióta megjelentek a Clinique Pep-Start termékek én azóta vagyok a rajongójuk. Eddig minden amit próbáltam ebből a családból tökéletesen bevált és szerencsére úgy veszem észre, hogy nagyon népszerű a vonal, hiszen folyamatosan érkeznek az újdonságok (most éppen egy habzó arcmaszkkal bővült a kínálat). A legnagyobb kedvenceim a Hydroblur hidratáló, ami tökéletes sminkalap, illetve az exfóliáló arclemosó, ami már lassan fél éve megvan, de még mindig tart (heti 2-3 alkalommal használom) és nagyon szép lesz a bőröm a használata után. Nagyon remélem, hogy az ajakápolókat is nemsokára viszontláthatjuk az itthoni üzletekben :) (A Clinique termékekre 20% kedvezmény jár a Clinique szaküzletekben és valószínűleg a Douglas üzletekben is.)




3. Parfümök (-20%)

Kicsit haragszok a Douglas-ra, még mindig nem tartom szimpatikusnak, ezt a -20% a megjelölt termékekre dolgot (ettől már csak a TBS a gyalázatosabb...), pedig régen minden termékre megadták a kedvezményt. Így sajnos nem lehet előre tudni, hogy mely parfümöket tudjuk olcsóbban megvenni, de hátha közte lesz az éppen kiszemelt vagy kedvenc darab. De ha biztosra akarunk menni, akkor a Müller a teljes kínálatára biztosítja a 20%-ot, csak ott meg hosszú lesz a sor. Na mindegy, a lényeg, hogy ilyenkore abszolút megéri parfümöt venni, hiszen egy nagyobb kiszerelést most megkaphatunk a kisebb áráért ;).




4. Mixa termékek (1299 Ft-tól, -25%)

Amióta itthon is kapható a márka, azóta nem is használok más micellás vizet és kézkrémet! Picit drágább ugyan, mint a Garnier, de ugyanakkor úgy érzem, hogy jobban szereti a bőröm (már kb a negyediket fogyasztom). A kézkrémek pedig isteniek, mind a kettőt meleg szívvel ajánlom, mert ha az én extra borzalmasan kényes és száraz kacsóimnak is beváltak, akkor mindenki szeretni fogja őket. Arckrémeket még nem teszteltem tőlük, de anya és hugi már igen és nem panaszkodtak :). Én meg lehet, hogy benevezek egy testápolóra a hétvégén... A Mixa termékeket a Glamour napokon a Rossmann drogériákban tudjátok kedvezményesen megvenni.




5-6. Maybelline The Burgundy Bar és Maybelline szemöldökformázó termékek (2399 Ft-tól, min -40%)

A The Burgundy Bar egyszerűen kötelező idén ősszel, gyönyörű és fantasztikus minőségű, nem lehet nem szeretni. Sajnos még sehol nem láttam kitéve, de hátha (a remény hal meg utoljára). Ha pedig mégsem lesz a hétvégéig kapható, akkor vigasztalódhatunk a Maybelline jobbnál jobb szemöldökformázó termékeivel. Kedvencet nem is tudnék kiemelni közülük, a képen láthatjátok azokat, amiket rendszeresen használok és imádom őket (bár, ha nagyon muszáj választani, akkor a Tattoo Brow a legtutibb, ezt viszont még csak a dm-ben láttam). A Maybelline termékeit a dm-ben 50% kedvezménnyel (csak 1 db-ot), a Rossmann-ban 40% kedvezménnyel, míg a Müllerben 30+20% kedvezménnyel tudjátok megvenni.




7. L'Oréal Pure Clay maszkok (2999 Ft min -20%)

Mostanában rengeteg maszkot kipróbáltam, agyagosakat is, szöveteket is, krémeseket is, mindenfélét, de nem találtam még jobbat ezektől a L'Oréal Pure Clay maszkoktól. Már mind az ötfélét ismerem, teszteltem, mindegyik szuperül bevált, egyik sem irritálta a bőrömet és tényleg használnak. A kedvencem a fekete, a zöld és a kék (ez csak a Müllerben kapható), ezek tökéletesek kevert, enyhén problémás bőrre. Plusz remekül lehet velük ijesztgetni esténként a családot :D. A L'Oréal arcápolási termékeit a Rossmann-ban 30% kedvezménnyel, míg a Müllerben 20% kedvezménnyel tudjátok megvenni.




8. Pupa Sport Addicted Bronzer (4290 Ft min -20%)

Nagyon rákattantam erre a bronzosítóra, mert egyszerűen úgy ahogy van tökéletes. Ennyire egyszerű a dolog :). Fantasztikusan eltalálták a tónust, a színt, nem túl meleg, ezért nagyszerűen lehet vele kontúrozni, extra tartós, hiszen víz- és izzadtságálló, szépen lehet vele dolgozni, egyenletesen és foltmentesen terül a bőrön, klassz a kis kompakt is, van benne tükör és több árnyalatban is kapható. A Pupa-tól egyébként javaslom még a limitált kollekciókat, illetve a Sport Addicted vonal többi termékét is kipróbálásra, mert nagyon jók :) (A termékekre 20-50 % kedvezmény lesz a Glamour napokon.)




9-10. Lovely Vampire Lashes és K*Lips Matte Liquid Lipstick (899 Ft-tól -25%)

A K*Lip szettekről már kismilliószor írtam (ITT és ITT is), rájuk nem vesztegetnék szót, csak annyit, hogy még mindig a legjobb drogériás folyékony rúzsok, akárki akármit mond (és nemsokára lesz két új árnyalat!!!). A Vampire Lashes spirál pedig a legjobb drogériás spirál és pont. Nagyon vicces szerintem, hogy poénből a neve miatt vettem meg és most ott tartok, hogy nem használok mást, mert egyszerűen annyira jó ez 900 Ft spirál, hogy sz@rrá verte a 6-7000 Ft-os MAC darabjaimat... Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! A Lovely termékeket (és minden más dekorkozmetikai terméket) 25% kedvezménnyel tudtok megvenni a Rossmann üzletekben.


4 megjegyzés:

  1. A Maybelline paletta tényleg zseniális. :) Én is épp tegnap írtam róla.

    A szemöldökcuccokat akarom megnézni, ha ki lesznek egyáltalán rakva Győrben. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha Salgótarjánban ki vannak téve, akkor mindenhol máshol is, nyugi :D

      Törlés
  2. Már készülök holnap a 0. napra. Én is írtam róla egy bejegyzést, hogy miket szeretnék megvenni, de aztán lehet, hogy teljes mást fogok választani... Ki tudja? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is mindig elindulok valami határozott ötlettel/listával, aztán soha nem az lesz belőle :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.